BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 617
  • 903
  •   1
Отговори
 People Ear  Легендата Big Brother се завърна!  People Eyes  

Новият сезон ще събере 16 участници, които ще трябва да делят един покрив в продължение на два месеца. В 6-то  издание зрителите ще имат ключова роля. Освен, че ще могат да определят кой ще напуска къщата с гласуване, те ще взимат ключови решения за живота на новите съквартиранти.
Не само нови правила, но и нови водещи, ще предават настроенията зад затворените врати.

Водещи:

Алекс Богданска и Башар Рахал се превръщат в дясната ръка на Big Brother.

Участници:

16 интригуващи личности прекрачиха прага на най - популярната къща в България и се впуснаха в незабравимо приключение.

1. Атижа - 28г. - Ню Йорк - Везни

Атижа е истинска поп фолк дива. Тя е живяла дълги години в САЩ, a в България я връща любовта ѝ към чалгата. Не крие, че е имала пластични корекции и се е подложила на процедурата BBL.

2. Анджела - 24г. - Варна - Водолей

Анджела е един от най-популярните еротични модели в България. Тя е бисексуална и има връзка с жена. Тя ще е истински провокативна в Къщата, но крие и тъжна история, която ще докосне много от зрителите.

3. Николай - 23г. - София - Лъв

Николай е млад мъж с висока самооценка. Бившият разносвач на храна смята, че всяка жена може да е негова и е кандидат за това да се “разпише” първи в Къщата. Дали обаче дамите няма да го приземят?

Николай напусна къщата на Big Brother на 12 октомври.

4. Виктор - 29г. -  Бургас - Козирог

Определя се като “батка”. Повече от фитнеса обича само красивите жени. Носи душа на поет и пише стихове. Дали ще намери дама в Къщата, на която да направи литературно четене?

5. Теодора - 25г. - София - Козирог

Теодора e бивша гимнастичка.  Приятелите ѝ я наричат Беба.  Сърцето ѝ свободно и не изключва да намери любовта в Къщата.

6. Георги - 38г. - Карлуково

Животът на Георги прилича на Теленовела. Златните му ланци са най-скъпото нещо за него. След тях най-много обича Лили Иванова и жена си. Той пее и ще носи много настроение в къщата.

7. Ивонне - Монако - Лъв

Ивонне долита в Къщата на Big Brother от Монако. Тя е актриса, но това не е единственият ѝ талант. Най-страстната ѝ целувка е с Енрике Иглесиас. Приятели са ѝ Флавио Бриаторе и Силвио Берлускони.  

8. Пламен - 58г. - Чикаго - Скорпион

Живял е дълги години в САЩ, където е познат като DJ Пацо.

9.  Ванеса - 29г. - Плевен - Риби

Ванеса е напълно натурална. Тя печели конкурса Мис Плевен. В момента учи право. Успява да си купи собствено жилище напълно сама и има собствен бизнес.  

10. Радостин - 49г. София

Радостин е бизнесмен и има собствен ресторант. Той вярва, че има много силен морален компас. Не е сигурен дали Къщата е правилното място за него, но е решил да тества себе си.  

11. Веселка - 24г. - Ботевград - Козирог

Веселка е plus size модел. Тя иска да мотивира и други момичета със закръглена фигура

12. Марио - 34г. - София - Козирог

Марио е бивш свещеник. Имал е тежко минало. В момента работи като фризьор.  

13. Петър - 35г. - Враца

Петър работи и живее в Тенерифе. Той е барман и обича да се забавлява. В Big Brother той ще бъде човекът на зрителите - Енигма!  

14. Кристи - 25г. - София - Лъв

Кристи е млада актриса и модел. Тя е свободомислеща и много енергична.  

15. Косара - 29г. - София - Лъв

Не харесва евроатлантическите ценности. По професия е художник и тату артист, но няма нито една татуировка по тялото си.

16. Георги - 22г. - Милано

Георги е млад милионер. Има собствен бизнес и живее в Милано. Той беше избран чрез вот на зрителите в NOVA PLAY да влезе в Къщата.

Голямата сестра Podcast

Елена Сергова е водещ на първия официален подкаст на Big Brother.

Елена, позната от втория сезон на "Ергенът", сега ще блесне в нова роля – тя става част от "Биг Брадър", но този път като "Голямата сестра". Финалистката, която спечели симпатиите на зрителите, докато се бореше за сърцето на Евгени Генчев, ще бъде водеща на специалния подкаст "Голямата сестра".
В промо видеото за подкаста Елена намеква, че участниците в риалити формата няма да имат лесен разговор с нея: „И ако знаеш какво съм им подготвила“, споделя тя с усмивка, давайки ясно да се разбере, че няма да щади никого.
Може да гледате епизодите в сайта на НоваПлей.

Каква е ролята на зрителите в риалитито?

В този сезон гласуването ще се случва през апликация на NOVA PLAY. Това е така, защото центърът на този сезон ще е интерактивност. Тя ще е нишката през целия сезон. Зрителите ще решават кой ще гонят и кой трябва да напусне къщата. Стандартният вариант е такъв – съквартирантите номинират, а зрителите решават кой да излезе от номинираните. Този сезон право да влияят на живота в къщата имат самите зрители. Те ще дават път и посока какво да се случва.

Старта на Big Brother беше този вторник 8 октомври от 21.30 ч. След това предаването ще се излъчва от вторник до петък от 22.00 ч. и всяка събота от 21.00 до 23.00 ч.

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМАТА!
НЕКА СПАЗВАМЕ ДОБРИЯ ТОН И СЕ ВЪЗДЪРЖАМЕ ОТ ОБИДНИ КОМЕНТАРИ И ОМРАЗНА РЕЧ!
Flowers Four Leaf Clover ПРИЯТНО КОМЕНТИРАНЕ! Flowers Four Leaf Clover
[/size][/b][/color]

Линк към старата тема: https://www.bg-mamma.com/?topic=1698992

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 17:48 от Maeve

# 1
То освен за Ванеса да гласуваш в анкетата, всички други са ми меко казано ненормални… поне на базата на това, което досега съм видяла от нея.

# 2
  • София
Аз гласувах, но се изместиха гласовете и вече не отговарят! Няма и опция Изтриване на глас. Дали може да се пипне анкетата.

Благодаря за темата и снимките.

# 3
Благодаря за темата! Записвам се да следя вас най-вече.

# 4
  • София
Благодаря за новата тема!
И аз гласувах за други, смени се анкетата и сега излиза, че съм цъкнала бай ланец, а изобщо не е така! Няма опция за изтриване.

# 5
  • София
Мерси за темата, Maeve! Flowers Hibiscus

Гласувах за Радо, Ванеса и Иввооннччоо, засега ми харесва, добре се държи с останалите.

# 6
Как се изместиха? Добавих изтриване на глас.
Не успях да открия и зодиите на всички. Ако вие знаете за някой, казвайте да ги прибавя.

# 7
Моите уважения, ама... относно въпроса в анкетата: казва се "На КОГО симпатизирате"!  "Кой" се казва за този, който извършва действието.

И последният отговор в анкетата "Засега на никого".

Иначе гласувах за Радостин (връзкарят в предаването, дето е влязъл не с кастинг)

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 21:24 от diziler

# 8
Благодаря, приемам критиката.
Има разместени неща, които не изглеждаха така на предварителния преглед. Опитвам да ги коригирам, извинявам се Flowers Hibiscus

# 9
Сега гледам подкаста с Елена, гостува Ники, първият изгонен.
Значи сутринта в "Събуди се" каза, че няма Тик Ток и водещата каза "значи, ако видим Ники в Тик Ток, значи това със сигурност не си ти". Той каза ДА. И малко по-късно каза, че е докладвал този фалшивия профил. Е как го е докладвал, ако няма Тик Ток? През ФБ ли? Хахаха.
И сега в този подкаст Елена започна да му говори за един Тик Ток Тренд (той не схвана за какво иде реч изобщо), тя му обясни, че имало скрийншотове на негови чатове с жени. Лайквал сторита, писал на доста жени "здрасти, ко стааа... " повече не отговарял. И те пуснали скрийншотове, че имало статус Seen, ама той не отговарял на повечето.
Той каза, че "некои се вързват". И после "Ка̀жи още нещо, коет' си видела?", всичко това, съчетано с нонстоп мляскане с дъвката!

# 10
  • Planet Earth 🌏
Благодаря за темата. 🤍

В анкетата гласувах, че засега не подкрепям никого. Има двама-трима по-тихи, които може да спечелят симпатиите на зрителите спрямо останалите, но ще видим.

Изгледах и подкаста — ами едно голямо браво за Елена, не знам как успя да издържи до финала на "разговора". 🤭 Направи ми впечатление колко много лъже и си противоречи. В къщата много му харесваше Ивонне, на вчерашния лайф Анджела, а сега вече никоя не му била по вкуса вътре. 😂 Също ми се стори, че не вдяна много относно Петър и мисията му, а още по-малко, че изначало е било желание на зрителите да е номиниран. Така се беше опънал на стола, че по едно време си мислех, че ще удари една дрямка. 🤣

# 11
Благодаря за темата,  засега не подкрепям никого.

# 12
  • Варна
Мисля да следя ББ заради ИвоНе.
Мъж е. Щом се е чувствал жена, негово право е да направи операция. Пък дали операцията е стигнала до премахването на едно и изграждането на друго, не се знае.
Д-р Енчев обясняваше, че операциите за смяна на пола са няколко и последната е клъц и после изграждане.

Интересна ми е що за човек е. Изглежда ми емпат, спокойна, уверена.

# 13
Мисля да следя ББ заради ИвоНе.
Вместо запис - мисля, че Ивонне е най-хубавата жена в къщата. Каква ирония.
Дали ще им каже в един момент, че някога е бил Ивайло?

# 14
Ще им каже, нали затова е влязла в предаването!

Общи условия

Активация на акаунт