Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 390

• 49 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 525

И за мен е време да кажа - изгледах серията с превод!
Още веднъж на всички момичета - огромно благодаря!

Коренно различно е само да гледаш картинките и да четеш и разбираш какво си казват. Много силни думи и сцени.
Наре-Гедиз, Наре-Санджар и Санджар-Гедиз.

Силна серия, разтърсваща.
Впрочем Гедиз знае вече цялата истина за тях двамата. Хареса ми накрая, че му каза всичко ясно и открито.
Все си мисля, че той е приятел. Видя и разбра колко всъщност двамата се обичат, какви са раните им и имам огромната надежда, че ще им помогне.
Гедиз е светъл човек, който гледа сякаш с една насмешка на света и проблемите на другите.
но нали истинският приятел е точно затова - да ти каже истината право в очите, колкото и да боли от това.
"Влюбеният мъж - вярва" е това ще кънти в ушите на Санджар сигурно до края на сериала.
Обаче - ако сега повярва... Наре му обеща, че ще убие, а той на нея - че няма да го остави на нея.
А-бе, все ми се струва, че и Санджар ще стои на върха на скалата. Казах ви го и преди - трябва да види света отвисоко, налече, далече отвъд хоризонта.
Тук се преплитат традиции, мислене, интелектуално ниво, възпитание и душевност на героите.

Наре и Менекше - е, бях писала и преди. Шампанско и айрян.
Стил, класа, възпитание, интелект, гордо вдигната глава - Наре.
Злоба, интригантство, глупост, използвачество - Менекше.

Страшно много ми хареса диалога мужду двете в магазина и дано всичко достигне до ушите на Санджар.
"Санджар каза да купя подарък на дъщеря Ни."
"Бъди добра кака на Мелек, защото тя си има Майка"
Къде е тръгнало на "война" онова хлечещото същество, просещо **** щото любов няма да ѝ дадат.

Елван ми хареса, защото открито се зарадва на победителката в словесния двубой. Засега има малко информация, но ще надуши нещата на любимата снаха. Тогава да видя мама ти Халисе.

Още нещо ми допадна и мисля, че съвсем скоро ще се разкрият нещата свързани с Мелек. Посланикът се вихри 4 серии и накрая го отзоваха. Бях чела някъде възмутителни коментари, как може да се петни така страната с такъв продажник - е, видяхме как го отстраниха с кеф.
Освен да ходи да бере маслини в Мугла - какво аджеба ще работи. Виж него Санджар ще го вземе на работа Grinning
На пристанището Гедиз ще му бие шута.

Кой още остана за коментар - Каврук. Чудех се какъв е в конака. Както го командери Халисе-аната повече е в слугинска роля.

Интересно ми е къде ще отиде да успокоява нервите си Санджар - сигурно при дървото. Значи ни чакат още повече драматични моменти.

Ама нали отиде в холдинга да подписва договор с японците. Дали това ще остане за друг ден, щото в трейлъра на 5 серия Санджар беше пак в холдинга.

Серията наистина беше взривоопасна.

Адмирации за играта на Енгин и Неслихан!

Да ме прощават харесващите Ураз/Гедиз, ама до тях е като бледа сянка. Забавен е, цветен е, става за слушател, абе и да се бие също може /дали би се опълчил на Акън ако се наложи?/. Но искам да разбера за кого и при какви обстоятелства би подпалил света и да наблюдава отстрани.

# 526
Свети 1 и Боби - Рени ,Привет и от мен . Споделяйте как виждате нещата вие .
  Аз мисля ,че е нямало ПБН и по това как се стресна Санджар  когато змията (много ми е неприятна ,нито теменужка, нито Менекше и ходи като име )подхвърли за братче на Мелек и той я отряза ,че засега не ще и да чуе за никакво братче 😂

# 527
  • Пловдив

Целувка от тати.

# 528

Колкото повече се ядосва толкова повече греши.,,Не съм я купил от дядо и за да я виждам само през уикендите.''

# 529
Не мога да го изгледам целия ,но.до тук ми.се заформиха два въпроса :
1. Какво има в предвид Акън като каза ,че не е казал последната си дума ,ще обсъдим твоите слабости ,Наре. Направо косата ми настръхва какво е намислил този урод.
2. Как са забогатяли Гедиз и Санджар ,Гедиз се тросна на Наре ,излезе от положение, но тя подозира нещо ,не е глупава. Как стана този холдинг  от нищото ( евала на холдинга 👌😃),то хотели, пристанище ,маслиново готи, зехтин, мазут ,сериозна работа 😎 И беловласия бизнесмен трепери от Санджар ,голям респект.
  Лека нощ !

# 530
Оффф, аз като първа клюкарка пък ме интересува друго - уважена ли е Менекшето, щото от думите на Санджар към Гедиз оставам с това впечатление.
И затова толкова се сепна когато тя взема да спряга братче за Мелек. Сякаш сама ще се забремени - да не правела планове.

Банкет ще дам, ако нищо не е станало, ама Менекшето щеше да се ожали на мама си свекърва, че е останала мома-англичанка /не, че е англичанка де - такава е приказката/.

Но пък ще е твърде плоско сега да ми въртят фалшиви бремености и прочие филан-фалан работи...

# 531
Alexia, МиГ, mariana51,
Light, Zlatina Atanasova, G_Georgieva & Evanjelin

БЛАГОДАРЯ ВИ!
Първо ще споделя нещата, които не ми дават мира.
1 Аз ли нещо не разбирам, но не мога да си обясня що за родители ни показват, каква е целта? "Бащата" посланик - отврат, двете майки - кукувици, а са се пръкнали свестни деца. На починалите родители ли приличат?
2 Боят накрая на серията беше силен момент, но ми беше като детска игра - толкова се биха, а нямаше поне една капчица кръв / не съм кръвожадна/. Щеше да ми е по-истинско, ако бяха цепнали вежда, устна или нос. Може би недоглеждане от страна на режисьора.
3 Менекше и Акън накрая ги виждам заедно в една психиатрична клиника.

Скрит текст:
Гедиз ми напомня на Левент от КПА.
Малко гифчета
Не му стига въздух

бягащият Санджар

Отивам да гледам и после ще коментирам.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 02:39 от Ваня_С

# 532
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте отново.За мен ПБН не е имало.Менекшето е толкова проста,че щеше да развее чаршафи,коланчета и каквото там изисква традицията,че и повече.На всичкото отгоре щеше да се дършжи като пщипана кокошка.Не,не,определено Санджар не я е ощастливил.И какво и роди на нея болния мозък:да тормози детенцето и да се подмазва на свекито.Не,не,не,отказвам да повярвам,че Санджар е направил нещо с нея,дори и заради дълг,чест,обещания.Той не вижда по-далече от Наре нищо.Дори дъщеря си не може да види ясно,камо ли Теменужка.Абсурд.
Гедиз.Ох,за пръв път малко го разбрах.Ако не беше се влюбил,бсичко щеше да е по-лесно.Ами за какво са приятелите,да те изслушат,да ти помогнат в труден момент,да ти кажат и покажат истината,която ти не искашили не можеш´ да видиш.Те са стълб,подкрепа,опора за теб.Мисля,че ще му дам един шанс за реабилитиране.Дори той знае,че Наре е на Санджар и че той все още е влюбен в нея.Също така знае,че живота на Санджар не е бил лесен,нито щастлив.Може пък да се прояви като добър приятел......
За слабостите на Наре...мисля си,че са две-Мелек и Санджар.Гадът Акън би могъл да я манипулира само чрез тях и заради тяхното добро,тя би се огънала...
Ох,много са отвратителни двамата гадове,бе!
Харесва ми Елван,нищо,че е селянка.Почтена е,справедлива имного се надявам да помогне на Мелек и на Санджар.
И последно-Каврук наистина е влюбен в Зехра.
Сцената фаворит от тази серия.....Братското пижамено парти беше много мило и ме развълнува,Наре-Санджар в колибата си казаха силни думи.

# 533

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден!
Да пием сабах-сабах по кафе и да захващаме задачите за днес.

Скрит текст:

# 534
Добро утро и хубав ден! Марта Two Hearts

Как стоят здрави вратите- на коли, на офиси, на къщи, не ми е ясно, здрава изработка Joy

И съвсем различна походка има Санджар, нямам време да визуализирам, някак с раменете напред и ръцете далеч от тялото , съвсем различен ми е на мен.

# 535
Добро утро,

Още не съм гледала серията....

Благодаря на всички момичета за интересните мнения. bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Момичета,  Hug

Лек и приятен ден.

# 536
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
На колене пред дъщерята...
Успешен четвъртък на всички.

araselia, даааа. За всеки образ Енгин си има нещо характерно...
И за теб - гифче от нета, феновете също са забелязали това, което и ти.

# 537
Добро утро момичета.
Усмихнат и пълен с положителни емоции ден.

Аз първо малко ще почина, защото цяла нощ съм бачкала, после ще изгледам серията и после ще кажа и аз.

На всички вас успешен ден.  Hug Hug Hug

Забравих да кажа - добре дошли на момичетата в нашия малък, но сплотен колектив.

Hug Hug Hug

# 538

"От любовта произтича всичко: велико изкуство, знаменити и драматични събития, нрави, обичаи, войни, падение и извисяване.."
Ги де Мопасан, френски писател романист

# 539
  • Пловдив

Брачното свидетелство и да разберем, кой кога е роден и в момента на каква възраст са. Сравняваме към началото на сериала - 16 декември 2019 г.:

* Санджар - роден на 28 октомври 1988 г. На 31 години;
* Hаре - родена 1992 г/2010 навършва 18. На 27 години;
* Менекше - родена на 15 юни 1996 г. На 23 години.

Общи условия

Активация на акаунт