Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 074
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 615
Оуу, 80лв. за книга, този за какъв се е взел, за някакъв велик ум и капацитет ли? Съжалявам за безумното сравнение, двете имена нямат място едно до друго, но на С. Хокинг книгите са по 30лв, на световно неизвестният алумни на НСА също книгата е толкова, обаче след намаление. Много правилно се изказахте, че се е хванал за славата на Джугани като удавник за сламка.

# 3 616
А не допускате ли за момент, че сладкарницата си прави реклама, без реално тортата да е поръчвана от там? Въобще не твърдя, че е така, но все пак е възможност.

# 3 617
Според мен Джулката си дава сметка, че мъжете са с нея по сметка...

Смятам, че тортата си е от сладкарницата. Ако свамата  я бяха наравили дори предишния ден, все щяха да споменат нещо около правенето, състава й, да я покажат предварително - все нещо щяха да вмъкнат.

# 3 618
А не допускате ли за момент, че сладкарницата си прави реклама, без реално тортата да е поръчвана от там? Въобще не твърдя, че е така, но все пак е възможност.

Факт е, че Джулката им направи добра реклама, а те избраха най-добрия подход да го обявят (без скандали, с намигване). Нямам и съмнение, че е купена от тях.

Даже сега ще им превъртя видеото в частта с покупките. Те са толкова...мхммм..нека кажем "немислещи", че няма да се учудя да я видя на задната седалка в кадър.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 19:52 от Yogurina

# 3 619
Извинявaм cе aко вече е публикувaно пропуcнaх доcтa от темaтa, но не можaх дa cе cтърпя кaто го видях

# 3 620
Candy, извинявам се, ако изказването ми е грубо, в случая не съм коментирала дете, а родителите му.

# 3 621
Скрит текст:
Извинявaм cе aко вече е публикувaно пропуcнaх доcтa от темaтa, но не можaх дa cе cтърпя кaто го видях

Късно е, либе, за китка!

Повече от половината тема имаме инсталирани ТикТоци на телефоните си, за са ги гледаме! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 622
Видях това сутринта, но реших да не се обаждам. После видях, че и някои от вас са го споделили тук. Ивана все повече ме разочарова. Как хем ще публикува снимки, които тя харесва, хем качва 100 еднакви и пита аудиторията си, защото се чуди коя снимка е по-добра? Вече обмислям дали да не я отследвам. И без това не научавам почти нищо полезно от нейния Инстаграм профил.

П.С. Чака ни още едно нейно дълго видео.

# 3 623
За мен няма съмнение, че тортата е купена. Едно че наистина нищо не казаха "трябвало да стегне", но нямаше обяснения са продуктите. Второ чак толкова тъпи от сладкарницата едва ли са, че да си правят реклама като лъжат. Ще е яко да пуснат кадри камерите как онзи льольо на Ганито купува торта ахахахаха

# 3 624
Ивана много добре знае коя от снимките ѝ харесва най-много. Това е тъп начин да генерира повече коментари. Но след 1-2 питания става досадно

# 3 625
Между другото, забравих да ви кажа.

Писах в страницата на Меркари в Инстаграм два пъти, питайки наистина ли е практика служителите първо да обират хубавата стока при пристигане. Написах и, че предполагам, че Гергана Димитрова администрира този профил, приложих и клипчето. Първият път мнението ми беше изтрито, вторият път - бях директно блокирана.

На това момиченце - хората му поверили част от бизнеса си, то се държи сякаш му е бащиния.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 19:55 от Yogurina

# 3 626
При положение, че са влогъри и включително и от Черешката са снимали „зад кадър”, спокойно можеше да включат и приготовленията за тортата в клипа. Хем щяха да съберат доста гледания, защото ако на някого му е харесала, щеше да си пусне влога за рецептата. Те точно това не са снимали, не казаха нищо за продуктите и приготвянето им. Тортата ми заприлича на купешка чисто визуално още от мига, в който я изкараха от хладилника. Но, щом отричат, ще ми е интересно да видя обяснението им.

# 3 627
Голям смях съм се смяла. Преса направих вече! Джуганито вярно ли се е изложила чак толкова. Поне да беше се извинила, че няма време покрай бременността. Вероятно не са казали, че тортата е от сладкарница, защотоооооо не е платена реклама.
Сега ще си пусна Амайчету, да видя и аз каква приказна погача са подготвили. А всъщност къде са семейство “-ейче”? Гледам Тейчето бягаж стягала.И каква е тази пълна лудост тя да се вози на предната седалка и да сложат огледало, за да вижда бебето...

# 3 628
Не че харесвам Ейчеви, ама какъв е проблемът двамата родители да са отпред, детето в столче отзад? И ние се возим така, детето ни е спокойно, гледам я в такова огледало за обратно виждане, ако има нужда от биберон или да й оправя шапката, например, се обръщам на някой светофар. На задната седалка се събира много повече багаж също така.

Йо, ще си спомням за теб с добро, змийче 😁❤️

Погачата на Тея беше окей, само не ми хареса с това кой какво й е предложил, какво й е дал и какво си е взела. Ясно ни е, че вече е майка-звезда и всички фирми я търсят за реклама, няма нужда да ни го припомня във всяко видео.

# 3 629
Все повече и повече се възмущавам как и защо се дава трибуна на такива хора като Жулката - човек с толкова съмнително минало, визия наподобяваща (грозно е това което искам да кажа), сега и мъжлето си вре навсякъде... Толкова се възмущавам, какви са тези предавания, дават им готова слава, покрай това и пари без да са положили никакви усилия... такива хора имат самочувствие до небето, а в същото време са толкова жалки...и с тази торта такава излагация, определено като я гледах снощи си помислих, че няма как тя да я е правила и ето днес си показа.

Общи условия

Активация на акаунт