Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 972
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив

Озет към епизод 4:

Наре, след като научи, че Санджар се е прибрал у дома с Менекше, изтрива легендата от дървото, което някога е било свидетелство за брака им. Вече няма "Наре на Санджар, има само Наре.

Наре оттук нататък ще бъде само майка на дъщеря си, ще отхвърли всяка връзка със Санджар, освен факта, че имат дъщеря. Вместо да живее фалшива легенда, тя ще изгради приказен живот за себе си с дъщеря си.

Но пред Наре има голяма пречка - Санджар, който не иска тя да работи и да си наеме дом, иска сам да я издържа. Наре започва да се изправя срещу Санджар и за това моли Гедиз за помощ. След като Гедис разбере колко дълбоки са раните на Наре, ще има труден избор. Ще подкрепи ли приятеля си или ще се изправи срещу него? Ще успее ли приятелството им да оцелее от тази буря?

# 271
Скрит текст:

http://turanxeber.com/sefirin-kizindan-dunya-capinda-buyuk-basari/

Е, почти навсякъде отразиха днес сериала ни - класацията в Social world screen December, само заглавията сменят.

Световен успех от "Дъщерята на посланика!

И снимки от 4 епизод.

Значи от снимките разбрах -
Мелек е в дома на семейство Ефеоглу. Столът на който е седнала е един и същи.

Свекърва и снаха са в бижутерски магазин - каквото и да значи това.

А Наре е в конака на Гедиз. Стаята е същата в която ги беше настанил в 1 серия. Шкафът, бюрото, картините.

# 272

Озет към епизод 4:

Наре, след като научи, че Санджар се е прибрал у дома с Менекше, изтрива легендата от дървото, което някога е било свидетелство за брака им. Вече няма "Наре на Санджар, има само Наре.

Наре оттук нататък ще бъде само майка на дъщеря си, ще отхвърли всяка връзка със Санджар, освен факта, че имат дъщеря. Вместо да живее фалшива легенда, тя ще изгради приказен живот за себе си с дъщеря си.

Но пред Наре има голяма пречка - Санджар, който не иска тя да работи и да си наеме дом, иска сам да я издържа. Наре започва да се изправя срещу Санджар и за това моли Гедиз за помощ. След като Гедис разбере колко дълбоки са раните на Наре, ще има труден избор. Ще подкрепи ли приятеля си или ще се изправи срещу него? Ще успее ли приятелството им да оцелее от тази буря?

smile3525

Ама тя нали му хвърли в краката, мидичката и коланчето.

Той ги зарови под въпросното дърво.

Аз я разбрах, че ще живее заради дъщеря си и няма прошка на

Санджар.

Сега изтрива легендата от дървото, пак със същите намерения.

Може и трети път да има. Thinking

# 273
  • Пловдив

Ето как е представен сериалът ни, заел трето място в класацията в Social world screen за м. декември. Публикувана е на 16 декември - значи след епизод 1:

Романтичен драматичен сериал, разказващ трагичната любовна история на Наре и Санджар, които са разделени в нощта на сватбата си от съдбовно събитие.

В същата класация са и още два сериала - съответно:
8. Hekimoğlu
9. Atiye/The Gift - Дарбата.

# 274

Ето как е представен сериалът ни, заел трето място в класацията в Social world screen за м. декември. Публикувана е на 16 декември - значи след епизод 1:

Романтичен драматичен сериал, разказващ трагичната любовна история на Наре и Санджар, които са разделени в нощта на сватбата си от съдбовно събитие.

В същата класация са и още два сериала - съответно:
8. Hekimoğlu
9. Atiye/The Gift - Дарбата.

smile3525

Радвам се за третото място. Heart Eyes

# 275
Цитат

Ако и да имах малка надежда за някакъв щастлив край на тази история - вече нямам никаква.
Мисля си, че да се говори въобще за любовна история, макар и трагична - трябва да я има. Да, в миналото е имало любов.
Ами сега - какво има?
Войната на несъстоялото се с-во Ефеоглу. Жал ми е за детето.

# 276
  • Пловдив
Цитат

Ако и да имах малка надежда за някакъв щастлив край на тази история - вече нямам никаква.
Мисля си, че да се говори въобще за любовна история, макар и трагична - трябва да я има. Да, в миналото е имало любов.
Ами сега - какво има?

Марта, това е за миналото, настоящето предстои.
Да се надяваме нещата да се заплитат, за да има дълго време, какво да разплитаме.

# 277
Цитат

Ами сега - какво има?

Марта, това е за миналото, настоящето предстои.
Да се надяваме нещата да се заплитат, за да има дълго време, какво да разплитаме.

Ама ние нищо не разплитаме - ГГ имам впредвид.
Зрителите видяхма в ретроспекция това-онова, че ни се изясниха някои неща.

Наре разбра какво точно се е случило една година след раздялата им. Но си мисля, че това тя ще сподели с Гедиз - затова той ще каже, че ѝ вярва.

А може да ѝ предложи работа и в холдинга, а защо не съдружие ? Тя и той да движат половината холдинг, а Ефеоглу другата?
В 4 серия ще се появи нейна приятелка - и тя ли ще бъде приютена в конака на Гедиз?
Засега каква е ролята на сестрата на Гедиз - само да му постави диагноза, че е влюбен? 
Мислех си, че тя би могла да бъде човекът който да разкрие някои истини на бей-ефенди Ефеоглу.

# 278

Помощ от Гедиз, та Санджар да го боли повече, от приятел и

партньор.В трейлъра, нашите "мераклии", отиваха да подписват

някакви документи. ThinkingНаре иска, не иска, може и да

разцепи фирмата.Но съм сигурна, че посланика и Акън, не

спят.  ooooh!Мелек я очакват беди. ooooh!

# 279
  • Пловдив

Интересно ми е, Наре, като дъщеря на посланик има ли финансова независимост, т.е. има ли пари? Нещо от майка си има ли завещано?
Бедна ли е в момента, че е отседнала при Гедиз, ако е отседнала там... Знаем, че хотелите са под контрол, то в региона май всичко е под контрол от Санджар Ефе - дали той или кой я спира да отиде там. Ами ще се ядоса Санджар, че живее у Гедиз, затова и предлага той да я издържа. От къде на къде Гедиз, при положение, че Санджар се досеща и вероятно вече е убеден в любовта му към Наре.
А Гедиз що не е Ефе или нещо като Ефе??? Тази така наречена титла, май трябва да се заслужи.
Да видим, какво и как ще ни покажат.
Я как си защитавам Санджар.

# 280
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета.Идвам да помагам на Араселия да защитаваме Санджар.Ох,бе,Гедиз ми образува нерви и това си е то.Не знам защо ми е толкова антипатичен,не мога да го обясня.И артистът,и героят му не ми харесват.Знам,че трябва матРЯл да има,събитията трябва да имат развитие в сериала,обаче да няма трети между тях.Да се карат колкото си искат Наре и Санджар,да си спорят,ама това с триъгълниците не ми харесва.Нали голямата любов е на Наре и Санджар?!Гедиз какво търси между тях?!После да реват поддръжничките му,че останал излъган и че бил онеправдан...Да се любва в новата дето ще влиза.Наре си е за Санджар и ако трябва да му наливаме вкупом акъл в главата,аз съм първа да държа фунията.
Ама и нашият е като кон с капаци,бре.Затворил се и нищо не вижда,колкото и да му говорят.Ми ако трябва да го вържат,да му запушат устата и да му говорят докато чуе цялата истина.
Офффф,пиша глупости,но се опитвам малко да разведря обстановката,че с толкова мрак наоколо......лошо ни се пише.Много ни очерниха момчето тия сценаристки,много!Уж жени,пък то откъде им родиха клавиатурите толкова гадости,не знам...
А,докато не съм забравила,имам едно оплакване към вас,момичета.Ама моля ви се,обръщайте се към мен с Нуше,че покрай Менекшето,ще си намразя името!Стряскам се като видя в текст Теменужка това,Теменужка онова.И без друго всички ме наричат,Нушка,Нуша,та и вие,моля.
Браво за третото ни място по обсъждане в света.Само три епизода и то от половината месец и с Коледните празници отгоре....Това си е постижение.
Сега сериозно.Не ми харесва,че разделиха феновете на сериала на две.То не са спорове в ТТ,то не са войни,то не е чудо.Защо вместо всички да подкрепяме сериала,се оказа,че по едно и също време вървят две акции?Едната за НарСан,другата за НарГед.Толкова много ме беше яд онзи ден,че не си намирах място.Това не е целта на сериала.Главните герои са ясни,всичко останало са поддържащи роли и пълнеж.Вярно,без тях не може,но кой би поискал да се променя сценария или ГГ?!Добре поне,че акцията приключи повече от успешно.Но това оставя горчивина поне у мен.
Иначе Енгин е невероятен в тази си роля.На много места прочетох,че много приличал на Мустафа Булут,на други места прочетох,че бил еднакъв във всичките си роли.Е,това от недоброжелателите,но все пак е написано да се прочете.Аз да си кажа моето немеродавно и непрофесионално любителско мнение.На мен по нищо не ми напомня никой от предишните си герои Енгин.Сигурно защото гледам розови очила.Но търся,търся прилики и не ги откривам.МУстафа беше разглезен богаташки син,луда глава,своенравен.Къде е приликата с изгорелия от любовта Санджар.Да,той е закоравял,закостенял и заседнал в предразсъдъци мъж.Но според мен Санджар е отговорен,трудолюбив,верен на принципите си.Ами той и Йомер крещее,защо не го оприличават със Санджар?Енгин винаги
внимателно отработва характерите на героите си,внимава да имат характерни жестове,които да се отличават от други негови роли(като например прокарването на ръката по косата напред-назад от Санджар) Дори погледа му тук е някак по-твърд,вследствие от горящята рана,която е останала в сърцето му след злополучната нощ.
Аз твърдо се надявам на хубав край.Надявам се,че Санджар истънски ще се разкае за постъпката си,щом веднъж истината успее да проникне в коравата му кратуна.Всеки покаял се има право на помилване.Защо пък Наре да не му прости?!Ако не го направи,по какво би се различавала от твърдоглавието на Санджар?Любовта е не само плам и страст,тя е и разбиране,и вникване,и да мислиш за доброто на другия повече,отколкото за твоето собствено.А Наре обича Санджар и Санджар обича Наре повече от всичко на света.Затова и болката,която си причиняват е непоносима.Някой ще се осмели ли да отрече искрите,хвърчащи между тях?Не.Трябва да има решение за да се преодолее голямата празнина,образувала се между двамата.
Ай,досадих ви с глупости.Съжалявам,момичета,не умея да излагам мислите си стегнато,сбито и подредено.

# 281

Боже, такива страсти и обсъждания около сериала - честно казано не очаквах.

Всеки има някакво виждане за героите и отстоява това си виждане. Искрено съчувствам на многото руски групи, занимаващи се с "Дъщерята на посланика" - то май в групите войната е по-ожесточена, отколкото тази на екрана.

Но най-ми хареса една шегичка тяхна - описват колко много хора от цял свят сега са в "обсада" на конака Ефеоглу вперили поглед да видят какво се случва...  Joy Joy Joy

Навсякъде мненията са раздвоени - имало ли е нещо или нищо не се е случило - там зад затворената врата.
Обаче по стара сериалска традиция щом някой затвори вратата - то следващият кадър ще покаже някой който обявява - "ben hamileyim". Да видим колко са традиционалистки нашите СЦ. Ама пък  това е най-изтърканото клише.

Мен обаче ме интересува друго - рязко подобриха стайлинга на Ефеоглу ефенди  Thinking Ще се окаже, че жена му има доста способности.
Стилист-изтривалка. Не бързайте да ме обвинявате в неуважително отношение към нея - чисто и просто жената добре му подбира дрехите, след като е успяла да му изтрие паметта /демек да забрави, каквото и да е искал да забрави/.
Я, колко е щастлив - сигурно с мама ѝ купува гривни - да се съревновава с Елван...

Здравейте,момичета.Идвам да помагам на Араселия да защитаваме Санджар.Ох,бе,Гедиз ми образува нерви и това си е то.Не знам защо ми е толкова антипатичен,не мога да го обясня.И артистът,и героят му не ми харесват.Знам,че трябва матРЯл да има,събитията трябва да имат развитие в сериала,обаче да няма трети между тях.Да се карат колкото си искат Наре и Санджар,да си спорят,ама това с триъгълниците не ми харесва.Нали голямата любов е на Наре и Санджар?!Гедиз какво търси между тях?!После да реват поддръжничките му,че останал излъган и че бил онеправдан...Да се любва в новата дето ще влиза.Наре си е за Санджар и ако трябва да му наливаме вкупом акъл в главата,аз съм първа да държа фунията.
Ама и нашият е като кон с капаци,бре.Затворил се и нищо не вижда,колкото и да му говорят.Ми ако трябва да го вържат,да му запушат устата и да му говорят докато чуе цялата истина.
Скрит текст:
Офффф,пиша глупости,но се опитвам малко да разведря обстановката,че с толкова мрак наоколо......лошо ни се пише.Много ни очерниха момчето тия сценаристки,много!Уж жени,пък то откъде им родиха клавиатурите толкова гадости,не знам...
А,докато не съм забравила,имам едно оплакване към вас,момичета.Ама моля ви се,обръщайте се към мен с Нуше,че покрай Менекшето,ще си намразя името!Стряскам се като видя в текст Теменужка това,Теменужка онова.И без друго всички ме наричат,Нушка,Нуша,та и вие,моля.
Браво за третото ни място по обсъждане в света.Само три епизода и то от половината месец и с Коледните празници отгоре....Това си е постижение.
Сега сериозно.Не ми харесва,че разделиха феновете на сериала на две.То не са спорове в ТТ,то не са войни,то не е чудо.Защо вместо всички да подкрепяме сериала,се оказа,че по едно и също време вървят две акции?Едната за НарСан,другата за НарГед.Толкова много ме беше яд онзи ден,че не си намирах място.Това не е целта на сериала.Главните герои са ясни,всичко останало са поддържащи роли и пълнеж.Вярно,без тях не може,но кой би поискал да се променя сценария или ГГ?!Добре поне,че акцията приключи повече от успешно.Но това оставя горчивина поне у мен.
Иначе Енгин е невероятен в тази си роля.На много места прочетох,че много приличал на Мустафа Булут,на други места прочетох,че бил еднакъв във всичките си роли.Е,това от недоброжелателите,но все пак е написано да се прочете.Аз да си кажа моето немеродавно и непрофесионално любителско мнение.На мен по нищо не ми напомня никой от предишните си герои Енгин.Сигурно защото гледам розови очила.Но търся,търся прилики и не ги откривам.МУстафа беше разглезен богаташки син,луда глава,своенравен.Къде е приликата с изгорелия от любовта Санджар.Да,той е закоравял,закостенял и заседнал в предразсъдъци мъж.Но според мен Санджар е отговорен,трудолюбив,верен на принципите си.Ами той и Йомер крещее,защо не го оприличават със Санджар?Енгин винаги
внимателно отработва характерите на героите си,внимава да имат характерни жестове,които да се отличават от други негови роли(като например прокарването на ръката по косата напред-назад от Санджар) Дори погледа му тук е някак по-твърд,вследствие от горящята рана,която е останала в сърцето му след злополучната нощ.
Аз твърдо се надявам на хубав край.Надявам се,че Санджар истънски ще се разкае за постъпката си,щом веднъж истината успее да проникне в коравата му кратуна.Всеки покаял се има право на помилване.Защо пък Наре да не му прости?!Ако не го направи,по какво би се различавала от твърдоглавието на Санджар?Любовта е не само плам и страст,тя е и разбиране,и вникване,и да мислиш за доброто на другия повече,отколкото за твоето собствено.А Наре обича Санджар и Санджар обича Наре повече от всичко на света.Затова и болката,която си причиняват е непоносима.Някой ще се осмели ли да отрече искрите,хвърчащи между тях?Не.Трябва да има решение за да се преодолее голямата празнина,образувала се между двамата.
Ай,досадих ви с глупости.Съжалявам,момичета,не умея да излагам мислите си стегнато,сбито и подредено.

Нушка /без Теменужка/  Two Hearts
Ама къде има триъгълник? Ей тази особа - Менекшето, защо  не я слагате в сметката въобще? Тя е жената на Ефеоглу /бенде,бенде както викаше като обезумяла в тях си- тапусуто е в нея, тапусуто.
А сега и като стана ******* тя ще е залепена за мъжа си като дъвка.
А Наре е горда жена и няма и да погледне Ефеоглу ефенди с тази зестра на гърба си.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 21:06 от Марта_49

# 282
Нуше 💓, и аз един път споменах Теменужка с не добро и не повторих, защото се сетих, макар и късно ,че ще си намразиш името ,а то си е хубаво 😍 Даже мислех да и казвам Виолетка ,ама някак прекалено сладко ми звучи за този киселчок с изцъкления поглед 😂
  Трудна работа ще е да го защитаваме наш Санджар ,ама щом си плаща 😉😂 Всеки има право на защита ,пък и е невинен до доказване на противното . Засега има надежда за реабилитация ...
  А Гедиз те дразни, щото е конкуренция ,аз засега не виждам да е сгазил лука , малко си вре носа без да е канен и не пропуска случай да се натегне , ама това си е човещинка, колкото и да ми е трудно, не мога да не призная ,че в момента е добрия герой в нашия филм ,ама въпросът е какво мисли Наре ,и най- вече какво чувства ,защото аз не виждам да го заглежда по -иначе от приятелски .
  Извинявам се за разни правописни грешки ,ама пиша от телефона и бързам .

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 21:31 от araselia

# 283

"Първото нещо, което един творец трябва да бъде, е да е въодушевен. Той трябва да е кълбо от ентусиазъм и трескава енергия."
Рей Бредбъри, американски писател

Сладури. Heart Eyes

# 284
  • Пловдив

Здравей Нуше. С глас се смях за името ти.
Тя е Менекше - нищо, че в превод е виолетка/теменужка.

Относно даването на тагове и наричането на екранните двойки със събираеми срички от имената на героите им - изпитвам отврат. Та героите си имат имена. Никога, ама никога не съм писала в постовете си по този начин. Името, затова е име, за да се уважава. И в момента има акция в туитър с таг NarSan.

В подкрепа на Араселия съм твърдо и аз.
Въобще за поста ти с -
  txtloves

Общи условия

Активация на акаунт