Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 315
От последния тренд, който реших да експериментирам върху косата си, сега се мъча да я възстановя от косопад.
И сега съм на мнение че трендовете са окей но не винаги на сляпо трябва да ги пробваме. Трябва дс смв много внимателни.
Решила съм, че ще се грижа за нея спрвмо сезона и нейните нужди. Имам много дълга коса, която не боядисвам.  Но хидратацията ми е на първи план.

# 316
Цитат
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Харесват ми сухите шампоани и спрейовете за израснали корени.Simple Smile
Ползвам доста козметика за коса, но усещам, че пак се съсипва от боядисване и изправяне.Sad

# 317
Вече две години следвам метода “Къдраво момиче”. Започнах след раждането на първото ми дете, когато косата ми се изтощи много и ми допадна методът. Използвам продукти с изчистен състав, хидратирам косата добре и си я оставям къдрава.

# 318
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - ефектът на "стъклената коса";

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - напоследък преоткрих серумите за коса, както и олиата.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? -

Да, започнах да използвам термозащита и виждам осезаема разлика.

# 319
Харесват ми сухите шампоани , серуми ,както и спрей за коренът.
Ползвам доста добра  козметика за коса, но усещам, че  изтънява от боядисване .

# 320
Трендът “стъклена коса” най-често привлича вниманието ми и бих искала да изпробвам правилните продукти за този ефект

# 321
Обожавам сухия шампоан. От тренд в интернет научих, че ако си го пръскам вечер преди лягане резултатът ще е по-добър и определено действа.

# 322
Много бих искала да пробвам спрея за стъклена коса. Описанието ме впечатли много.
Предпочитам да използвам основно хидратиращи продукти, както и предпазващи срещу термична обработка.

# 323
Най-много ме впечатлява на този етап "стъклената" коса. Грижа се доста за косата си като използвам подходящи за нея продукти, понякога добавям и рациново масло.

# 324
Моят род се слави с тънки и сухи коси.
Допълнително се усложнява положението при мен и от боядисването в рус цвят.
Започнах да използвам шампоани без парабени и силикони, добавям различни  етерични масла, правя си и домашни маски с алое и рициново масло.
Редувам балсам с маска, а след баня използвам спрей за разресване, за да избегна накъсването на косъма.

# 325
Тренда за "стъклена коса" ми хареса и бих го приложила на косата ми. Иползвам натурална козметика с по- изчистена от сулфати и парабени. Стремя се към постигане на здрава и лъскава коса. Правя си също домашни маски.

# 326
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? Няма такъв, защото не си падам по трендовете, а по изпитаните във времето и наистина доказани и действащи продукти за коса, техники за грижа и т.н.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Последният продукт, който наистина ме впечатли е шампоанът за стимулиране растежа на косата NuggelaSule. Почиства скалпа и косата ми без да ги пресушава, забелязах и че косата ми расте по-бързо с този шампоан. Мислех, че всичко е маркетингов трик, но при мен ефектът беше налице. Бонус са приятния свеж аромат и нежна текстура на шампоана.

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? От 8 месеца започнах да ползвам силиконова четка-масажор заедно с шампоана и усещам, че така скалпът ми е по-чист, косата ми не се заплита и по-малко се къса.

# 327
  • Ямбол
Трендът "стъклена коса" ме впечатли най-много.
Напоследък ползвам повече козметика за коса с предимно натурален състав.
Любими ми са спрейовете за коса без отмиване.

# 328
Трендът “стъклена коса” много ме впечатли, защото блясъкът е нещо, което липсва в моята коса.
Използвам четка за скалп и това се отразява много добре на косата ми. Както и редовно я подхранвам с маски.

# 329
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Грижата за скалпа и растежа на здрава коса от корен.

Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
За мен са лично откритие са продукти, които не омазняват допълнително и дават реални резултати в нови растежи. Имам някои попадения, но все още съм в търсене на перфектния продукт (резултат, удобство на прилагане и цена).

Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Създадох си навик за редовно нанасяне на серум за скалп/корени, съчетано с лек масаж за стимулиране на кръвообращението.

Общи условия

Активация на акаунт