Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 063
  • 376
  •   1
Отговори
# 330
  • Перник
Напоследък най-много ме привлича трендът “стъклена коса” и бих го изпробвала на моята коса, ако е щадящ към боядисани коси. Косата ми е червена и често терапиите свалят много бързо боята.

# 331
Бих искала да опитам трендът за "стъклена" коса.
Заменила съм балсама с маски за косс тъй като влиаят по-добре на косата ми.
Косата ми е зелена, съответно не я щадя много, когато дойде време за боядисване, защото преди това се изсветлявам, така че има нужда от допълнителна грижа.

# 332
  • София
Здравейте! Аз използвам професионална серия за коса, с всички продукти от марката. Разбира се, експериментирам с новия тренд - тройното измиване! Той включва три последователни измивания с различни продукти в рамките на едно и също измиване на косата. Първото измиване цели да премахне по-грубите замърсявания и остатъци от продукти, второто - да почисти по-дълбоко и да отвори кутикулите, а третото - да нанесе влага и подхранващи вещества. Пробвах също и естествено възстановяване на косата.

# 333
За мен здравето на скалпа е най-важното

# 334
  • Велико Търново
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Шоколадовият цвят - надявам се косите на жените да станат отново цветни, а не като напоследък преобладаващо черно.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Впечатлява ме новата маша Dyson, която напоследък много се рекламира и бих искала да я изпробвам върху косата си.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Започнах да ползвам професионални продукти за коса, което оказа огромна промяна в състоянието й.

# 335
Напоследък най-голям интерес имам към продукти, които са с висок процент натурални съставки. Тъй като косата ми е чуплива, използвам ежедневно за оформяне спрейове без отмиване.

# 336
Искате коса, която блести като стъкло? С Be Teknic това не е мечта, а реалност!

Be Teknic Frizz Blocker Spray e специално създаден, за да постигнете невероятна гладкост и блясък. Независимо дали имате чуплива, къдрава или права коса – с Be Teknic всяка нишка става като огледало, отразяваща светлината с безупречен блясък и гладкост

𖧹 Предпазва косата от термична обработка и UV лъчи
𖧹 Осигурява дълготраен контрол на къдренето, статичното електричество и хвърченето на косата
𖧹 Моментален видим ефект с дълготрайност до четири измивания
𖧹 За добре поддържана, хидратирана, мека, загладена, лъскава и жива коса
𖧹 Намалява времето на сушене и предотвратява накъсването на косата
𖧹 С неутежняваща формула, без да оставя мазни следи, подходяща за всеки тип коса

Трансформирайте косата си и се насладете на един от най-горещите трендове на годината - "стъклена коса"!

# 337
Кой не иска "блестяща" коса или новото тренди "стъклена" коса  дааа и аз искам този нов тренд определно ми е любопитен ,но все още да си кажа не съм ползвала тякъв продукт. Но с удоволствие бих до добавила към рутината си. 🤭😍

# 338
  • Пловдив
Тренд: пробиотици и пептиди за здрав скалп, с цел стимулиране на растежа.
Нови продукти: Молекулни възстановяващи продукти, които действат на вътрешната структура на косъма, вместо само върху повърхността.

# 339
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Т.нар. "стъклена коса" е трендът, който подържа вниманието ми, но все още проучвам.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Напоследък всички, включително и аз, са луднали по машата Дайсън. За съжаление е много скъпа и нямам възможност да я пробвам, но предполагам, че ефектът ще е невероятен. Поне ткива са отзивите, които чета.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Продуктите за термо защита, косата ми се чувства супер!

# 340
Към момента е "стъклена коса".
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Използвам корейски продукти.
Започнах да използвам сешоар.

# 341
Много харесвам тренда " стъклена коса " , а наскоро започнах да използвам масла и масажор за скалп.Определено виждам ефект - косата е по- лъскава и жива .

# 342
Ботокс за косата. Дълбока възстановяваща терапия, която я изпълва с кератин, аминокиселини и хиалуронова киселина и косата е интензивно възстановена, с невероятна мекота и блясък. Ей това ми привлече вниманието. Като грижа за лицето е.
Продукти, които ме впечатляват са с изчистен състав и натурални съставки.
Започнах да използвам масла за коса, за сух скалп и дължини и изискваха промяна в рутинната грижа. Повече време ми отнема след нанасяне на маслата да оставя да действат, преди да измия косата. Последващо двойно измиване, маска за коса и спрей с кератин или анри фриз стилизирщи продукти при изсушаване с сешоар.

# 343
Полагам много грижи за моята коса, като се опитвам да ползвам качествени продукти и материали. От скоро започнах да обръщам внимание и на скалпа, ексфолиране и хидратация.

# 344
.Стремя се да използвам продукти без сулфати и парабени, за да я запазя здрава и хидратирана. Редовно я подхранвам с масла – най-често арганово или кокосово, а веднъж седмично правя маска, особено след излагане на слънце или топлинна обработка. Опитвам се да избягвам прекомерната употреба на преса и сешоар, за да не я увреждам.
Напоследък вниманието ми привлече трендът за "glass hair" – изключително гладка, лъскава и здрава на вид коса. Харесва ми, защото изглежда много елегантно и поддържано. Въпреки че изисква малко повече усилия, резултатът наистина си струва.

Общи условия

Активация на акаунт