Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 034
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 660
Каква Грета го гони Славков, бе, аз ли изпуснах нещо 😂😂😂

# 3 661
И какво сега? Джугани с чуждата торта ще спечели "Черешката"? Че и наша Пепе поряза с една точка.

Обаче, Тодор Славков определено си харесва Пепон.

Каква Грета го гони Славков, бе, аз ли изпуснах нещо 😂😂😂

Опитва се да се шегува с почти Ети-то в грЕТА.

# 3 662
Според мен Меркари дават на служителите си право да си вземат примерно по 1 артикул на месец. Работила съм в голяма верига дрехи ВУ, там беше така.

В предното стори-издънка Гергана показа над 10 неща.

# 3 663
  • София
Много ме дразни тая пикла ПЕПА!! Давала 9т. защото ядяла 3 риби ... коя си ти, че нещо не си спомням. ?!
С какво си известна? пууу аман от пишман VIPове

# 3 664
Дамм, Пепа в черешката тази вечер беше, нахакано нагла. И със злобните коментари, и със снизходителните погледи, които мяташе на Тошко.

# 3 665
Според мен Меркари дават на служителите си право да си вземат примерно по 1 артикул на месец. Работила съм в голяма верига дрехи ВУ, там беше така.

В предното стори-издънка Гергана показа над 10 неща.

То почти всичко марково й е запазено от Ванчето, главата си залагам.

# 3 666
Антоанета си мисли, дори съм убедена, смята, че Тошко Славков е син на Тодор Живков Laughing

# 3 667
Ай, Пепе наистина ли ще ревне утре???

Много тъпо да даде 9 точки.

# 3 668
Пепка си е направо биполярна....

# 3 669
И не знае кой е Ким Чен Ун. 🤗

# 3 670
Ориз ли не е имало в магазина или тиквички, че Пепе ревна?

# 3 671
Антоанета си мисли, дори съм убедена, смята, че Тошко Славков е син на Тодор Живков Laughing

Сто на сто. Проста, но пък наглее.

# 3 672
Пепе попадайки в нова обстановка/нова компания е свит мазньоч и лицемер,след като я приемат добре и разбере каква е хавата,да речем ,че не надуши хора,които евентуално биха я накастрили...добива самочувствие и увереност, и се показва такава каквато е.В сутрешния блок Андрей тънко я затапваше и тя реши,че не е безопасно /а и не и стига кпд-то да му влиза остро,продължи да се подхилква и да го играе гърмян,озъбен заек.

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 21:24 от BaklavaTa

# 3 673
Антоанета си мисли, дори съм убедена, че смята, че Тошко Славков е син на Тодор Живков Laughing
И аз си го мислех през цялото време. 👌😂 И бас ловя, че не знае точната позиция на Живков затова каза известна личност. Като нищо да го мисли за президент.

И с тия претенции за риба няма да я вземат лесно за бургаска снаха.

# 3 674
Антоанет се показа напълно колко е ограничена и без грам обща култура.

Общи условия

Активация на акаунт