Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Харесвам трендът "стъклена коса", защото косата изглежда здрава и жилава, бих искала и моята да изглежда така. Старая се и обичам да изпробвам новите тенденции. В момента полагам повече грижи за скалпа си, виждам промяна в корените, но засега дължините все още са ми проблемни.

# 346
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?Продукти за химически увредена коса,просто от това имам нужда.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
За съжаление съм пробвала какво ли не досега и не съм открила работещ продукт за косата си.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Засега няма,защото все още съм в процес на търсене на работещи продукти.

# 347
Бих искала да изпробвам ботокс за коса и тъй нар. стъклена коса. Моята е мека и хвърчаща, и има нужда от приглаждане.
Харесвам хидратиращи и протеинови продукти. Обичам да изпробвам нови неща и да следвам новите тенденции в грижа за косата.

# 348
Все повече ми става интересно всичко около нанопластиката за коса – изглежда като страхотен начин да се поддържа гладка и здрава без толкова химия. Напоследък много ме грабват и продуктите с растителна основа – някак си ми вдъхват повече доверие. Колкото повече чета и гледам резултати, толкова повече ми се иска да пробвам.

# 349
Не са ми познати все още новите трендове, старая се и полагам грижи със стандартни продукти, така че косата ми да е здрава.

# 350
Най- добрата грижа за косата ми, която си подарих е сешоара Dyson Airwrap! Наистина е много щадящ за косата! Изполвам го и за малката си дъщеричка.
А в комбинация със серума за стъклена коса  Frizz Blocker на Арлен, косата ми всеки ден е блестяща, загладена и лъскава!
Изполвам само безамонячни бои, подстригвам я на 2-3 месеца и често правя терапии, и вкъщи и в салона, който посещавам!

# 351
Обичам да експериментирам и да тествам нови продукти. Предпочитам да са с по-изчистен състав. Kérastase Gloss Absolu определено ме привлича и бих пробвала дали ще има синхрон помежду ни.

# 352
Трендът, който ми харесва е грижа за косата като цяло, използване на масла и естествени съставки, естествено изглеждаща коса. Продукт, който наскоро открих - защитен спрей за контрол на къдренето и блокиране на влагата Be Teknic Frizz Blocker Spray.

# 353
Впечатлена съм от тренда за използване на натурални продукти като ленено семе, кокосово масло, рициново масло, масло от баобаб за маска за коса. Започнах и аз да прилагам веднъж седмично и забелязвам положителен ефект.

# 354
Впечатлява ме ефекта стъклена коса и продуктите променящи структурата на косъма. Нямам конкретни практики, а използвам различни неща зависимо дали съм боядисана или не

# 355
Интересен ми е трендът стъклена коса. С удоволствие мога да изпробвам "Frizz blocker".

# 356
Все по-често използвам сух шампоан и продукти за обем

# 357
Тренда за " стъклена коса" определено предизвика интереса ми и бих пробвала. Използвам различни маски и серуми за коса,като периодично сменям според състоянието на косата ми.

# 358
Наскоро се борих с упорит косопад и за моя радост успях да го преборя с продукт за коса на професионална марка. Напоследък все по-често чувам за ефектът на стъклената коса и с удоволствие бих пробвала спрей за стъклена коса, за да видя дали на мен ще ми допадне. Навик ми е да измивам косата си през ден, защото бързо се омазнява. Сухият шампоан забавя процесът на омазняване, но не съм сигурна дали е безвреден и по-скоро търся друго решение за този проблем.

# 359
Не следя новите трендове.Старая се косата ми да има обем и блясък,с правилните продукти,тъй като е доста тънка и хвърчаща.

Общи условия

Активация на акаунт