BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 2 - 14.10.- 20.10.)

• 42 647
  • 903
  •   1
Отговори
# 30
Все още на никого не симпатизирам.
Чакам образите да се разгърнат. 🤠

# 31
Аз след всичкия хейт по Ники, започнах да му симпатизирам.  Ако беше включен в анкетата щях , да гласувам за него.
Всички трябва да са включени в анкетата. Няма значение кой е отпаднал и кой не.
Аз снощи в НОВА ПЛЕЙ гласувах за него, да остане. Ама като чух после в интервютата какъв е ръб, мале, мале.
Иначе Анджела и Веселка са ми ясни от Къщата на инфлуенсърите. Не съм им много от фенклуба.
Анджела. Освен, че е в пъти по-обрана, отколкото в предното предаване, то много ми хареса в споровете си с Георги (Карлуково) и Косара.
Определено. В спора си с Георги тя беше абсолютно права. Той тропаше по масата и се правеше на интересен, когато тя  просто беше в настроение и му отговаряше като бял човек. Ама тоя не спря! И тя обърна другата страна. Абсолютно така бих реагирал и аз.

# 32
Не симпатизирам на никого. Те са пълни карикатури, как да им симпатизирам?!
Благодаря за новата тема.

# 33
  • София
Не бих казала, че симпатизирам на някого, но Ивончо ми е най-приемлив за сега.

# 34
И аз се включвам с благодарност за темичката Purple Heart
Ванеса ми е най-симпатична за момента, но ще очаквам да се разгърне. Засега не сме видяли много.

Интересно ми е кога ще гръмне бомбата с Ивонне.
Какво е казал за нея Антон Стефанов на лайфа? Изтървала съм явно.

# 35
Благодаря за темата.Брей тоз Ивончо ще се очертае като любимец на темата.Изобщо не го намирам за интересен.С този хриплив глас,странен вид на всеки ходи да съчувства,умиротворител го играе.Не ми изглежда искрен просто не се е разгърнал още.Сори,аз си го възприемам като мъж и така си го пиша..Simple Smile

# 36
Да видим дали Биг Брадър ще каже в някой от следващите дни: "Съквартиранти. Един от вас не е от този пол, за който се представя". Може и да го направят като мисия. Ако разпознаят кой е, да е успешна мисия и да спечелят нещо, хаха. Ако не разпознаят (като мнозинство), да губят от бюджета.

# 37
Не съм гледала инфлуенсърите когато вътре са били Анджела и Веселка, та нямах предварителна настройка. Тук Анджела ми хареса, все ми е едно как си изкарва парите навън, щом не вреди никому, Веселка ме подразни с тъпата си провокация.
Ивонка много ларж го раздава, ще видим, ако я провокират така ли ще е.
Изслушах, докато сготвя и Голямата сестра (или малката беше?!). Не ми хареса Елена. Вярно, че ѝ се падна неразговорлив събеседник, но точно това е ролята на успешния водещ тук - да го провокира, предизвиква, да разклати спокойствието му, да го ядоса, ако трябва. Още повече, че сам каза, че е кибритлия. Вместо това, тя подхвърляше някакви провокативни теми, той смотолевяше нещо и тя: о кей. Сто пъти го каза това о кей, а изобщо не трябваше да го казва, защото излиза, че е удовлетворена от отговора. Или пък подхванали темата за жените, той почва да отклонява и тя: айде после. Няма после, ти не си там да му се харесаш, а да го провокираш. При това без да изразяваш собственото си мнение, както направи за Весела. И преди да ме заяде някой, че правя тези забележки, щото не харесвам Елена, не, опитвам се да ѝ помогна да задобрее, знам, че чете тука. Всички ще имаме полза от това.

# 38
Според мен Ивон ще се запази като позитивен образ, поне до разкриването на тайната, защото мисля, че цялостната й/му (както предпочетете) роля е да повдигне дискусия, ако някой те е третирал добре и в последствие осъзнаеш, че е транс, гей etc, дали ще си промениш мнението за тях към по-лошо просто на тази база. За това и нарочно са вкарали Косара и още няколко човека, които парадираха с по-крайни възгледи по темата, а специално Косара очевидно е била окуражавана още от вероятно кастингите да повдига тези въпроси с другите съквартиранти - дали  да провокира дискусия, или с идеята, че така ще дръпне вота на определени зрители, не знам, но не ми се стори много естествено да повдигаш тая тема с непознати още на втория ден.

Не мисля, че кастингът е толкова нескопосан. Очевидно е направен с цел микро сблъсъци и сюжети, които да движат сезона. Мега консервативни срещу представители на ЛГБТ. Влюбчивия поет с татусите с необвързана хиалуронка. Очевидно избухливи характери, които споделят доста различни възгледи. За сега единствено се изненадвам, че няма някой ултра атеист за контра на Марио. И признавам като получихме две бисексуални, очаквах да се заформи някаква игричка и сюжет там, но засега не виждам Анджела и Кристи да мелят брашно заедно, а какво остава да ги гаджосвам 😂

# 39
Е винаги трябва да има такива сблъсъци. Затова са вкарали ром (Георги), вкарали са транс (Ивоне), вкарали са бисексуална (Анджела), вкарали са мюсюлманка (Атижа) и двама хомофоби и консервативни: Косара и Ники. Това е търсен ефект.

# 40
След като пола на Ивон е най-интригуващото за обсъждане в този сезон, значи наистина се очертава най-слабият и скучният от всички досега. Изобщо не ме грабва, съквартирантите също са много слаби персонажи, като се очертават двама злобари и интриганти в лицето на Косара и бай Георги и двама трима дразнители в лицето на Марио, Анджела и Кристи, една сеирджийка, която само яде и се подсмихва Веска и всички трябва да я съжаляваме и останалата публика. Скукааа

# 41
  • Варна
Днес звездите ми говорят, че Иво(не) е скрита лимонка и ще изнесе на гърба си бай брадър до финала му.

# 42
Ивон може и да не е позволил (в договора) да го издават.

# 43
На Анджела приятелката да не е в 4-ти клас?

# 44
Приличат на избягали от ТВУ

Общи условия

Активация на акаунт