BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 623
  • 903
  •   1
Отговори
# 45
Аз се изненадвам, че изобщо си има приятелка. Може би съм прекалено цинична, но си мислих, че го казва, за да звучи по-интересно във визитката си, а и евентуално, за да накара да се разбере, че не трябва да се очакват любовни истории с някой от селските бекове в къщата.

Между другото сега май трябвало да има лайф от къщата. Много странно, че само в понеделник ще го правят. За мен Биг Брадър загуби есенцията си, когато в един момент прекратиха 24/7 фийда, което си беше и индикация, че нещата стават прекалено много по сценарий и евентуален 24 часов стрийм ще е спънка за това. Не се изненадвам, че ББ се радва на сравнително голяма популярност в страните, където все още държат оригиналната идея на Биг Брадър, тоест предаване, което практически постоянно се излъчва. Италия и Бразилия конкретно.

# 46
  • Буркина Фасо
За Анжела гласувах.
Изтеглила е късата клечка и живота я е направил, каквато е.
как пък живота не пожела да я накара да копа, да изкара с труд пари, а не с чекнене ?

# 47
С чекнене е по-лесно и после минава и за жертва

# 48
  • ЯМБОЛ
Има на живо

# 49
  • Буркина Фасо
чекнене ли ?

# 50
Аз се изненадвам, че изобщо си има приятелка. Може би съм прекалено цинична, но си мислих, че го казва, за да звучи по-интересно във визитката си, а и евентуално, за да накара да се разбере, че не трябва да се очакват любовни истории с някой от селските бекове в къщата.

Между другото сега май трябвало да има лайф от къщата. Много странно, че само в понеделник ще го правят. За мен Биг Брадър загуби есенцията си, когато в един момент прекратиха 24/7 фийда, което си беше и индикация, че нещата стават прекалено много по сценарий и евентуален 24 часов стрийм ще е спънка за това. Не се изненадвам, че ББ се радва на сравнително голяма популярност в страните, където все още държат оригиналната идея на Биг Брадър, тоест предаване, което практически постоянно се излъчва. Италия и Бразилия конкретно.

Има излъчване на живо
https://play.nova.bg/video/big-brother-live-stream/637046

# 51
Анджела ходеше много време с Гош и той тиктокър.Даже като ги изпращача на червения килим и той беше там.

# 52
  • Варна
За Анжела гласувах.
Изтеглила е късата клечка и живота я е направил, каквато е.
как пък живота не пожела да я накара да копа, да изкара с труд пари, а не с чекнене ?

Абсолютно съм на същото мнение.

Грасувах за Ванеса, най-нормална ми изглежда.

# 53
Гледам и аз сега от Нова плей. Ама всеки ден ли ще има лайв от 16.00?

# 54
от чужбина не се отваря нова плей

# 55
Е да, по принцип живите предавания имат платени авторски права само за България.

# 56
  • София
Благодаря за новата тема!  Maeve, Пацо (бащата на  Гърдева) е Скорпион, Ивонне и тя е Лъв. За Виктор някой ми беше споменал, че е Овен но не съм сигурна.

# 57
Анджела ходеше много време с Гош и той тиктокър.Даже като ги изпращача на червения килим и той беше там.
Не са били двойка, само приятели са (но според мен той си я харесва/ше).

Опитвам се да изслушам подкаста на отпадналия (забравих му името и не ме интересува), но много мъчна история. Говореха за някаква актьорска мисия с имитации - това излъчено ли е? Пропуснала ли съм го?

# 58
Не са били двойка, само приятели са (но според мен той си я харесва/ше).

Опитвам се да изслушам подкаста на отпадналия (забравих му името и не ме интересува), но много мъчна история. Говореха за някаква актьорска мисия с имитации - това излъчено ли е? Пропуснала ли съм го?
Предстои, предполагам.

# 59
Той отпадналия по-добре да не се показва. Нито е интересен ,нито лице приятен и на акъл го няма никакъв!

Общи условия

Активация на акаунт