BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 637
  • 903
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Благодаря много за темата.
Има ли някой друг, който се чуди дали "Р"-то на Ивоне не е фалшиво.

# 61
Според мен е фалшива превземка 100 процента Joy

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 21:15 от me_for_president

# 62
  • Варна
За Р-то не знам, но си мисля, че има засегнати гласни струни, може би при някоя от операциите, затова е този стържещ тембър, странен.

# 63
В неделя и понеделник няма ли епизоди?

# 64
Няма. В понеделник има от 16.00 на живо в НОВА ПЛЕЙ, аз го гледах, но приключиха още към 17.30 някъде.

# 65
  • гр.Пловдив
За мен инфото със зодиите беше важно ...Лъв-Козирог-Скорпион -олелелле майкооуууу,гледаме сблъсъка на титаните -няма оправия там -с две думи -ще е интересно Smiling Imp

# 66
За момента в положителната анкета води ВАНЕСА
(при над 100 гласували):

Ванеса 35 гласа
Анджела 32 гласа
Гого 22 гласа
Ивонне 20 гласа
Радостин 16 гласа

Слагам огромен минус на това, че Николай е махнат от анкетата! Не е редно! Това изкривява общия резултат, но... станалото станало. Надявам се при отрицателната анкета да присъстват абсолютно всички имена, независимо кой е отпаднал и кой не.

# 67
Успее ли да измъррррррррррка дума от сорта на “съскам” - автентично е

# 68
Благодаря много за темата.
Аз още в първата тема каза, че р-то е някак белгийско, на моменти избледнява във френско ,  а на моменти сякаш го изговаря правилно.

# 69
И лайфовете им нескопосани. Щеше да е по-добре продукцията първо да пусне предаване на запис, за да разяснят какво ще се случва.

Имат мисия, с тематика български фолклорни приказки. Жените са самодиви, а мъжете - хайдути. Веселка, Теодора и Георги играят ламята, завързани един за друг.

Явно търсят златни ябълки и Веселка здравата опипа Виктор и Марио. Виктор без малко да ревне. 😂 Евала на Беба, че изтърпя пеенето на Георги. Изглеждаше, че всеки момент ще избухне.

# 70
Още съм на мнение, че изтърваха момента да прехвърлят ББ в нова ера и да сменят формата на стратегическа игра. Много по-забавно ще е да гледаш как правят коалиции, как се опитват да се надцакат и всеки да се опитва да напредне в играта.

Особено както имаме епизоди по 1 час щеше да пасне идеално:
- вторник - игра за определяне Глава на къщата;
- сряда - Номинации, където Главата номинира 2-3 човека и отзвука преди как се е стигнало до тях;
- четвъртък - наваксват с дневния живот и цялата стратегия след номинациите;
- петък - игра за имунитет и промяна на номинациите;
- събота - елиминация, където съквартирантите гласуват помежду си.

Перфектна комбинация за постоянна интрига в шоуто и допълнителни елементи за "сборичкване" на хората отгоре на ежедневния им живот в къщата.

# 71
А ...аман от тия коалиции. В някои предавания чак ми нагарча от тях. Пресолява се манджата. Аз искам да си гледам ББ. Чакам да им дадат интересни седмично мисии.

# 72
Такива са правилата в американския брадър, поне преди години като го гледах и да ви кажа, беше много приятен сезон. Но нямаше и простаци, даже тези, които в началото не се понасяха, накрая се заобичаха и се подкрепяха един друг.
Само явни коалиции нямаше, защото не можеха да обсъждат номинациите, трябваше индиректно да влияят на другите..

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 23:27 от Donna Paulsen

# 73
То , ако се сещате в 1 ББ Алиджан , Виктор и Здравко си бяха неявна коалиция. Даже си имаха код как и кого да номинират. Виктор беше много умен и правеше разни игри. Мисля, че по време на тези игри някак са си намеквали, така че да не ги хване Големия брат.
Когато директно могат да се наговарят ми идва в повече. Само в това се запълва ефирното време.

# 74
  • София /Абсурдистан
Като се сещам колко  много се пишеше преди,   сега  нищо не е.
Точно същото си мислех и аз.

Общи условия

Активация на акаунт