Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 052
  • 376
  •   1
Отговори
# 150
  • В царството на мечтите
Напоследък най-много ме впечатлява трендът за използване на продукти с минималистични, чисти съставки – без сулфати, парабени и силикони. Открих нови продукти като шампоани на базата на пробиотици и серуми за скалп, които подхранват косата от корена.
Грижата за скалпа е това, на което започнах да наблягам в последно време. Пилинг и скраб за скалп, които почистват добре, отпушват порите, което помага за по-качественото проникване на последващите продукти, премахват раздразнението и освежават скалпа.

Спреят за стъклена коса е последният продукт, който открих наскоро и съм много доволна от него. Премахва фриза и държи косата гладка и права и при по-влажно време.

# 151
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Най-много ми харесва тренда за здрава,лъскава коса.До сега не съм открила продукт който да ме впечатли.Навиците в грижата за котасата си промених след като с годинете тя стана по-чуплива.Съответно полагам грижи за чуплива коса.

# 152
Харесва ми подхранването на косата с различни терапии и витамини.
Напоследък започнах да използвам и арганово масло и косата ми изглежда доста лъскава. С удоволствие бих пробвала някой нов продукт за подхранване.

# 153
Косата ми е гъста с тънък косъм, омазняваща се бързо в корените и винаги съм се стремяла да я поддържам в чист и спретнат вид, но ми коства честото миене и прекаляване със сухи шампоани и пудри, които пък дразнят скалпа.

Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - ефектът на "стъклената коса";

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - спрейове за обем, топлозащита, UV защита;

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - започнах да използвам по-често маска за коса  и обърнах повече внимание на самото измиване на скалпа с шампоани с по-изчистен състав.

# 154
След раждането косата ми изглежда доста изтощена, а и като прибавим, че съм с рус цвят, още толкова личи. Бих се доверила на добра серия за коса, която да ми възвърне поне малко блясъка от преди хормоните да я съсипят.

# 155
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

В последните години ползвам по-изчистени продукти, избягвам силикони и сулфати, но никога не съм имала проблеми със скалпа и доскоро почти не му обръщах внимание, грижейки се основно за косата.
Напоследък ползвам и продукти за скалп за овлажняване, почистване и подхранване, което се отразява отлично и на косата.
Последно ме впечатлиха продуктите за "стъклена коса", както и тези за ламиниране и ботокс за коса, които ползвам и ефектът много ми харесва. Също включих към измиването и масажор за разпенване на шампоана, който се грижи и за скалпа, засилвайки кръвообращението. Ползвам много продукти за подхранване, хидратиране, блясък и здравина на косата, както и термозащита.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 22:37 от Reinа

# 156
Харесвам трендът "стъклена коса" и мисля скоро време да си взема такъв продукт.
Нови продукти, които използвам от скоро и от които съм много доволна са серум за коса и коприна за коса.

# 157
  • Пловдив
За мен вечният тренд е здравата коса. Напоследък си правя маслни маски и масажи на косата. Определено бих искала да пробвам спрея за стъклена коса, заради много добрите отзиви за него.

# 158
Доброто старо, позабравено -връщане назад към природата-трендът за използване на продукти с  чисти съставки – без сулфати, парабени и силикони.  Според нуждите на косата, е моето мото,  не ползвам едни и същи продукти на всяко къпане, редувам 2 пъти протеинови-всеки път различни, един път хидратиращи. Незаменим за мен е олиото на Марокан, без него не оставам при сушене винаги добре се омазвам (косата ми е суха и го обожава)

# 159
  • София
За красива коса, използвам балсам и шампоан с кератин, понякога и маска. Моята коса е тънка и рехава, бързо се омазнява...
Харесвам козметика която заздравява, корена на косъма и прави косата с блясък и еластична....

# 160
Много се впечатлих от новите шампоани и балсами с кератин, които обещават да възстановят повредената коса. Косата ми е по-мека и еластична, като след салонно лечение, но вкъщи.

# 161
Изобщо не мислех, че ще се запаля, ама след като пробвах нощна маска за коса с арганово масло - просто уау! Сутринта се събудих с гладка и подхранена коса, без никакви усилия. Сега ми е ритуал веднъж седмично, особено когато се чувствам като лъв 😅

# 162
Много ми харесва "ламиниране " на косата и мисля някой ден и аз да си го направя .
Преоткрих балсамите за коса , досега винаги съм си мислила , че омазняват косата , но попаднах на точния продукт и съм много доволна.

# 163
Чувала съм и съм пробвала много от трендовете, но те в 99% от случаите при мен водят до бързо омазняване/сухи дължини/ утежняване/пърхут/ засилен косопад и т.н. Единственото нещо, от което съм видяла ползи е мазане с чисто арганово масло и ползване на продукти, в чиито състав то доминира. По принцип съм отворена към нови и нови продукти и експериментиране, стига в състава им да има Арган.

# 164
  • София-Младост
Всичко, което е предназначено за къдрава коса, както и за боядисана. Наскоро ми попадна нов бранд за къдрици, който смятам да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт