Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 029
  • 376
  •   1
Отговори
# 90
Напоследък особено ми привлича вниманието тенденцията към холистична грижа за косата – акцент върху здравето на скалпа като първа стъпка към красива, силна коса. Изключително изтънчен подход, който разглежда косата като естествено продължение на цялостното благосъстояние на организма.

Сред иновациите, които истински ме впечатлиха, са серумите за скалп, обогатени с пробиотици и натурални растителни екстракти. Тези продукти съчетават науката и природата по начин, който е едновременно фин и забележително ефективен. Открих, че редовният масаж на скалпа с такива формули стимулира микроциркулацията и придава на косата нова жизненост.

Този нов поглед върху грижата ме вдъхнови да преосмисля ежедневните си ритуали – вече подхождам към косата си с много повече внимание и уважение, като започвам от основата, а резултатите са не просто видими, а осезаеми.

# 91
  • Пловдив
Трендът с биомиметиците ми е доста завладяващ и наистина промени начина, по който се грижа за косата си 😊

# 92
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Scalp oiling все по-често ми приковава вниманието. От известно време го включих към рутината си за грижа за косата и скалпа. Трябва да кажа, ме разликата наистина е видима.
Използвам много продукти за грижа за косата и се старая винаги да има здрав вид.

# 93
Последните няколко месеца, сякаш загубих половината си коса. Опитвам се да я възстановя и да й придам по- здрав вид. Опитвам с домашни маски за сега.

# 94
  • София
Моят тренд е към шампоани без сулфати, парабени, силикони...Които не ми алергизират излишно скалпа и не ми докарват неприятни сърбежи
Допълвам грижата с продукти без измиване, гланцове за коса и олиа.
Купувам маски за коса с натурален произход. Ползвам четка за скалп за по хубаво разпенване на шампоана и масаж на скалпа.

# 95
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Винаги съм се грижила за косата си и гледам да е  здрава,чиста,лъскава. Това няма как да излезе от мода. Тренда за стъклена коса определено предизвика интереса ми и бих изпробвала на косата си.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Нов продукт който открих през последните месеци е черното Ямайско рициново масло в комбинация с масаж със силиконовата масажна четка мисля, че дават страхотни резултати.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Да ,косопада след ковид тотално промени грижата за косата ми. Винаги съм имала плътна и сравнително гъста коса,но след косопада останах с 1/2 от косата си. Около 2 години ми отне за да се възтанови. Изпробвах почти всички серии за косопад и нов растеж. Имам си кяколко любимци. Винаги се зареждам със серума на Керастаз и ампули за поддържане на скалпа на Nugella&Sule.

# 96
Точно спреят за стъклен ефект и ботокс серията Ви ме впечатлиха и затова ги поръчах.

# 97
Трендът за "стъклената коса" много ме впечатли. Напоследък използвам по-натурални продукти в грижата за косата си.

# 98
Впечатляващи са за мен терапиите за коса, които я правят жизнена, здрава, с блясък. Няколко пъти съм правила професионална ботокс терапия/ ламиниране на косата. Важно според мен е и грижата вкъщи. Използвала съм във времето продукти на Kérastase, Olaplex, Moroccanoil и други. Бих пробвала серията за "стъклена коса".

# 99
Истината е,  че природата ме е дарила с гъста коса, за която не полагам особени грижи - шампоан и балсам, веднъж на десетина дни си правя маска, а преди сушене ползвам защитен спрей. На връхчетата нанасят кристали.

# 100
Винаги съм се грижила за косата си и гледам да е  здрава,чиста,лъскава. Това няма как да излезе от мода.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?

Определено съм впечатлена от Революционият уплътнител за стъклена коса - защитен спрей за контрол на къдренето и блокиране на влагата Be Teknic Frizz Blocker Spray коса., както и Екстремно възстановяващата  ботокс терапия с хиалуронова киселина и растителен кератин Be Xtreme Routine
 Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Да ,косопада . Той много промени грижата за косата ми. Използвам на всяко миене специален продукт за скалп.

# 101
  • София
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Използването на продукти с максимално натурални състваки.

# 102
  • Countryside
Използването на натурални продукти ми е тренда напоследък, за цялостна козметика, вкл.за коса. Чак впечатлена от продукти не съм била, защото гена си е ген. По-скоро от услуги в салон.

# 103
  • Пловдив
Нещото, което при мен никога няма да се получи - права, дълга, лъскава коса, която пада тежко върху раменете. Кажеш с маска и О! Чудо. Но не би...
Сигурно защото съм къдрава с тънки косми и като цяло бавно растяща коса.
Боря се с косопада, като ползвам серум против косопада от професионална серия. И все не мога да попадна на маска за коса, с която да предам някаква форма на косата си.

# 104
  • София
Здравейте!
Много ме привлича използването на масла за хидратиране на дължините.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? Да, започнах да търся по-натурални съставки и да избягвам силикона и парабени. Купувам маски за коса с натурален произход.

Общи условия

Активация на акаунт