BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 631
  • 903
  •   1
Отговори
# 15
  • Враца
Съжалявам, но засега на никого не симпатизирам.

# 16
Няма ли от къде да видим някои много стари снимки на Ивонне ?

# 17
Няма ли от къде да видим някои много стари снимки на Ивонне ?
И аз много искам

# 18
  • Буркина Фасо

# 19
# 20
Добър вечер, и аз да се запиша в новата тема 😄
И на мен ми е интересно как ще реагират участниците като разберат за Иванчо, Ивайло…

# 21
Аз след всичкия хейт по Ники, започнах да му симпатизирам.  Ако беше включен в анкетата щях , да гласувам за него.  Да, не е гений,  но не ми се струва и толкова лош.
Ванеса, Радо, Виктор , Марио и Косара са другите ,който ми харесват една идея повече засега.

# 22
  • София
Ето една статия, която не казва нещо ново, но има 2-3 снимки.

# 23
  • Stockholm
Ама аз още като видях Ивонче, разбрах, не беше нужно някой да ми казва. Все пак логично е, знае се, че трябва да има някой такъв.  Не е възможно тези вътре въобще да не се усещат. Той си е доста свестен човек, все пак.

# 24
Благодаря за темата!
В анкетата гласувах за Ивонне - изглежда да има акъл в главата, неконфликтна е, тази шармантност "живея в Монако, движа сред известните " й придава някакъв чар (за разлика от пиленцата от Монако примерно). Кефи ме.

# 25
Изобщо не помня даже имената на мъжете, освен Марио. Не съм сигурна за имената на циганина и на псевдо влюбения, но поне тях ги помня като лица. Много безлични мъже са събрали, но мисля, че някой добре предположи, че по-силните и интересни мъжки образи, които са склонни да участват в предавания по телевизията вече са били взети от други риалитита със спортна насоченост.

Симпатизирам на Ванеса и Анджела с уговорката, че Ванеса не се е показала чак толкова много и че Анджела с доста сприхавия си характер е на един скандал разстояние, където не заемам нейната страна от това да ми охлади симпатиите.

Дразнят ме Косара, Марио, циганина и Кристи. Първата и последната обаче мисля има какво да дадат на предаването, така че предпочитам да не си тръгват. Марио предпочитам да хваща пътя, защото не го слуша главата и не намирам забава в експлоатацията на специфичен тип нестабилни хора. Ромът може да си тръгва директно, защото ме дразни и актьорските му изпълнения са ми прекалено прозрачни. Скандалите в които участва също са ми скучни, защото са за тривиални глупости и той е прекалено глупав, за да ги развие. Поне на Косара истериите са на по-интересни теми и могат да изкарат по-интригуващи черти от характера на другите участници.

# 26
Благодаря за темата!
Гласувах за Веселка, Георги (Гого) и за моя огромна изненада - Анджела. Освен, че е в пъти по-обрана, отколкото в предното предаване, то много ми хареса в споровете си с Георги (Карлуково) и Косара.
Относно поведението ѝ предпочитам да вярвам, че е узряла, но със сигурност и все още е с някаква маска, а и си знае грешките. Не смятам, че е претърпяла метаморфоза.

Но определено прави съдържание и е интересен образ.

# 27
  • София
Като се сещам колко  много се пишеше преди,   сега  нищо не е.

# 28
Дори да е транс, Ивонне ми изглежда като добър човек, емпатична, възпитана, изслушва с търпение драмите на останалите. За сега тя, Ванеса и Анджела ми правят добро впечатление.

Малко безлични мъже са подбрали за този сезон. Не ми допадат и "мисиите" тази година. Несвързани игри за предучилищна група. Предходните сезони на ВБ имаха поне някакъв сюжет в седмичните мисии. Нещо не мога да схвана и какви функции има Петър.

# 29
За Анжела гласувах.
Изтеглила е късата клечка и живота я е направил, каквато е.

Общи условия

Активация на акаунт