Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 7 440
  • 376
  •   1
Отговори
Грижата за косата вече е не просто навик, а ритуал на стил и самочувствие. През 2025 г. стандартите се издигат, а иновациите диктуват нови правила. Arlen.bg е тук, за да бъде ваш доверен партньор в пътя към здрава, блестяща и съвършено поддържана коса.

Трендът да третираме косата си така, както се грижим за кожата на лицето, вече е утвърден. Терапии с хиалуронова киселина, серуми с ценни масла и витаминии ексфолианти за скалпа се превръщат в новите must-have продукти.

Красивата коса започва с правилната грижа

Днес грижата за косата е повече от просто шампоан и балсам. Независимо дали искате да възвърнете блясъка, да се справите с косопада или да постигнете онзи съвършен "glass hair" ефект, добрата новина е, че иновативните формули и доказани брандове вече са тук, за да направят това възможно.

В тази тема ще ви представим някои от най-актуалните решения за грижа за косата – подбрани с внимание и експертност, така че да отговорят на нуждите на всяка дължина, структура и цвят. На Arlen.bg ще откриете богата селекция от професионални марки като Kérastase, BE-BOTOX, Olaplex, Nuggela & Sulé, Be Teknic и други – всички с висококачествени съставки и иновативни формули.

🔥Nuggela & Sulé - синергия между традиционни натурални съставки и иновации в грижата за косата и скалпа
🔥Ботокс за коса BE-BOTOX – магията, която вашата коса заслужава!
🔥Kérastase Gloss Absolu -  360° кристален блясък и гладкост за дългата и непокорна коса!
🔥Be Teknic - всяка нишка става като огледало 

Включете се в играта!

Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

На 8 май ще изтеглим трима късметлии, които ще спечелят продукт по избор от arlen.bg на стойност до 99 лв.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 14:23 от Реклама

# 1
От скоро съм с руси кичури и се опитвам да си изградя нова рутина за косата,защото загуби своя блясък и мекота. Започнах да гледам много клипчета как с различни мазила става лъскава и гладка. И сега съм в процес на избиране на подходящите продукти  за мен.

# 2
Определено "стъклената" коса, в тази връзка ме впечатли и спреят за придобиване на "стъклена" коса.

# 3
Напоследък най-много ме впечатлява трендът за използване на продукти с минималистични, чисти съставки – без сулфати, парабени и силикони. Открих нови продукти като шампоани на базата на пробиотици и серуми за скалп, които подхранват косата от корена.
Най-силно ме впечатли техниката за "skinification" на косата — подход като при грижата за кожата, но приложен към скалпа (ексфолиране, серуми, хидратация). Това напълно промени начина, по който се грижа за косата си – вече отделям специално внимание на здравето на скалпа, а не само на дължините!

# 4
В последно време най-много ме впечатлява тенденцията към естествена грижа за косата – минимализъм и акцент върху здравето на скалпа. Открих скалп серум с пептиди и съм очарована – косата ми стана по-гъста и жизнена! Също така започнах да практикувам “hair cycling” – сменям продукти според нуждите на косата, а не ползвам едни и същи постоянно. Резултатите наистина ме изненадаха приятно!

# 5
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

От зимата най-често правя следващо: терапия с дарсонвал, после слагам розмаринова вода и после пак масажирам скалпа с масажна четка. Искам да включа оризова вода или вода с оцет след измиването. Иначе сега има голям тренд на oiling, но сякаш нямам доверие към това.

# 6
Според мен вечният и неостаряващ тренд е видът на здравата коса. Прави ми впечатление и не само по рекламите какви лъскави и здрави коси има. Искам да постигна този ефект. Полагам големи грижи затова и се надявам да успявам. Откритието “сух шампоан” е нещото, с което промених навика си и то за добро. Преди миех косата си през ден, тъй като съм с мазен скалп. Сега издържа много повече благодарение на сухия шампоан.

# 7
Тренд, който последвах и доведе до промяна в навиците ми е използването на масажна четка при измиването на косата.

# 8
Най-много бих искала да придобия "стъклена коса" и бих изпробвала този спрей.

# 9
Използвам терапевтична преса за коса с различни продукти. В търсене съм на продукт, подходящ за целта.

# 10
  • Пловдив
Косите в нашето семейство са със здрав и дебел косъм, гъсти и чупливи. Това е предизвикателство, особено за дамската част на семейството. Да открием правилните шампоан, балсам и маски не е лесно, защото повечето са за подхранване, от което ние нямаме нужда. Имаме нужда от продукти за непокорни коси, с гъвкава и трайна фиксация, без лепкави следи и без да я омазнява Simple Smile  В последните седмици залагаме на продуктите Wella Nutricurls, без сулфати.

# 11
  • Бургас
И моето внимание е насочено към шампоани без сулфати, парабени, силикони...
Започнах да добавям и различни етерични масла.
Смених балсамите с маски за коса.

# 12
Тренда за " стъклена коса" определено предизвика интереса ми и бих приложила на косата ми. Редовно ползвам натурална козметика, колкото е по- изчистена от сулфати и парабени толкова по- добре я намирам. Стремя се към хубав блясък и засега смятам, че се справям добре. Често си правя маски с " домашни продукти", а отскоро ползвам и четка за скалп.

# 13
Много ме привлича използването на масла за хидратиране на дължините, които също така изглаждат цъфтежите.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? Да, започнах да търся по-натурални съставки и да избягвам силикона в съставките, също и парфюми.

# 14
Грижата за скалпа е това, на което започнах да наблягам в последно време. Пилинг и скраб за скалп, които почистват добре, отпушват порите, което помага за по-качественото проникване на последващите продукти, премахват раздразнението и освежават скалпа.

Спреят за стъклена коса е последният продукт, който открих наскоро и съм много доволна от него. Премахва фриза и държи косата гладка и права и при по-влажно време.

Общи условия

Активация на акаунт