Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 10 061
  • 376
  •   1
Отговори
# 165
  • Ruse, Bulgaria
Трендът за използване на продукти с  чисти съставки – без сулфати, парабени и силикони. Това е трендът, който ми е интересен.

# 166
  • София
Замислям се за боядисване на кичури. По този начин знам, че по-рядко се налага боядисване.
Следя за шампоани, които да поддържат боядисания цвят.

# 167
Един нов тренд, който ме изненада, е косата със защита от синя светлина. Идеята ми се стори странна в началото, но след като разбрах, че синята светлина от екрани може да увреди косата, започнах да търся продукти с този тип защита. Вече използвам шампоан и балсам с антиоксиданти, които предпазват косата от тези вредни лъчи, и ефектът е наистина видим, косата ми изглежда по-здрава, а кожата на скалпа не се дразни толкова.

# 168
  • Пловдив
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?

Ефектът на "стъклената коса". Косата ми има блясък, въпреки изрусените кичури, но винаги има какво още да се желае

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?

Маслата и серумите за коса.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Използвам повече продукти за грижа за косата - маски, шампоани за боядисана коса, балсами без отмиване, спрей за топлинна защита, спрей за обем на косата

# 169
Станах фен на сешоарите с дифузер и студена струя, изсушавам, без да съсипвам дължините. Пък и къдриците ми изглеждат като след фризьор.

# 170
От няколко месеца съм в тренда на минималистичната грижа за косата и мога да кажа, че резултатите са впечатляващи! Не се натоварвам с много продукти, а се старая да избера тези, които наистина поддържат здравето на косата и скалпа.
Тези нови серуми за скалп с пребиотици... те са абсолютно ново откритие за мен! Много ми харесват, защото усещам, че скалпът ми е много по-здрав и косата ми расте по-бързо. А термозащитните кремове, които освен че предпазват от топлината, възстановяват косата, също са супер!
След като започнах да правя ежедневен масаж на скалпа, забелязах много положителна разлика. Косата ми изглежда по-здрава и наистина има по-бърз растеж. Това е супер лесен трик, който си струва да опитате, ако искате да подобрите състоянието на косата!

# 171
Nuggela & Sulé е испански премиум бранд, лидер в Европа в грижата за косата и скалпа, който съчетава традиционни натурални съставки и иновации за създаване на висококачествени продукти за коса и скалп. Брандът залага на възраждане на древни рецепти, доказали своята ефективност през поколенията, като същевременно използва съвременни технологии.

Марката е ангажирана с устойчивостта и опазването на околната среда и предлага естествени алтернативи за красота, основани на уважение към природата и традициите.

Наскоро сте имали косопад? Вижте как да стимулирате растежа на косата си с един от нашите бестселъри - ампулите Nuggela & Sulé. Те предлагат мощна комбинация от активни съставки, витамини и микро-хранителни вещества, обогатени с корен на мака, който стимулира растежа на косата, увеличавайки дебелината и плътността на косъма с до 30%.

𖧹  Регенерира косата
𖧹  Терапевтично лечение за фина, чувствителна и склонна към накъсване и "счупване" коса
𖧹  Последваща терапия след лечение против косопад за регенериране на зоните без коса
𖧹  Увеличава плътността на косата с до 30%
𖧹  Увеличава дебелината на косата с до 27%
𖧹  Формулата не омазнява косъма и не оставя следи и миризма
𖧹  Безопасен продукт при бременност

Открийте всички продукти на бранда Nuggela & Sulé ТУК.

# 172
През последно време съм фен на минималистичната грижа за косата, малко продукти, но качествени. Открих серуми за скалп с пребиотици и наистина ми харесват, косата изглежда по-здрава. И термозащитните кремове с възстановяване са страхотни!
Също така започнах масаж на скалпа всеки ден, и има видима разлика, косата расте по-бързо и изглежда по-здрава.

# 173
Хидратацията на косата.
Домашните маски.

# 174
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

От половин година се боря с косопад. Съответно използвам козметика изцяло насочена към този проблем, витамини, бабини рецепти. Иновация и решение на проблема ми все още не съм намерила.

# 175
Боря се със силен косопад и в тази връзка вниманието ми е насочено в посока щадящи продукти, с повече естествени съставки и всевъзможни методи за спасяване на наличната коса. От скоро използвам масажна четка, а напоследък чета по темата ,,стъклената коса" и се изкушавам да изпробвам спрея.

# 176
Много харесвам трендът с прическата sleek ponytail, защото имам дълга коса и мисля, че тази прическа стои перфектно! За заглаждане на бебешките косички преоткрих гел за коса под формата на спирала, който фиксира чудесно. Използвам и спрей за топлинна защита, който предпазва косата ми от вредата на пресата.

# 177
  • Враца
Трендът, за използване на продукти с минималистични, чисти съставки – без сулфати, парабени и силикони. 

# 178
Вниманието ми привличат продукти, които нямат силикон, защото косата ми е много тънка, бързо се омазнява и не ми харесва да стои като зализана.
Открих един такъв шампоан, които много хубаво действа на косата ми, придава й обем и е без силикон.

# 179
Този тренд на стъклената коса е впечатляващ. Аз съм с чуплива, на места къдрава коса, суха и трудно подлежаща на изправяне. Би ми било интересно и приятно да я изпробвам. А нещото, което промених е прием на добавки и витамини с цел заздравяване на косата и намаляване на косопада след раждането .

Общи условия

Активация на акаунт