Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 063
  • 376
  •   1
Отговори
# 15
Трендът, който се опитвам да поддържам, е с минимална химия за поддържане на здрава коса. Често, при възможност, правя маски с естествени продукти, обливам я с отвара от коприва.
Гледам да полагам повече грижи с напредване на възрастта.

# 16
  • Beyond the stars
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Точно трендът за стъклена коса, защото цял живот се боря с фризът на моята. Be Teknic Frizz Blocker e едно от последните, които купих и съм доволна, поне спрямо моята коса. Бих пробвала и други продукти в тази връзка.
Иначе промених навиците си след един балеаж, който съсипа косата ми, та се завърнах към естественото си къдраво и такива продукти, като зарязах пресата.

# 17
Не само напоследък, но винаги съм се стараела да избирам продукти с повече естествени съставки. По време на бременността косата ми се промени, изтощии се, стана суха и след раждането започна да капе повече. Със сигурност се нуждая от специална грижа.

# 18
  • гр. Кюстендил
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - забелязвам напоследък все по-често да ми излизат разни терапии и процедури за възстановяване на косата с една определена марка, която се води без сулфати, без силикони, утежняване и тн.. и която виждам я има и на сайта на Arlen.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - честно казано като намеря козметиката, която прави косата ми да изглежда здрава и красива, не търся и не откривам нови продукти и иновации. Прибягвам до тях, когато вече развалят формулата на тези, които използвам или просто те спрат да работят за косата ми както подобава

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - единственото нещо, което правя от скоро е да използвам тези четчици за масажиране на скалпа, не знам дали е от това, но косата ми като че държи по-дълго време чиста в корена и не омазнява толкова бързо /мия я на 3-4 дни/, но сега ще видим лятото какво ще се случва. Иначе всеки път от вече 2 години използвам шампоан, балсам и маска винаги и след това олио за коса. Косата ми е мека, разресвам я лесно, доволна съм

# 19
Полагам много грижи за моята коса, като се опитвам да ползвам качествени продукти и материали. От скоро започнах да обръщам внимание и на скалпа, ексфолиране и хидратация.

# 20
 Харесва ми, че се обръща внимание на хидратацията на косата - повече масла, олиа и други продукти, които да я направят по-жива.
Нещото, към което аз се стремя, е да щадя косата си малко повече  откъм термична обработка, използвам хубава четка за коса и внимавам как я сресвам.

# 21
  • При децата ми
Впечатляват ме продукти, които не утежняват косата. Които са с изчистен състав и косата блести от тях. Продукти с които косата изглежда здрава, блестяща и витална.

# 22
  • Варна
 Красивата коса е здравата коса. Факт. Колкото по-малко химия, толкова по-добре за нас и за Природата, която от хилядолетия ни дава ценни продукти. Алое, коприва, лучени люспи, оризова вода, хума, мед, зехтин, яйца... Разбира се, има световно утвърдени и признати фирми, които се стараят да пускат качествени продукти.
 За себе си (пре)открих масаж на скалпа преди миене  и след изсушаване .

# 23
Стъклената ламинирана коса ми харесва много 😻😻😻

# 24
➤ Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - боя за коса в естествен кестеняв тон и по-тъмни и по-светли кичури пак в един-два тона разлика.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - без амонячни бои и терапии щадящи косъма.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - билкови бани за естествено оцветяване или изсветляване.

# 25
  • София
Безсулфатните шампоани са моя зимен трик.

# 26
  • София
Здравейте! Аз използвам професионална серия за коса, с всички продукти от марката. Разбира се, експериментирам с новия тренд - тройното измиване! Той включва три последователни измивания с различни продукти в рамките на едно и също измиване на косата. Първото измиване цели да премахне по-грубите замърсявания и остатъци от продукти, второто - да почисти по-дълбоко и да отвори кутикулите, а третото - да нанесе влага и подхранващи вещества. Пробвах също и естествено възстановяване на косата.

# 27
В търсене съм на омекотяващ продукт, който да стилизира стърчащите косъмчета, затова с радост бих използвала такива серуми и спрейове!

# 28
Най-новото при мен е спрея за стъклена коса,както и балсама със същия ефект.

# 29
  • Пловдив
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - ефектът на "стъклената коса";
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - нощните подхранващи серуми за коса и многото продукти за топлинна защита;
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - вече използвам повече продукти за грижа за коса - маски, балсами без отмиване, спрей за топлинна защита, спрей за защита от UV лъчи, нощен серум.

Общи условия

Активация на акаунт