Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 298 513
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 150
В опит да ви разсея от Пепе.
Валери днес си харесала очила, но забравила да ги купи 😂 Мартинчо ще ѝ ги вземе и ще ходят на картофки 🍟😃

# 151
Смислено. Как ли ще си почине после не знам.

# 152
В опит да ви разсея от Пепе.
Валери днес си харесала очила, но забравила да ги купи 😂 Мартинчо ще ѝ ги вземе и ще ходят на картофки 🍟😃
Хахахаха така ме разсмя.... че събудих комшиите сигурно

# 153
Топ новина, момичета - сестрата на Гергана е насрочила дата за сватбата. Тази вечер ще си отдъхна и ще спя спокойно. Grinning Та в тази връзка, Гери пита дали би било интересно да споделя с нас етапите на подготовка за сватбата и последва тази информация като ни съобщава, че е намерила ИДЕАЛНИТЕ обувки за повода - сандали на YSL за скромната сума от около 1000 долара.

Това момиче винаги поражда в мен въпроса кой й е таргет? Хората, които не могат да си позволят такъв клас дрехи, обувки, аксесоари, козметика няма кой знае какво да извлекат от контента й. Хората, които могат да си позволят такъв стандарт, гарантирам на 1000000%, че няма да черпят вдъхновение и "акъл" от Гергана. Наистина ми е много странна насочеността й... но пък в същото време май има добър engagement, така че явно си върши работата добре.

# 154
Или си плаща добре.
Таргет- всички, които могат да й завиждат и да ахкат на това колко е успяло скромното момиче, работещо на 3 места и изпълзяло по стълбата на успешността само.

# 155
Гергана и сестра ѝ са такива позьорки 😒

# 156
Много са гнусни и двете. Визуално.
Явно и духовно... Съжалявам, че говоря така, но не ми се връзват обувките за 1000 долара и тази гледка:
Скрит текст:
Не обичам комплексарите, защото сърцата им са пълни със злоба в повечето случаи...

# 157
Гледах най-после видеото за новата къща на Джефри. 😲😲😲 Това си е направо мега инвестиция за канала му, що филмов материал може да произведе само около ремонтирането! 😀 SLEDQ, както се казва! Ей такъв човек да те мотивира за ляйфгоалс, но нямам предвид толкова финансовото изражение на нещата, не мисля, че това е водещото, а самата му страст и амбиция да постигне каквото иска, да работи нещата си с пълна отдаденост и находчивост. Абе, признавам го!

Пепе а-ха почти да си помисля, че почва да се нормализира, да ѝ симпатизирам и съчувствам иииии... пак греда. Не мога просто, толкова объркващи сигнали и празни ходове мята в инфлу-пространството, че само вече гледам сеир, честно. Адски са ми неприятни превземките и префърцунеността, редувани с хипер активност и подсмърчане пред камерата, докато същевременно Ф3 показва  N-тото ѝ лице в сладинки гадже-снимки.
Бъдни вечер ѝ била любимата вечер в годината, защото....се ядяло постно 🤨
Не можела да снима много, не можела да делегира монтирането на друг, защото има ултра-мега уникалния стил на монтаж и подбор на музика 🧐🤭🤨🤣 и май наистина си вярва, че е така. (newsflash--нищо уникално няма, един опитен монтажист ще ѝ направи видеа точно като нейните 5 пъти по-бързо, по-качествено и никой няма и да предположи, че са в друг стил, а че просто е задобряла)
Пуска някакви сълзливи епизодчета, за да се докара на открита и рилейтъбъл, после снима нечие куче, старателно криейки собственика, цъфти в неговия ИГ.
Договорът с фитнеса и той май свърши, та и това беше от ден до пладне...  Абсолютна муха без глава, превземка след превземка и чупка след стойка. Страшно фалшименто ми е тая жена.

Бахаха, Гера пак уби с класа. Дизайнерски обувки и мушамичка, муцка просто! 😂😂😂😂

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 15:35 от tuali

# 158
Ох Валери сега ще си почине с тая отпуска, милото.
Сигурно му се прехвърлят за тая година 20-те дни от миналата, щото не помня да си е почивала❤

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:00 от Не се сърди, човече

# 159
Не следя Гергана от много време, но от това, което виждам близката седмица - е, това момиче как си мисли, че със скъпи продукти по някакъв начин се доказва пред аудиторията си. И по какъв начин “обогатява” аудиторията? Вижте ме какво си взех, можете да го намерите в еди си кой магазин, струва само две хиляди, примерно. На мен лично ми действа като самохвалка, не като инфлуенсър. :/ За видеата вече не знам как седи въпроса - не съм ги гледала, може пък да са интересни, хаха

# 160
Не следя Гергана от много време, но от това, което виждам близката седмица - е, това момиче как си мисли, че със скъпи продукти по някакъв начин се доказва пред аудиторията си. И по какъв начин “обогатява” аудиторията? Вижте ме какво си взех, можете да го намерите в еди си кой магазин, струва само две хиляди, примерно. На мен лично ми действа като самохвалка, не като инфлуенсър. :/ За видеата вече не знам как седи въпроса - не съм ги гледала, може пък да са интересни, хаха

Комплексарка, която си мисли, че парадирането с материални неща ще я направи по-хубава и класна. Smile И тя, и сестра й са непоправими селски пръчки.

Нищо не си изпуснала от видеата. Само кликбейт и глупотевини, придружени с това, че трябва да й гледаш и разкривеното и психопатско лице....

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 09:29 от Yogurina

# 161
Цървул обувка не става!

# 162
Лелеее не мога да наваксам. Човек да не иде някъде за няколко дни 🤣🤣

На Джефри къщата еер уооооу. Просто... Реакцията на Шейн беше топ просто.

Иначе Сладкишката на НГ не се е барната в кичозните ансамбълчета. То бяха рокли паети чудесии и накрая черно сукманче.. 🙄

# 163
Аз пожелавам на Гергана да намери себе си и да цени истинските неща в живота. С такива приоритети ще й изглежда, че има много, а реално няма да има нищо стойностно.Чисто материално имам предвид. Масова българска черта е домът да има нужда от освежаване, човекът от някаква грижа за себе си, обаче да гладува, изплащайки последния айфон, автомобил, който не кореспондира със стандарта му и т.н. И в никакъв случай не говоря за лукс. Фактът, че мислех, че Меркари е магазин втора употреба, доказва колко са й прекрасни "находките" за хиляди левове. А не е като да няма стил по принцип. Тези сандалки изглеждат като от най-обикновен магазин и то преди 7-8 години. Не казвам, че са лоши, просто съотношението цена-вид-качество-състояние-претенции не е адекватно.
Не разбирам в крайна сметка има ли още съквартирантка или няма. Имам чувството, че е оправила само една стая. И такива твърдения, че като си под наем е все едно как изглежда са пълни глупости. Въпрос на ценности е да се стремиш към едни приятни условия на живот, особено след като можеш да си го позволиш. Не може да купиш играчка Дядо Коледа за 70лв (има ги по 10-15), а да го сложиш в такава обстановка. Ако така се чувства щастлива, добре. Но аз съм предубедена към такива хора, смятам, че не са чисти отвътре, просто нещата не се връзват.
Щяла да пести от маникюри за апартамент. Един маникюр с гел лак в Пловдив, в абсолютно приличен салон, струва около 20лв. Ако тя си го прави по някакви "high" салони за 50-70, пак ще е с цел показност. В същото време говори за доходи от 3000 лв и показва дрехи, козметика, аксесоари и бижута, които, ако са оригинални, надхвърлят тези доходи няколко пъти. Е къде е логиката на всичко това?
Другото, което е, хубаво е да се глезим понякога, жени сме, ама извинявам се, тези тоалети за няколко хиляди за инстаграм ли са? Всеки ходи на събития понякога и има нужда от по-официално облекло, но при положение, че си един абсолютно обикновен човек, който прекарва почти цял ден в офис, ходи чат-пат на някои и друг "ивент", защо са ти всички тези вещи? Ще ги снимаш по веднъж за инстаграм и край, не е като да инвестираш, защото има къде и пред кого да ги носиш и да е подходящо, рентабилно и отговарящо на лЯйфстайла. Та затова накрая всичко излиза една голяма позьорщина.

# 164
  • Някъде там
Деса си вдигнала нивото...
Сложила е сако над сутиена. 😀
Клип как да вдигаме нива.

https://youtu.be/2euR4OG-uP8

Общи условия

Активация на акаунт