Здравейте момичета

Най-кратката работна седмица почти свърши, следват два почивни дена. Както се бях настроила за понеделник за 4 серия и се сетих, че прескачаме тази седмица и едва другата ще имаме серия.
Това прекъсване дали няма да се отрази на интереса на публиката.
Лично за мен, ако още малко СЦ "очернят" Санджар спирам да им вярвам за каквото и да било. Зная, че на тях им е "сана не" от моето мнение, но с така предлагания ход на историята ми образуват неплагоприятно настроение. Също така зная, че това е сериал и няма защо да "преживявам" за този или онзи, но Енгин и Неслихан, както и малката Берен така играят, че те вкарват ловко в историята.Нали бяхме чели, че сцени с насилие над деца ще бъдат санкционирани - но дотук във всичките серии имахме показано такова. Психически тормоз, както и физически.
Хайде слагам
Отивам да гледам Енгин в шоуто на "Звездите на Турция"

Ако и двамата да отричат

За много и все хубави години ! Влизам в темата за да благодаря за преводите на
Лесно е да играеш положителен герой, но Енгин както винаги избира най- трудното. Най- важното , че никой няма да е равнодушен
Тези сценаристки не съм ги чувала, ни виждала, знам, че вече няма и няма и да има като Мерал Окай, но дано поне не се дънят много
Дотук някак ми е много муден начина по който разкриват нещата от миналото и ни оставят в неведение за историята на предците на тези семейства. Не знам с каква цел им трябваше избраницата на Санджар да е от такова мизерно семейство и какво точно искат да ни покажат с това.
, права си за сродяването с бедняци. Според мен обаче, това е с цел, че бедняци по-лесно се