Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 038
  • 376
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Използването на масажна четка при измиването на косата. 😊

# 106
  • София
Нещо, което преди време научих от тренд и още спазвам е миенето на коса първо с балсам, маска и накрая със шампоан.
Косата изглежда много по-добре.

# 107
  • Пловдив
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Харесвам маски с масла и натурални продукти, не знам колко е тренд.
Скоро открих продукт на biobaza, две в едно маска/балсам, който доста добре ми се отразява на косата.
Започнах да използвам продукти за растеж за косата, които нанасям преди миене и спя с тях цяла нощ.

# 108
От както открих серията на Арлен "ботокс за коса" ми стана любимата рутина и не я заменям с нищо друго!!!!

# 109
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

От доста време полагам повече грижи за косата, с цел да я укрепя и да намаля косопада.
Предпочитам продукти, които са с натурални съставки и които правят косата жива, блестяща и здрава. Особено съм доволна от продукти с кератин.

# 110
От скоро вместо балсам след измиване слагам маска за коса.
Тренда за " стъклена коса" определено предизвика интереса ми и бих приложила на косата ми.

# 111
Здравата, добре поддържана коса
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Продукти за скалпа и хидратиращите такива.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? След години на изсветляване,което изтощи косата ми, сега съм я оставила да израства с естествения ми цвят, използвам различни подхранващи продукти, от време на време домашни маски и розмаринова вода.

# 112
Бих изпробвала тренда "стъклена коса"

# 113
Най-много бих искала да придобия "стъклена коса" и бих изпробвала този спрей.

# 114
Харесва ми да гледам как жени с къдрава коса процедират, за да имат хубави къдрици. Мият косата във вана и след това нанасят куп продукти, докато я мачкат и накрая оформят с дифузер.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Харесва ми как си оформят косата с популярна марка сешоар.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Ползвам вече лятото слънцезащитна и за косата си.

# 115
последните (вече доста) години използвам предимно безсулфатни шампоани.
относно рутината...  за съжаление косата ми се омазнява доста бързо особено, когато изкарвам повече време навън в града. по-рано се налагаше да я мия в някои случаи всеки ден. сега понякога използвам сух шампоан, особено, когато бързам. изключително полезен продукт, който ми осигурява усещане за свежест без да се налага всеки път да мия косата.

# 116
В последно време най-много ме впечатлява тенденцията към естествена грижа за косата, минимализъм и акцент върху здравето на скалпа.

# 117
Най - много ме привлича трендът The curly girl method , понеже имам чуплива коса и желая да подчертавам естествените дадености на косата. Впечатляват ме различни продукти за къдрици, по-натуралната грижа, домашните маски, масажа на скалпа и тн. Навиците ми са се променили откъм това че винаги ползвам натурални/билкови шампоани, както и балсам и маска, след баня също отделям внимание на грижата за скалпа и корените.

# 118
  • Другата България
Стремя се косата ми да изглежда жизнена и лъскава. Използвам качествени шампоани и балсами. Правя си и различни маски за коса.

За първи път чувам за “стъклена коса“.
Не знам дали бих пробвала.

# 119
Харесва ми този гладък завършек, който придобивам адски трудно.
Обичам косата ми да бъде с чист и свеж скалп, което постигам със скраб за скалп и масажна четка.

Общи условия

Активация на акаунт