Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 912
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

Ох, Санджар, ох... Тази любов ще те побърка.

Знаете ли какво си помислих. В моментите, когато дават РД на Наре, посланика знае, според мен, за увлечението на Акън по нея. Наре става пълнолетна и има вероятност да отиде при селяка Санджар, погледите, които отправя към Акън в този ден, ами все едно това е план между двамата. Със съгласието на посланика Акън насилва Наре и след това целта му е да ги ожени и така богатството на Акън ще е и негово. Демек, това насилие е планувано - възможно ли е да е така??? Ако да - изпитвам ужас и погнуса от коварни планове. Може това да е един от козовете на Акън, с които видяхме се закани...

Light /Свети/, и ние като Санджар - трудно се променяме... Навиците са като традициите. Но, ще свикнем с промяната.

# 496
  • Pleven, Bulgaria
Добро утро.Марианче,точно тази тема бях зачекнала вчера,но не бях много сигурна.Погледите,които си разменят гадовете на мен ми изглегждаха като заговорнически някак.По-скоро е за брак,не за изнасилването.Но съобщението на Наре,че си отива в родината,за да се омъжи за Санджар ,променя нещата.Това го реши на момента,излезе,огледа се и тогава вече се въррна.Мен ме отврати явното затваряне на очите от страна на гадът "татко".Ами само половин час преди това детето му е пълно с живот и мечти.След това се появява пред него с блуждаещ поглед,пречупена,търсеща защита.Та той открива гадът Акън полуоблечен в стаята и,но не и вярва.Нееее,не че не и вярва.Просто не му е изгодно да и повярва.Първо,защитава си човека репутацията ивторо "интереса клати феса".Това ако е баща,здраве му кажи.Направо не знам от кого съм повече отвратена.
Виктория,дори за миг не съм си помислила,че Санджар ще разкаже на някого какво се е случило в онази нощ.Той може и да е заблуден и инат,но не е клюкар.Спомни си,че дори Гедиз,който е най-близкия му приятел не знае какво се е случило в миналото.Той каза на Наре(цитирам по памет),че ноцът в гърба на Санджар си е там и постоянно се върти в раната му и кърви.Би паднал много ниско Санджар,ако тръгне да разказва на този и на онзи,че Наре не била девствена.От самото начало повтарям,проблемут между тях не е червеното коланче,а доверието един към друг.Може и това да видим сега.Санджар в миналото не е повярвал на Наре.А ако сега и каже,че ПБН не е имало,тя да не му повярва.Напълно е възможно.Те наистина много се обичат,влюбени са до мозъка на костите си,но не са изградили доверие помежду си и от там идват всичките им проблеми.Да,ако обичаш някого,трябва да му се довериш,но доверието се печели и заслужава,не се подарява ей така.

# 497
  • Пловдив

Нуше, аз се опитвам да предположа малко по-така...
Че посланика и Акън предварително са решили да се случи случката.
На единия е изгодно, на другия - любов към посестримата. Акън се оглеждаше, не за посланика, а по принцип - там има и прислуга. И сега Акън, ако това е така, ще се опита да "смаже" Наре с това предварително съгласие на баща й.

Посланика го чакаме да се появи в Турция - къде ли ще е неговия дом? В Мугла ли??? Акън ще е след него и майко мила... Ноооо, Санджар смел и пронизващ като кама, ще действа. Гедиз е по думите, Санджар по действията.

Абе, ще видим.

# 498
Направо спретнахте ново развитие в сценария - къде оставихте ония  " с гайдите" пардон камилите...
На фона на тези "изпипани" в планово отношение  злодеяния - Менекшето и Халисето ще са си аматьорки.

# 499

"Не искам да бъда целия ви живот – а просто любимата ви част.“
из стр. "Познание"

# 500
Здравейте момичета! Hug Hug Hug

Изгледах серията и с руски субтитри.
И какво стана сега, психопата Акън добре си направи плана за капан и зависимият от хазарта посланик бързо влезе в него.Отстраниха го от работа и той сега е без пукната пара.Акън знаеш, че посланика първо ще отиде при него за пари.Ще иска сигурно срещу парите които ще му даде ,да се ожени за дъщеря му .

Горката Наре какви ли още чернилки я очакват?
А Гедиз въпреки, че обича много Наре, Наре няма да му отвърне със същата обич,тя го смята само за приятел.

Мъчно ми е за Санджар, той не може да устои на погледите на Наре и иска тя да замине за да не я вижда.Иначе, той вече е женен мъж ,даде обещание пред жена си, че ако  тя му помогне ще изтрие от себе си дъщерята на посланика. Имам чувството че Санджар ще полудее.

А Мелек е прелест,лошото е, че тя е свидетел на всички кавги и разправии между Наре и Санджар. А и тази мащеха Менекше, ми идва да я убия.

Само една болна жена може да ее отнася така с едно невинно малко същество!

Лек ден момичета!

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 15:20 от mari52

# 501
  • Пловдив

Санджар втори път май няма да легне до Менекше.
В трейлъра към еп.5, как ги следи само.
Абе, чакам кой пръв ще я прихване.
Храня надежда Зехра да предразположи Мелек и детето нещо да й сподели. Зехра май харесва Каврук.

# 502

"Степента на таланта на един актьор се определя от чувството му за близост с персонажите- доколко е вникнал в тях, от душевното и визуално сливане с изиграните образи, и то с всеки един по различен начин."
Еспен Санберг, норвежки кинорежисьор

# 503
  • Пловдив

Това Менекше много на сериозно се е взела.
Дали някой е видял, че тя подслушва???

# 504

Цитат
Аз не съм видяла....

# 505

Това е Мелек.

# 506
Здравейте момичета.
Хубав и усмихнат следобед.
Добре дошли и на новите момичета при нас.

Аз не успях да гледам кой знае колко много от серията онази вечер, но търпеливо ще изчакам превода.

Охххх, какво да кажа. В главата ми е пълно с мисли.
Не съдете много строго Санджер. И той като Наре е жертва  в цялата история. Някой ще каже "да ама тя е изнасилена". Да тя е изнасилена, ама в момента, когато  Санджер разбира, че тя не е била само негова и той се е почувствал предаден, объркан, точно като нея "изнасилен".
Защото той не винаги е бил такъв какъвто го виждаме в момента. Наре се е влюбила в усмихнатия, добрия и с голямо сърце Санджер, който и обеща, че един ден ще купи конака, ще купи Гедже и тя ще влезе в конака като негова съпруга, а той ще бъде достоен и равен на нея.
И аз виждам един Санджер, който дори и богат не е забравил от къде е тръгнал, че в живота му е имало и подигравателното "сина на арендатора", човек, който не дели хората на бедни и богати, той не иска да му се отваря вратата на колата, да му се постила червеното килимче и всички да му стоят мирно. И всичко това, за да е достоен за Наре.
Да, не и повярва на истината, която му каза. Но кой ще повярва? Тя е дете на света, толкова много познанства, толкова много ново хора с които се среща, а Санджер си знае само Мугла, нравите, обичайте. Те не са били непрекъснато заедно, виждали са се за по няколко месеца в годината.
Да, за Наре, тя отива чиста при него, защото за нея Санджер е единствения мъж, който е обичала и с когото иска да бъде и на когото е дала дума. Да, Акън и е посегнал, но въпреки това тя не се чувства омърсена. И не трябва да се чувства омърсена, въпреки, че от това Санджер го боли. Но въпреки болката той я е търсил, за се обяснят( без да знае, че неговото отхвърляне има последствия), събира пари и отива да я търси. Но вместо Наре намира баща и и Акън. И след всичките гадости, които му наговарят той заключва любовта си някъде дълбоко в сърцето, което се превръща в камък, спира да вярва и се превръща в сприхавия и лошия Санджер.
И въпреки, че в каменното му сърце все още трепка една малка частичка по изгубената му Наре, той се жени за Теменужката, защото за него е без значение коя ще е щом не е Наре.

Аз вървя малко назад с размислите си, ама...

И да питам нещо: Ако Наре не се беше опитала да убие Акън, дали изобщо щеше да потърси Санджер?

А по повод на таткото и на Акън, аз още в началото казах, че ме съмнява, че таткото знае за всички гадории, които Акън прави с Наре, ама пустото богатство на Акън, го кара да си затваря очите.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 18:31 от kami999

# 507
  • София

Санджар много  обича Наре ,но по правилата на маалата и  аннето си .Отклонение .....ЙОК !!!!

Грешка - ако това е така, по правилата трябва да обича Менекшето или да я заобича. Към момента няма такива индикации.

# 508

Цитат
Да, не и повярва на истината, която му каза.
Не и повярва, защото не му е споделила преди консумирането

на връзката
.А тя, не е, защото се е страхувала, че той ще

стане убиец.И.....гледаме сериал...... Wink

Но, ако беше и повярвал, Наре щеше да получи така важната и

закрила.А Санджар, дали щеше след това, да остави Акън.Неее.

Според мен, пак може да стане убиец и ние нямаше да гледаме

този сериал....

И в двата случая, той може да стане убиец на Акън.

В нашия сериал също очаквам това, защото такива психопати

като Акън, не се спират.  ooooh!

# 509

Здравейте момичета  Two Hearts

Аз имам вече комп /е, със съответните загуби предизвикали проблема  Sad/.

Не съм гледала все още нищо, само серията в оригинал и то на телефона.
Този път ще изчакам превода, защото на онлайн гледането представите и после коментарите са в пъти повече емоционални, а не реални.
Тъй като нямах възможности за писане / да кълвеш буквите от телефона си е мъка/ повечето четох. Направи ми впечатление нещо - докато тук в темата на Енгин приехме партньорката му Неслихан А. повече от радушно - радвахме се, че тази талантлива актриса ще работи с него в "Дъщерята на посланика", то в ответната тема има доста негативи. Образът на Санджар Ефеоглу е сринат тотално в коментарите, не е пожален покрай това и Енгин.
Ами съжалявам, ама в този проект тя работи с Енгин - не с Б.О. нито със съпруга си.
Гледала съм Неслихан и Кадир Д. , но "Двете лица на Истанбул" и "Дъщерята на посланика" са два различни проекта. Място за сравнение няма.

Вместо да се обединим заради сериала и той да има добро представяне в ТТ, ФБ и Инстаграм, както и в различните анкети - феновете ѝ буквално бойкотират успеха.
Гедиз, та Гедиз... Ами сори майка - главните актьори са Енгин и Неслихан, историята е на Санджар и Наре.
Посланията които се отправят чрез Наре, Санджар и останалите към зрителите са ясни - писали сме всички своето виждане.
Мариянка  Two Hearts слага разни статии, рецензии и мнения.
Целта на СЦ също прозира от написаните реплики и сцени.
Идеята не е да "махнем" физическото присъствие около Наре на онзи /********************** наричан със всякакви епитети и обидни думи/ Санджар.
Идеята е той да претърпи своята трансформация в името на любовта си към Наре и Мелек.
Каква и доколко - решават СЦ. Историята е тяхната. Те я пишат, не ние пристрастрените фенове - едни малко в повече пристрастени.

Така че - да обединим заедно желанията си за успех на сериала, за успех на Енгин и Неслихан - и трудът им и този на екипа да бъде оценен достойно.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 19:51 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт