Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 025
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Интересен за мен е трендът "стъклена коса" и бих пробвала него.

# 76
  • in Wonderland
За мен е важно скалпа да е чист, осата да е здрава и гъста. Стъклената коса привлече вниманието ми и бих го пробвала с удоволствие.

# 77
Използвам от скоро масажна четка ,сега ме впечатли ,,стъклената коса" и мисля да пробвам спрея . Иначе много важно ми е косата да ми е чиста и хидратирана добре.

# 78
Нямам по-специална грижа за косата. Суша я с хубав сешоар, ползвам хубава козметика.

# 79
  • София
Този комплект ми хареса: https://www.arlen.bg/product/30165/vazctanovyavasht-i-rekonstrui … ucturing-set.html.
Редовно използвам ампули против косопад, възстановяващ серум за краищата. От време на време прилагам и домашни маски.

# 80
Много харесвам дълга, права, лъскава коса. Но освен с преса, не използвам други продукти, които биха ме улеснили в това

# 81
  • София
Гледах много влогъри, които ползват спрея за стъклена коса и съм много впечатлена. Наистина косата изглежда лъскава, здрава, права... Абе много добре.

# 82
Гладка коса без цъфтежи. Да изглежда "жива". Използвам много и различни масла/олиа.

# 83
  • София
Нещо, което си мислех, че е реклама, а се оказа ключово за грижата за моята коса - термозащита. Винаги съм я подценявала (може би просто съм ползвала некачествена), но откакто открих моята, косата ми е по-жива и лъскава.

# 84
Трендът, който най-много ме впечатлява, е "skinification" на косата — грижа за скалпа с активни съставки като за лице. Впечатлиха ме bond-building продукти като Olaplex и серуми за скалп с ниацинамид. Започнах редовно да използвам серум за скалпа, което подобри здравето на корените ми.

# 85
Добре, че послушах дъщеря си и мия косата си правилно, като ползвам термозащита при сушене, редувам топла и студена струя на сешоара и олио след това.

# 86
За мен трендът не е важен.
Грижата за косата започва от здравето
на човек, храненето и здравословен начин на живот. Използване на козметика за коса без сулфати.

# 87
Не полагам супер много грижи за косата си, не следвам определени трендове. Използвам шампоан за боядисана коса. Бих искала косата ми да е с блясък.

# 88
Не знам кой е трендът, защото не се съобразявам с него, а с типа на косата и скалпа ми.

# 89
Косата ми е дълга, гъста и здрава, въпреки възрастта ми. Старая се да я поддържам чрез безсулфатни шампоани, маски и натурални масла, които я укрепват. Добре се отразява също и масажът на скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт