Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 039
  • 376
  •   1
Отговори
# 120
  • Г. О.
Интересува ме постигането на гладка и лъскава коса, съответно продуктите, подходи за целта. Стремя се към подхранване, масаж, хидратация - правя си домашни маски, пия вода, понякога включвам и добавки. Навиците ми се променят постепенно с включването на нови продукти, като обичам да експериментирам и да пробвам нови неща.

# 121
Вечен тренд за мен е здрава и блестяща коса.Моята е чуплива и суха и доста трудно го постигам.Последно пробвах солен спрей за къдрици.

# 122
  • някъде
Харесва ми, че се обръща внимание на хидратацията на косата и продукти, които да я направят по-жива.
Нещото, към което се стремя, е да щадя косата си от към термична обработка, използвам хубави шампоан и четка за коса.

# 123
Трендът, който най-много привлече вниманието ми е ефекта на "стъклената" коса.
Продукта, който ме впечатли е уплътнителят за "стъклена" коса.

# 124
Косата ми е тънка и винаги съм се старала да използвам продукти с повече естествени съставки, щадящи бои за коса, витамини за подобряване състоянието на косата и предотвратяване на косопад.

# 125
Кератинът..

# 126
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Все повече се фокусира над грижата на скалпа,но не съм предприемала мерки в този контекст.
Смятам,че имам здрав скалп. Нови продукти - ползвам 2 серии на професионална грижа с арганово олио и засега съм доволна. Бих ползвала по-честно нощни серуми за подсилване на косата,

# 127
Промених грижата за косата в следствие на косопад и борбата за овладяването му.
Трендът, който спазвам в грижата за косата е да не я боядисвам с боя, а с къна, за да е здрава. Ползвам и кератин.

# 128
  • Sofia
Тренд който ме е впечатлил и се опитвам да правя е по-рядко боядисване и с по щадящи бои на не агресивни основи.
Също така ползването на сух шампоан го практикувам, като има марки които са много, много сполучливи. Открих нови продукти на пазара, като един от тях се оказва серум за скалпа.

# 129
Грижата за косата ми е важна вече над 20 г., защото моята е тънка, крехка, капризна и проблемна. Новия тренд, който тествам са продукти с хиалуринова киселина. Обичам корейските ексфолианти за скалп, често купувам и пробвам нови продукти, обичам да експериментирам, но това което промени състоянието й към по-добро е 5% миноксидил. Вече обръщам внимание на красотата отвътре и предпочитам да инвестирам в качествени добавки, не само в продукти за грижа отвън.

# 130
Пробвах продукт за “стъклена” коса на Wow Color, защото моята е с висока порозност, постоянен фриз дори да не е влажно. Гледах клипчета как нанасят, ами не успявам да постигна ефекта. Хем взех и продукт специално за краища, за да “запечатва” влагата. Много искам в домашни условия да постигна този така популярен ефект, но засега не успявам.

# 131
  • Монтана
Вниманието ми  е насочено към шампоани без сулфати, парабени, силикони.Използвам  различни етерични масла,смених балсамите с маски за коса.

# 132
Моята коса е чуплива, с плътен косъм и доста гъста. Имам достатъчно обем, но и косопад. Грижата ми е основно в това направление. Използвам природни средства- чай от репей и спрей с коприва.
Трендът, който ме привлече е ефекта на "стъклената" коса.
Продукта, който ме впечатли е уплътнителят за "стъклена" коса на Arlen, но имам интерес да провам и други продукти на марката.

# 133
Напоследък чувам за този тренд " стъклена коса", но не съм наясно и ще трябва да прочета повече.
За косата си се грижа  с козметика без много химия, опитвам да я хидратирам като се храня здравословно. Не използвам преса за коса, но използвам сешоар през зимата.
Потстригвам редовно. Сресвам по определен начин, ще пробвам също и масажор за коса. Чувам също за хубави отзиви за маски с масла.

# 134
Косата ми е суха и периодично редувам овлажняващи и подхранващи продукти.
Вследствие сухотата е бухнала и хвърчаща, а искам да е тежка  и лъскава.
Бих пробвала новите продукти за приглаждане тип стъклена коса.

Общи условия

Активация на акаунт