Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 807
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 435
Може ли линк, не я знам тази май 🙈
Има линк на първата страница- Мария Драганова

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 00:45 от Не се сърди, човече

# 436
Vishneva,
Еми то хубаво да се обособят категории,ама каква им е тематика на профила/канала/блога на повечето ?

"Смятам, че би било редно да се разделят - мода, кулинария, бюти, пътувания, книги и т.н." - Валчето,Ивана,Пепе,Константина,Галя,Поля,Гери-храната,другото Гери и всички други ,към коя категория ще ги квалифицираш?Като във  всеки профил се пере с един Ленор и яде "ориз Кринаа" и във всеки профил са едни и същи реклами Тюрлю Гювеч,отвсякъде !
Затова се получава това :
"А при нас едни и същи муцуни са специалистки по поръчване на храна, миене на тоалетни, акне, пране, грим, мода, гледане на деца. "

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 00:56 от Morkovel99

# 437
Ама който има претенции да го беше направил по-добре. За дпгодина предлагам направо грамоти на фотошоп да им се пращат. А и категория издънка на годината. Коцка с публикуването на хонорарите си можеше да я вземе от раз. Като гледам се е засилила да печели и 2020.
 Мрън мрън 🤣

Нещо много ми заглъхна Сладкиша и чакам да изригне.

# 438
Ама който има претенции да го беше направил по-добре. За дпгодина предлагам направо грамоти на фотошоп да им се пращат. А и категория издънка на годината. Коцка с публикуването на хонорарите си можеше да я вземе от раз. Като гледам се е засилила да печели и 2020.
 Мрън мрън 🤣

Нещо много ми заглъхна Сладкиша и чакам да изригне.
Мисля да събирам бисерите на 2020, които се обсъждат тук, за да ги включа догодина. Joy

# 439
Екстра си беше анкетата на Welt, стига мрънкане 😜 Ако трябваше да има различни категории, всяка с различни хора, сигурно до другата нова година трябваше да обработва момичето резултатите.

# 440
Ай сега и категории. Това да не са ви Оскарите.

# 441
Това е повече от Оскарите, Донна, това е беге мама! Институция 😂

# 442
Уоу.. няма нужда от напрежение. Лично аз в графа Други посочих Лора като най-стилна, Готвене за начинаещи за откритие на 2019 и т.н. С това изобилие от инфлуенсъри няма как да се изпишат всички. За мен имаше абсолютно непознати и/или безразлични предложения в анкетата и затова просто ги подминах. Не знам защо някои си помислиха, че резултатите са нещо меродавно, че ще послужат на маркетингови агенции или каквото и да е било. Идеята беше да се позабавляваме и то главно основно пишещите тук. Коментари тип моя за дисертацията на Велт също бяха с цел шега, а в моя случай и с препратка към инфлуенсърката, която е защитавала дисертация за бакалавърска степен. Ако не следите инфлуенсърите и темата често и подробно, може да не схванете някои inside jokes, но това не означава, че си драскаме само празни приказки тук Wink

Иначе не помня коментирали ли сме, но Лина има и много приятен кулинарен канал - Хапка по хапка.

# 443
Малко включване от мен. Тая Андреа Банда Банда просто е пълна излагация. Защо се излагат така тези хора бе? Някой знае ли дали има накъкв проблем с говоренето? И като цяло - крещи постоянно, държи се неадекватно, с тези резки движения и просто съм в потрес!!!!

# 444
За следващата анкета - може да се направи в Google Polls, където резултатите се анализират автоматично и е доста по-лесно. Интересни резултати, но победителите са очаквани, разбира се. Някой прати ли ги на Любо Жечев?

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 00:46 от Не се сърди, човече

# 445
Предлагам в следващите теми да бъдат включвани и с най-често срещаните им други имена & производни. Relaxed

# 446
На първо четене - Пепка, Джаферович, леля Коцка.
А една Гергана, за която повечето не предполагахме, че съществува блокира освен профила и всички, които го следват 😂
А коя е тази Гергана Христова, която спечели класацията за най-нехаресван влгЕр?

Преди малко видях Стан и Стефка в кварталния супермаркет, инфантили тип кака Вал...
Става дума за Гергана Димитрова или geryslife. Аз се чудех коя е К. Илиева, която мернах някъде в резултатите - Константина Живова или Карина Илиева?
Защо не добавите резултатите в първия пост, за да ги намираме по-лесно?

# 447
Стефито май е доста едричка..ама рекламира вафли и кола😳..пък деца я гледат само.

# 448
И аз не знам коя е Мара еди коя си, както и Сладкиша и много други.
Но със сигурност ако исках да знам, щях да се поровя и да разбера. Не е сложно.
Гледала съм минути, буквално от Геритата Полина, Златена, Галя.
Не ми допадат. Не ги следя. Мнението ми е повърхностно, но с нищо не са ме интригували, за да загледам повече.
Примерно Боряна Стефанова е много добра в това, което прави, но не се обсъжда. Залага се на сеира 😜

# 449
Предлагам в следващите теми да бъдат включвани и с най-често срещаните им други имена & производни. Relaxed

На първа страница след името в скоби да се сложат и най-употребяваните прякори, та като тръгне някаква дискусия в темата, човек лесно да се ориентира на първа страница.

Например тази Сладкиша аз лично не знам как се казва и на първа страница току-що не успях да се ориентирам коя е тя. Не че ще тръгна да я гледам или следя, просто давам пример.

Общи условия

Активация на акаунт