Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 040
  • 376
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Интересувам се от новостите при продуктите за коса. Има голям избор, но аз се съобразявам с нуждите на моята. Използвам качествена козметика, съчетаваща съставки, от които изглежда и се чувства добре - протеин, кератин, натурални масла. Като цяло се доверявам на изпитани марки.

# 136
Много ми допада в момента т.н. "стъклена коса". А от както съм блондинка, гледам да се грижа повече за косата си и полагам грижи като за изтощена и суха коса.

# 137
Аз държа на задравата коса и скалп, затова предпочитам серии за здрав скалп.

# 138
В последно време много ме вълнуват скалп скраба и масажите с масло, усещането е като домашен спа-салон! 😍 Не вярвах, че ще ми хареса, ама косата ми буквално засия. Започнах да използвам и шампоан без сулфати, и наистина усещам разлика - много по-мека и не се омазнява така бързо.

# 139
Аз използвам минимално продукти за поддръжка на косата, въпреки че моята е дълга до кръста от както се помня. Ограничавам се до шампоан и балсам, с всичко друго ме е страх да не я увредя. Не я боядисвам, къдря или изправям. Пробвала съм т.нар кристали за коса, от които бях доволна за лесно разресване и премахване на хвърчащият ефект на наелекризиране. Бих пробвала някакъв спрей за стъклена коса, това мо допада като визия, но ако усетя, че не е ОК за косата ми не бих го ползвала.

# 140
  • София
Напоследък изпитвам остра нужда от хидратиращи продукти и такива за улесняване на разресването.
Така че съм в процес на изпробване на всякакви такива продукти.

# 141
Честно казано, след като открих ламеларната вода, съм като нов човек 😂 Нанася се за секунди, а резултатът е като от фризьор. Вече не минава миене без нея! Спрях със сешоара толкова често и започнах да суша естествено, косата ми благодари!

# 142
Бих пробвала спрея за т.нар. "стъклена коса", която е модерна напоследък. Също обмислям да си взема четка за масаж на скалпа.

# 143
Един от продуктите, които ме впечатлиха, е шампоанът с кератин. Мислех, че няма да има ефект, но след първото измиване почувствах огромна разлика. Косата ми стана по-гладка, не се къдри толкова и има повече обем. Мисля, че кератинът е чудесен за възстановяване на увредената коса, особено ако се използва редовно. Това е продукт, който не бих заменила.

# 144
Много ме грабнаха продуктите за скалп - пилинги, серуми… Преди изобщо не съм се замисляла, че и кожата там иска внимание 😅 Откакто започнах да ги ползвам, косата ми расте като луда!

# 145
  • София
Впечатлява ме тренда да изчистена козметика - забелязвам, че косата ми се чувства по - добре, не ме сърби скалпа. Стъклената коса - също.

# 146
През последните няколко месеца започнах да използвам по-често кремове за коса с добавени витамини и минерали. Те придават не само невероятен блясък, но и дълбока хидратация. Някои дори съдържат витамин E и масла, които предпазват от увреждания, причинени от топлинни уреди. Откакто започнах да ги ползвам, забелязах, че косата ми е по-силна и здрава, без да изглежда тежка.

# 147
От известно време започнах да използвам масла за косата като част от редовната си рутина. Харесвам аргановото масло, защото е много леко и не омазнява косата, но я прави невероятно мека. Мога да го нанасям както на суха, така и на влажна коса, и резултатът е, че косата ми е по-гладка, с повече блясък и без никакви цъфтежи. Приятно изненадана съм от ефективността му!

# 148
  • софия
Трендът със стъклена коса ме впечатли.
Напоследък използвам точно определен сух шампоан.
Използвам серуми и подхранващи продукти.

# 149
  • София
Впечатли ме ефекта стъклена коса и много бих искала да го пробвам на моята ,,непокорна,,коса с леко едри къдрици,който са сухи и се налага да ги подхрахвам непрекъснато.

Общи условия

Активация на акаунт