Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 063
  • 376
  •   1
Отговори
# 45
Определено ефекта стъклена коса ме впечатли и бих пробвала.Харесвам здрава коса и бягам от продукти утежняващи косата като силикон.

# 46
Трендът, който следвам е качествена грижа с по-малко продукти. Преди ползвах всякакви неща за косата си, а сега съм подбрала 2-3, които ми вършат работа и й действа добре. Разчитам на серум, за да я поддържа здрава и красива, а шампоан и маска са допълваща грижа.

# 47
Не съм от жените, които полагат супер много грижи за косата си, не следвам определени трендове. Скоро открих съществуването на дълбокопочистващ шампоан и съм много доволна. Започнах да използвам ампули за коса, поради засилен косопад.

# 48
Бих казала, че в последно време в грижата за коса най-силно привличат вниманието трендове като:
"Skinification" на косата или третирането на скалпа като кожата на лицето, с продукти като серуми за скалп. Този подход фокусира вниманието върху здравето на скалпа като основа за красива коса.
Продукти, които впечатляват са такива, които не просто третират повърхността на косъма, а възстановяват вътрешната му структура.

# 49
До съвсем скоро, преди да започна да боядисва косата си единственото, което правех за нея е да я мия. ☺️ Откакто я боядисвам, започнах да използвам повече продукти за да я задържа възможно най-дълго време жизнена и здрава. Научих се да й правя маска за подхранване и блясък, да слагам течни кристали след измиване и втривам ампули в скалпа против косопад. Този спрей за стъклена коса изглежда много добре, бих го изпробвала с удоволствие!

# 50
Моето внимание е насочено към шампоани без сулфати, парабени, силикони...
Харесвам ефекта на " стъклена коса"

# 51
С удоволствие бих изпробвала тренда "стъклена коса"

# 52
  • София
Стремя се косата ми да изглежда жизнена и лъскава. Използвам качествени шампоани и балсами. Правя си и различни маски за коса.

# 53
Използвам балсам за коса и маска. Започнах да ползвам масажор за скалпа.
За пръв път чувам за "съклена коса", но може да опитам....

# 54
Напоследък най-много ме впечатлява трендът за грижа за скалпа - шампоани, серуми и масажи, които третират скалпа като основа за здрава и красива коса. Открих и продукти с пребиотици и ниацинамид за скалп, които наистина подобриха състоянието на косата ми. Сега обръщам много повече внимание не само на дължините, но и на самата основа, което промени изцяло рутината ми.

# 55
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?

Ефектът на "стъклената коса"

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?

Нощните подхранващи серуми за коса.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Използвам повече продукти за грижа за косата - маски, балсами без отмиване, спрей за топлинна защита, спрей за UV защита.

# 56
Старая се косата да я третирам с качествени и без химии продукти. Косата ми е руса и изисква повече грижи. Опитвам се да използвам пресата по-рядко и да я подхранвам с маска за коса и олио.

# 57
  • Вдън горите тилилейски
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?  - Напоследък отвсякъде ме залива инфо за т. н. "стъклена коса" и определено ми привлича вниманието.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - От години грижата за косата ми е непроменена - подходящ за нуждите на косата ми шампоан, задължително балсам за дължините и олио/ кристали преди сушене.

# 58
И аз съм от феновете на тренда "стъклена коса ". С права, гъста коса съм, но ми липсва този излъскан блясък и много бих искала да го постигна.
Лично за себе си открих бустерите за коса.

# 59
Трендът, който поддържам, е без химия за поддържане на здрава коса. Често правя маски с яйце и зехтин, обливам я с оцет.
Старая се да полагам повече грижи с напредване на възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт