Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 985
  • 376
  •   1
Отговори
# 30
Геймчейнджър за мен се оказа грижата за скалпа. Години обръщах внимание само на дължините и не постигах задоволителни резултати, докато не се съсредоточих в ексфолирането и грижата и за кожата на главата и състоянието на косата ми видимо се подобри. Също така съчетавам външната грижа с прием на подходящи хранителни добавки.

# 31
Харесва ми трендът за стъклена коса и съм се ориентирала към Be Teknic Frizz Blocker за постигането й.

# 32
  • София
За косата си се грижа не само с козметика без прекалено много химия, а и отвътре. Пия добавки и се храня здравословно. Никога не използвам преса за коса, много рядко използвам сешоар.

# 33
Трендът с къдренето без маша - то не бяха чорапи, ленти, платова. Много интересни къдрици понякога се получават.

# 34
Тренд, който привлича вниманието ми е този за стъклената коса.
Продукт, или по-скоро аксесоар, който открих и започнах да ползвам по-често е масажна четка за скалп. Опитвам се да обръщам повече внимание за грижата не само на скалпа, но и на самата коса.

# 35
От скоро, или не толкова, се върнах към навиците ми от преди 10 години, когато косата ми беше най-здрава - използване на безсулфатни шампоани, pre-wash маска за коса само с масла и  сушене с памучна тениска вместо кърпа.

Иновацията за мен е термо защитата, определено сякаш пази косата ми и от външни замърсители.

# 36
Вечният тренд за мен е чиста и здрава коса.
Започнах да обръщам внимание на косата си, защото тя ми показа вътрешем проблем /упорит косопад, който беше сигнал за това/

# 37
От известно време използвам марката - Nuggela & Sulé и съм много впечатлена от серията им за косопад, като използвам ампулите, шампоана и балсама и съм доволна от резултата. Не утежнява, не омазнява и я прави видимо по-здрава.

# 38
Бих искала да имам "стъклена коса" и бих изпробвала спрейя.

# 39
И моето внимание е насочено към шампоани и други продукти за коса  без сулфати, парабени.
Започнах да избирам внимателно продуктите за коса.
Смених балсамите с маски за коса.

# 40
Тренд, който последвах и доведе до промяна в навиците ми е използването на масажна четка при измиването на косата.

# 41
Много ме впечатлява ефектът стъклена коса и съответните продукти, с които се постига.

# 42
Трендът, от който се водя напоследък е " по- малкото е повече" или колкото по- естествени съставки има в продуктите за коса, това по- добре.
Впечатлявам се от естествено къдравите коси, моята беше такава и клед бременността си изгубих къдрициге. За мен важното е косата да изглежда здрава и жизнена.

# 43
За сега нямам конкретен тренд, който да съм пробвала, но бих се замислила да опитам някой от модерните иновации в грижата за коса, като например новите терапии с наночастици.

# 44
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? Честно казано не следя трендове. Търся продуктите, които са подходящи за косата ми, а дали са стари или нови не се задълбочавам.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Истински ме впечатляват начините за създаване на къдрици, вълни. Оказа се, че има много домашни средства, които помагат за едни красиви къдрици.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? Дълбокопочистващите шампоани са нововъведението при мен в грижата за косата и скалпа. Рядко ги ползвам, но се старая през определен брой измивания да е. Използването на термозащита също включих в грижите и виждам положителните резултати. Ползвам само сешоар, но и в този случай е доста полезна и защитаваща косата.

Общи условия

Активация на акаунт