Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 60
В последно време най-силно вниманието ми привлече трендът тройно измиване. Този метод включва три последователни измивания с различни продукти в рамките на едно и също измиване на косата. Първото измиване цели да премахне по-грубите замърсявания и остатъци от продукти, второто - да почисти по-дълбоко и да отвори кутикулите, а третото - да нанесе влага и подхранващи вещества. Прилагам този метод на всеки три до четири измивания.
Новият продукт, който съм открила, е Be Teknic Frizz Blocker Spray - прекрасен продукт за здрава, мека и блестяща коса!

# 61
  • на последния етаж
Интересен ми трендът "стъклена коса" и бих пробвала него.

# 62
В момента съм на вълна естествени съставки и минимално малко продукти, просто нямам време. Освен това се заглеждам по различните стилове на боядисване на косата, защото виждам все по-често бели коси, които със сигурност искам да скрия.

# 63
Стъклената коса привлече вниманието ми и бих го пробвала с удоволствие.

# 64
От известно време имам силен косопад и косата ми доста оредя. По тази причина започнах да използвам шампоани и серуми против косопад и за сгъстяване на косата.

# 65
И на мен ми харесва стъклената коса, но моята е доста чуплива и този ефект няма да се получи при мен. Имам изрусяване в долната част на косата тип омбре, но в последните време не ми допада и ще гледам да го премахна по-бързо. От русото косата ми става суха в краищата и се заплита много. Използвам кристали и спрей за лесно разресване.

# 66
Преди измиване мажа косата обилно с масла, правя топъл компрес, стоя максимално.
Харесвам маските шапки на Дори( корейски)
Правя ежедневен масаж на скалпа.
Спя със сатенена шапка на сатенена възглавница.
Използвам възможно най пречистена козметика.
Боядисам се с без амонячна боя.
Избягвам третиране с преса.
Пия биотин.

# 67
Моята коса винаги е била много обемна, щръкнала и изпръхнала. От скоро съм на вълна frizз blocker-и, така че това определено е тренда за мен!

# 68
За мен е важно косата да е здрава и гъста. Използвам козметика, закупена от аптека. Тренда при мен е без химия, натурални маски

# 69
  • Пловдив
За мен е важно скалпа да е чист, което постигам с маски преди измиване. Избягвам преси, сешоари и наблягам на грижа след измиване - кристали и арганово олио.

# 70
Пазя косата си от прекалено термично уврвждане, тъй като съм с балеаж и е много суха. Бих искала да пробвм продукта за стъклена коса. Много реклами съм виждала и ми е интересно дали има такъв ефект.

# 71
Напоследък съм преоткрила сухия шампоан и съм много доволна. Също така започнах да използвам ампули против косопад и масажна четка при миене на косата.   

# 72
Стъклената коса привлече вниманието ми и бих го пробвала с удоволствие.

# 73
  • София
В последно време ползвам все по-малко продукти със силикони, парабени и всякакви изкуствени примеси.

# 74
  • На морето!
Това е косата ми, изправена с термозащита и сешоар.
Скрит текст:
Ще ми е интересно да опитам продукт за "стъклена коса"

Общи условия

Активация на акаунт