Топ трендовете в грижата за коса през 2025 – с Arlen.bg на крачка пред останалите

• 9 071
  • 376
  •   1
Отговори
# 360
 Винаги използвам масла за хидратиране на дължините. Все още търся Продукта, които да предпазва от  цъфтежите.

# 361
Стъклената коса ми е приоритет,но много трудно постигам ефект.Не съм улучила продукти за моята коса.

# 362
  • SF
Аз този продукт си го заплюх. Още в събота ще бъде мой!

# 363
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?

Естествено исках да пробвам трендът за стъклена коса!  Затова си закупих спреят за стъклена коса. В началото не го използвах правилно, оказа се че трябва да разделям косата си на сектори и да пръскам обилно от него. Прекрасен е!
Бих пробвала и Ботокса за коса.

# 364
  • Някъде там
Кой е трендът в грижата за косата, който най-много привлича вниманието ви напоследък?

Лично мен най-много ме впечатлява трендът “Less is More”. Залага се на минимализъм и функционалност – по-малко продукти, но с по-висока ефективност, подбрани спрямо реалните нужди на косата.

Особено ми допада фокусът върху огледалния блясък и грижата за скалпа. Много марки вече предлагат серуми с пептиди, ниацинамид, хиалуронова киселина и церамиди, които подхранват скалпа и подпомагат растежа на здрава, красива коса.

За мен това е не просто тренд, а смислен подход – целенасочена грижа с малко, но качествени продукти.

# 365
Боря с упорит косопад и все още съм в търсене на продукт. Все по-често попадам на реклами за ефектът на стъклената коса и с удоволствие бих пробвала спрей за стъклена коса, за да видя дали ще ми допадне. Косата ми се омазнява бързо, а краищата са ми сухи. Избягвам да ползвам преси и всякакви топлинни обработки, освен сешоар. Бих пробвала и ботокса за коса.

# 366
Нямам и не следвам тренд. Правя всичко възможно косата ми да се чувства добре - да не е суха, изгорена, стегнато вързана. Подхранвам я и вътрешно, и външно. За т.нар. стъклена коса разбрах тук. Интересно.
Доскоро мислех, че сешуарите вредят на косата и не използвах. Това промених. Сега знам, че с добър уред и правилно боравене с него, проблеми няма, напротив.

# 367
Козметиката за здрав скалп е най-важното нещо в грижата за косата Simple Smile

# 368
  • Бургас
➤ Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
     Здрава и силна коса и скалп, въпреки третирането с бои и изсветлители.

➤ Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
     Кратковременните маски за  коса.

➤ Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
     Да използването на балсам - спрей без отмиване за оформяне на косата и подхранва същевременно.

# 369
  • София
Използвам масла за подхранване на косата, както и продукти за хидратация. Следвам трена за изчистен и максимално натураен състав. Оттук научих за стъклената коса, с интерес бих пробвала.

# 370
Напоследък се старая да използвам по-естествени и щадящи продукти за косата ми. Започнах да обръщам повече внимание на скалпа – както се грижа за кожата на лицето. Харесвам серуми и масла с розмарин, а също и маски с подхранващи съставки. Мия косата си по-рядко и спя на копринена калъфка, за да я пазя от накъсване.

# 371
  • София
Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък? - Максимално изчистени продукти, етерични масла и използване на масажна четка.
Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват? - Скраб за скалп и маските тип шот.
Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си? - Използването на кремове за коса.

# 372
  • София
Най- нов тренд,  ами нямам такъв, моля се само косата, да ми е по здрава и еластична... Като козметика за коса използвам от скоро  крема mi amante Ella за след къпане, много съм доволна, коста става много яка с него!

# 373
1. Кой е трендът в грижата за коса, който най-много привлича вниманието ви напоследък?
Трендът към натурална и устойчива грижа – продукти без сулфати и парабени като те осигуряват ефективност с грижа към скалпа и природата.

2. Какви нови продукти или иновации сте открили, които наистина ви впечатляват?
Впечатляват ме  продукти без отмиване, които стимулират растежа и подхранват скалпа.

3. Има ли конкретна грижа или техника, която ви е накарала да промените навиците си?
Започнах да използвам маски за скалп и резултатът е по-здрава и жизнена коса.

# 374
Избягвам да следвам трендове в грижата за косата ми. Търся продукти и техники, които са подходящи за моя тип коса и за състоянието ѝ към момента.
Открих серуми за скалп, които балансират кожата и заздравяват косата от корена.
Започнах да ползвам твърд шампоан през последните месеци и съм доволна от измиващото му действие и състоянието на косата ми след употребата му.

Общи условия

Активация на акаунт