Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив

Марта, ето отговор от Енгин.
Има кой да оцени играта на Енгин и Неслихан, феновете могат да искат това или онова, но не става каквото искат.
За себе си мога да споделя - страхотно се справят и двамата. Ако на някой му олеква, като обижда, да обижда. Ураз, с ролята на Гедиз, просто извади късмет, че е в проект с двамата. Предимно е комичен актьор, но доста му трябва още, за да достигне тяхното актьорско майсторство.
На Енгин - поклон за прекрасната роля, която е приел да ни покаже. За Неслихан - също.

# 511

Марта, ето отговор от Енгин.
Има кой да оцени играта на Енгин и Неслихан, феновете могат да искат това или онова, но не става каквото искат.
За себе си мога да споделя - страхотно се справят и двамата. Ако на някой му олеква, като обижда, да обижда. Ураз, с ролята на Гедиз, просто извади късмет, че е в проект с двамата. Предимно е комичен актьор, но доста му трябва още, за да достигне тяхното актьорско майсторство.
На Енгин - поклон за прекрасната роля, която е приел да ни покаже. За Неслихан - също.

Съгласна!!!

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 20:24 от Марта_49

# 512
  • Пловдив

Дъщерята на посланика - епизод 4

Момичета, ето епизод 4 на бълтарски.
Превод и субтитри: Alexia, МиГ, mariana51,
Light, Zlatina Atanasova, G_Georgieva & Evanjelin

Приятно гледане.

И тук:

https://ok.ru/video/1386498624196

И тук - може да си го свалите със "скачать"

https://cloud.mail.ru/public/2Frz/31trNiLG8

И тук:

https://www.vbox7.com/play:9fc2a312df

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 23:44 от mariana51

# 513

Приятно гледане.

Момичета  Two Hearts

Alexia, МиГ, mariana51,Light,
Zlatina Atanasova, G_Georgieva & Evanjelin

txtloves   txtloves

# 514
  • Стара Загора
Здравейте момичета.
Хубав и усмихнат следобед.
Добре дошли и на новите момичета при нас.

Аз не успях да гледам кой знае колко много от серията онази вечер, но търпеливо ще изчакам превода.

Охххх, какво да кажа. В главата ми е пълно с мисли.
Не съдете много строго Санджер. И той като Наре е жертва  в цялата история. Някой ще каже "да ама тя е изнасилена". Да тя е изнасилена, ама в момента, когато  Санджер разбира, че тя не е била само негова и той се е почувствал предаден, объркан, точно като нея "изнасилен".
Защото той не винаги е бил такъв какъвто го виждаме в момента. Наре се е влюбила в усмихнатия, добрия и с голямо сърце Санджер, който и обеща, че един ден ще купи конака, ще купи Гедже и тя ще влезе в конака като негова съпруга, а той ще бъде достоен и равен на нея.
И аз виждам един Санджер, който дори и богат не е забравил от къде е тръгнал, че в живота му е имало и подигравателното "сина на арендатора", човек, който не дели хората на бедни и богати, той не иска да му се отваря вратата на колата, да му се постила червеното килимче и всички да му стоят мирно. И всичко това, за да е достоен за Наре.
Да, не и повярва на истината, която му каза. Но кой ще повярва? Тя е дете на света, толкова много познанства, толкова много ново хора с които се среща, а Санджер си знае само Мугла, нравите, обичайте. Те не са били непрекъснато заедно, виждали са се за по няколко месеца в годината.
Да, за Наре, тя отива чиста при него, защото за нея Санджер е единствения мъж, който е обичала и с когото иска да бъде и на когото е дала дума. Да, Акън и е посегнал, но въпреки това тя не се чувства омърсена. И не трябва да се чувства омърсена, въпреки, че от това Санджер го боли. Но въпреки болката той я е търсил, за се обяснят( без да знае, че неговото отхвърляне има последствия), събира пари и отива да я търси. Но вместо Наре намира баща и и Акън. И след всичките гадости, които му наговарят той заключва любовта си някъде дълбоко в сърцето, което се превръща в камък, спира да вярва и се превръща в сприхавия и лошия Санджер.
И въпреки, че в каменното му сърце все още трепка една малка частичка по изгубената му Наре, той се жени за Теменужката, защото за него е без значение коя ще е щом не е Наре.

Аз вървя малко назад с размислите си, ама...

И да питам нещо: Ако Наре не се беше опитала да убие Акън, дали изобщо щеше да потърси Санджер?

А по повод на таткото и на Акън, аз още в началото казах, че ме съмнява, че таткото знае за всички гадории, които Акън прави с Наре, ама пустото богатство на Акън, го кара да си затваря очите.

Ками,на 100 процента съм съгласна с теб.Санджер ,нито е лош,нито е селяк ,както го наричат.Той страда не по -малко от Наре..

# 515

Приятно гледане.

И тук:

Момичета Hug, благодаря ви за труда! smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 516
  • Варна
Благодаря за скорострелния превод и труда ви, момичета, невероятни сте
  Alexia, МиГ, mariana51,Light,
Zlatina Atanasova, G_Georgieva & Evanjelin

Two Hearts Flowers Cherry Blossom  Flowers Four Leaf Clover

# 517
Много благодаря за превода, момичета

До тук ми се изясни, че Менешке 100% все още е на сухо и затова го заплашва да не си взема грях с нея. Горкия Санджар, явно си мислеше, че лесно ще се прежали ,ама тази пепелянка като го фиксира със змийския си поглед, направо му взема страха. Тези две жени ще му разкажат играта - едната обича до болка и ревнува лудо, към другата се чувства задължен и виновен, а тя го притиска в ъгъла като пеперуда с кърфица. Спукана му е работата Sad

А пък Халисето как я поднасят всички, знаят и темерутския характер, обаче и подмазването минава . Явно гостито е било спреспиване, обаче напразно Joy

# 518
Хей, мадами здравейте... Вече не помня писала ли съм не съм ли, че следния всички теми, които следя за сериала Simple Smile

Днес четох във Инстаграм... Бяха постанли отговора на  една от сценаристите или продуцентите не знам имената на изуст.. В самото начало ролята е била за Енгин, в последствие след отказ на мадамата от merhamet, е предложена на Неслихан... Така че всичките, които не харесват Енгин, няма такава игра в края на 4 епизод с какъв гняв показа разочарованието от чутите думи влюбен съм от Гедиз очите му
ма майко  направо Енгин.. Страх ме хвана и си тръгна, за да не го убие...
Искам да развият Мелек и да кажа на баща си нещата, които и правят Sadза да не стане като с майка й, и да я изкарат че малката прави интриги и колкото и да е дете...
Само Санджо ефе 😂😂😂, Гедиз си е Гедиз как ли ще се чувства сега, и друго нещо да добавя и спирам, защо не показват нищо от това, което се е случило със Санджар? 🙄 Лека и мека Hug

# 519

Здравейте момичета  Two Hearts

Аз имам вече комп /е, със съответните загуби предизвикали проблема  Sad/.

Не съм гледала все още нищо, само серията в оригинал и то на телефона.
Този път ще изчакам превода, защото на онлайн гледането представите и после коментарите са в пъти повече емоционални, а не реални.
Тъй като нямах възможности за писане / да кълвеш буквите от телефона си е мъка/ повечето четох. Направи ми впечатление нещо - докато тук в темата на Енгин приехме партньорката му Неслихан А. повече от радушно - радвахме се, че тази талантлива актриса ще работи с него в "Дъщерята на посланика", то в ответната тема има доста негативи. Образът на Санджар Ефеоглу е сринат тотално в коментарите, не е пожален покрай това и Енгин.
Ами съжалявам, ама в този проект тя работи с Енгин - не с Б.О. нито със съпруга си.
Гледала съм Неслихан и Кадир Д. , но "Двете лица на Истанбул" и "Дъщерята на посланика" са два различни
проекта. Място за сравнение няма.

Вместо да се обединим заради сериала и той да има добро представяне в ТТ, ФБ и Инстаграм, както и в различните анкети - феновете ѝ буквално бойкотират успеха.
Гедиз, та Гедиз... Ами сори майка - главните актьори са Енгин и Неслихан, историята е на Санджар и Наре.
Посланията които се отправят чрез Наре, Санджар и останалите към зрителите са ясни - писали сме всички своето виждане.
Мариянка  Two Hearts слага разни статии, рецензии и мнения.
Целта на СЦ също прозира от написаните реплики и сцени.
Идеята не е да "махнем" физическото присъствие около Наре на онзи /********************** наричан със всякакви епитети и обидни думи/ Санджар.
Идеята е той да претърпи своята трансформация в името на любовта си към Наре и Мелек.
Каква и доколко - решават СЦ. Историята е тяхната. Те я пишат, не ние пристрастрените фенове - едни малко в повече пристрастени.

Така че - да обединим заедно желанията си за успех на сериала, за успех на Енгин и Неслихан - и трудът им и този на екипа да бъде оценен достойно.

Здравейте, момичета!

Благодаря на екипа  за скорострелния превод! Heart

Съгласна съм с Марта и с всичко  позитивно написано  за сериала и от другите момичета!  
За тежкият живот на Наре също и за отношението към малката Мелек, за гаднярите също /те ще си получат заслуженото/,НО се чудя  на някои писаници за сформиране на двойка Наре-Гедиз!? Ами може би не гледаме един и същ сериал и то турски. Може би е американски сериалът - не знам!?  Още от запознанството им  трябваше да ги съберат, да  сменят  ГГ и нещата щяха да са наред! И сериалът приключва!!!
 Както и да е! Не се разбира вероятно, че Наре също е влюбена в Санджар, че те изгарят един за друг.
Къде тук е мястото на Гедиз - единствено като приятел на Наре.Не виждам любовна двойка. Ами Гедиз не вижда ли какво се случва между Санджар и Наре. Няма ли достойство този човек. Никога не бих застанала между двама влюбени, а бих се опитала да им помогна. Ако не става от първия път, ще опитам пак, но не да наливам масло в огъня. Ако имаш такъв приятел като Гедиз, не ти трябват врагове! Това е мнението ми за тази двойка, разбира се не е меродавно!
Мислих да си премълча, но не издържах! Пък и вероятно не харесват Енгин достатъчно, че да искат да гледат това, което им поднасят сценаристките!? Аз пък имам надежда да се променят нещата към добро между ГГ.
Харесва ми играта на всичките актьори - всеки си е на мястото, пък и нали затова си има сценаристи, режисьори, оператори и цял снимачен екип. АМИ ТОВА Е САМО ЕДИН СЕРИАЛ ЗА БОГА!

Допълвам само: Питам се ако Санджар беше на мястото на Гедиз дали така щеше да постъпи с приятеля си?

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 22:19 от dunelia

# 520
Боже, ама с превод е съвсем друго. И смешното е смешно ,и другото е кристално ясно . Как само го разбирам Санджар, знам какво е да се изпуснеш и да кажеш нещо ужасно грозно и да съжалиш в следващия миг, но вече е късно, ножа е забит. Как само го изигра Енгин, крещи, в следващия миг гласа му затрепера и съжалява, ужасен е, бесен е на себе си, жесток е, но и Неслихан веднага върна топката, очите и се напълниха със сълзи. Просто са като смазана машина до тук, за всичко им вярвам и ги разбирам. Съжалявам гледащите само заради Неслихан, на мен много ми харесват и двамата, и Гедиз, и другите и си се кефя. Ето например сега ме изненада Зехра, как се опря на майка си, не трепна. Дано Мелек и се довери и сподели с нея за Менекше, тя ще и помогне без да се замисли.
  Има си поговорка- казана дума ,хвърлен камък. Затова казват, че гнева е лош съветник.
 Каза и да си ходи гледайки настрани, просто не иска да я вижда, иска да я забрави , да продължи напред, знае, че не може да стане , обаче продължава да търси начин. Наистина не знае къде се намира, в пълен ступор е и прави грешка след грешка, глупост след глупост и ще си носи последствията, няма как.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 22:40 от araselia

# 521

Приятно гледане.

И тук:

Момичета,за бързият превод и неуморния ви труд огромно БЛАГОДАРЯ!

# 522
  • Пловдив

Това ще е спасението на двамата.
Момичета, страхотен е епизод 4.
Всяка думичка, всяко дихание, усетихте ли как режисьор и оператор засилват дишането на двамата? Прокънтява в ушите.

Гедиз, ще си остане Гедиз. Ами дано се усети, че както писа araselia, казана дума - хвърлен камък.
И Санджар и Гедиз казаха прибързано тежки думи.

Bobi-Reni - привет от мен. Не спестяваме нищо на героите, но уважаваме играта на актьорите. Защото така играят, така са в характерите им, че им вярваме.

ДОПЪЛВАМ:

https://twitter.com/sefirinnkizii/status/1217535362777722883

От официалния сайт:
В петък в ефир, ще е нашият трейлър 2 към епизод 5.

Последна редакция: ср, 15 яну 2020, 23:06 от mariana51

# 523
Здравейте и от мен! Смело мога да кажа,че за пръв път турски сериал ме грабва така. Химията между Неслихан и Енгин е толкова силна, че няма как да не се пристрастиш. И подбора на актьорски състав, и сценарият до тук са на едно съвсем различно ниво от всичко, което съм гледала до този момент.
Историята е уникална.
Може би няма да изненадам никой ако кажа, че не разбирам Санджар. Особено в последната серия. Как може да искаш майка да си тръгне и да остави детето си? Това е невъзможно. И въпреки, че го знае продължава да упорства. Вглъбил се е всякаш само в собствената си болка и няма очи да види чуждата: нито тази на Наре, нито тази на дъщеря си. И толкова много съжалява за изминалата брачна нощ, че чак се мрази. Прави грешки. Защото започва да вярва на истина, която му казва Наре и това не може да понесе. Защото той я предаде за втори път и сякаш започва да го осъзнава. Дори се задушаваше на сутринта след ПБН от присъствието на Менекше. В същото време виждаме пълната противоположност: Гедиз. Гедиз, който изслуша, видя отвъд очите и повярва. Повярва до толкова, че заплю братството им. Не ме разбирайте погрешно, не искам НарГиз като двойка, но не мога да отрека че има и там химия. Не толкова осезаема, но я има. И най-вече има съпоставката между влюбения, който не повярва, не защити любовта си и влюбения уж отскоро, уж мимолетно, но повярвал, полудял и защитил любимата си. Иска ми се Санджар да прогледне и да се поправи, да имаме щастлива развръзка, но на този етап ми изглежда невъзможно. С жена-откачалка, майка-цербер и толкова порядки и традиции, Санджар няма да загърби Менекшето обръщайки лице към Наре. Но пък иначе щеше да е твърде лесно може би.
Чакаме с нетърпение развръзката и най-вече доказателството, което ще отвори очите на Ефе. Според мен самият Акън, вече нямаш защо да крие и лъже, ще му признае истината, за да го смаже.

# 524
  • Пловдив

Svety1, привет.
Според мен ПБН не е имало. Така ни се поднасят нещата, че да си мислим точно така - че е имало. В някой от следващите епизоди, ще го разберем. Ако имаше, щяха да дадат Санджар в по "такъв" нежен нощен момент. Засега ни е спестено такъв. За него е грях, че е бил през нощта в една стая с Менекше. Дори само така, той е изневерил на легендарната любов. А тя си се разхожда най-безсрамно по нощница пред всички - нарочно показва "близост". Яхя чак се засрами от нея. Никакъв срам за невинна селска мома.

Горд, но справедлив, добър, но и лют е Санджар. Двамата с Наре са еднакво инатливи, в това им е и чара.

Общи условия

Активация на акаунт