И за мен е време да кажа - изгледах серията с превод!
Още веднъж на всички момичета - огромно благодаря!
Коренно различно е само да гледаш картинките и да четеш и разбираш какво си казват. Много силни думи и сцени.
Наре-Гедиз, Наре-Санджар и Санджар-Гедиз.
Силна серия, разтърсваща.
Впрочем Гедиз знае вече цялата истина за тях двамата. Хареса ми накрая, че му каза всичко ясно и открито.
Все си мисля, че той е приятел. Видя и разбра колко всъщност двамата се обичат, какви са раните им и имам огромната надежда, че ще им помогне.
Гедиз е светъл човек, който гледа сякаш с една насмешка на света и проблемите на другите.
но нали истинският приятел е точно затова - да ти каже истината право в очите, колкото и да боли от това.
"Влюбеният мъж - вярва" е това ще кънти в ушите на Санджар сигурно до края на сериала.
Обаче - ако сега повярва... Наре му обеща, че ще убие, а той на нея - че няма да го остави на нея.
А-бе, все ми се струва, че и Санджар ще стои на върха на скалата. Казах ви го и преди - трябва да види света отвисоко, налече, далече отвъд хоризонта.
Тук се преплитат традиции, мислене, интелектуално ниво, възпитание и душевност на героите.
Наре и Менекше - е, бях писала и преди. Шампанско и айрян.
Стил, класа, възпитание, интелект, гордо вдигната глава - Наре.
Злоба, интригантство, глупост, използвачество - Менекше.
Страшно много ми хареса диалога мужду двете в магазина и дано всичко достигне до ушите на Санджар.
"Санджар каза да купя подарък на дъщеря Ни."
"Бъди добра кака на Мелек, защото тя си има Майка"
Къде е тръгнало на "война" онова хлечещото същество, просещо **** щото любов няма да ѝ дадат.
Елван ми хареса, защото открито се зарадва на победителката в словесния двубой. Засега има малко информация, но ще надуши нещата на любимата снаха. Тогава да видя мама ти Халисе.
Още нещо ми допадна и мисля, че съвсем скоро ще се разкрият нещата свързани с Мелек. Посланикът се вихри 4 серии и накрая го отзоваха. Бях чела някъде възмутителни коментари, как може да се петни така страната с такъв продажник - е, видяхме как го отстраниха с кеф.
Освен да ходи да бере маслини в Мугла - какво аджеба ще работи. Виж него Санджар ще го вземе на работа

На пристанището Гедиз ще му бие шута.
Кой още остана за коментар - Каврук. Чудех се какъв е в конака. Както го командери Халисе-аната повече е в слугинска роля.
Интересно ми е къде ще отиде да успокоява нервите си Санджар - сигурно при дървото. Значи ни чакат още повече драматични моменти.
Ама нали отиде в холдинга да подписва договор с японците. Дали това ще остане за друг ден, щото в трейлъра на 5 серия Санджар беше пак в холдинга.
Серията наистина беше взривоопасна.
Адмирации за играта на Енгин и Неслихан!
Да ме прощават харесващите Ураз/Гедиз, ама до тях е като бледа сянка. Забавен е, цветен е, става за слушател, абе и да се бие също може /дали би се опълчил на Акън ако се наложи?/. Но искам да разбера за кого и при какви обстоятелства би подпалил света и да наблюдава отстрани.