Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 034
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 3 675
Утре ще е култово.Според тоз анонс май доста пуканки ще трябват.Моментално ми изскочи пред очите ,Мегз с флекса и щраусовите яйца. Очаквакванията ми са нещо #дългозапомнящосе # ЕПИЧНО # zвИздЪ

# 3 676
  • Пловдив
Абсолютно...
Такова невежество показа в този епизод....

# 3 677
Леле разкостихте я, какво толкова направи нередно??? Държи се мн възпитано, не знаеше Ким Чен, но чак проста и бедна обща култура .... Мн по-грозно се държеше оново нещо Джулиана,която само мълчеше и съскаше в анонсите и дори не опита ястието,приготвено за нея..

# 3 678
И двете с Джулиана бяха много зле. Пепе определено е от типа опипващи почвата, след което преценява на чий гръб може да блесне с лека ирония и вирнат нос. Така мразя такива хора. Съжалявам, но за мен Тодор е добряк и го предпочитам пред Пепе, Джулиана и Стоян.

# 3 679
  • Варна
В Пепе ми направи лошо впечатление обидно снизходителното отношения към Тодор и постоянните забележки през зъби.

# 3 680
Ориз ли не е имало в магазина или тиквички, че Пепе ревна?

Фууд панда са се загубили до Рударци и са отменили доставката. 😁

Доколкото чух от откъса - храната я няма, това било проблем и тя не може да готви друго.

# 3 681
Аз мисля, че проблема е условието на Манчев.
Ама кое е това важно нещо от буркан - незнам.

# 3 682
Две неща по повод последните страници Simple Smile
Не знам кой къде се вози с ЕДНО дете в колата, ама с 2 (както сме ние) и нагоре, нямаш избор дали да си на предната седалка или на задната 😊😁

Относно тортата - ако имаш достатъчно добра кулинарна култура и опит - не ти е нужно стъпка по стъпка да ти се напише кое как и къде. Не защитавам никой, то ще има съд за кейкгейт 😂

А сега ще си пусна днешния епизод на Черешката и ще наваксам 👌

# 3 683
По повод Джугани-кой я беше ядосал?!Гледах половината предаване само и предполагам,че е или ядосана,или просто си е злобна дребнава драка.Само "хелти"ли яде и защо не си носи в кутийки сготвено от Илианчо като е мис каприз.
И великата простотия -аспержито с бекон го яде,ама не и харесало защото било "различно като консистенция от рибата".Да,ама ти яде октопод.Омг...

Последна редакция: ср, 22 яну 2020, 21:54 от BaklavaTa

# 3 684

Доколкото чух от откъса - храната я няма, това било проблем и тя не може да готви друго.

Водата спряба, нали техните са у Перник.

Ама голяма драма трябва да е за това trendy семейство, които вероятно си имат цял диспенсър с вода или поне няколко бутилки минерална в хладилника.

Хората в Перник, милите, как се измъчиха толкова месеци, наша Пепе мамина веднага зарева.

# 3 685
Що годе сдържана е, това ми харесва, но и си личи, че не е в свои води. И на мен може би единственото, което не ми хареса и ми се наби на очи е отношението към Тодор. Да човека пие, стана ни ясно на всички, но и Ети и останалите много въртят разговора около това. Окей нямате какво интересно да кажете, но не си правете цялата вечер върху гърба на някой, особено като се вижда, че този някой не се чувства удобно от някой теми, които засягате за личният му живот.

# 3 686
  • Някъде там
Пепооо, човек да не те похвали.
Не можеш ли поне веднъж в живота си да спазваш една линия на поведение..
Сто процента е свързано с условието на Манчев.
Ха ха ама как без да иска си призна, че тя не можела да готви друго 🤣🤣🤣🤣.
Нали си експериментатор бе, що ревеш?

Джулката вчера не я гледах. Сериозно ли са купили торта и лъжат че е тяхна?😆

# 3 687
Аз мисля, че проблема е условието на Манчев.
Ама кое е това важно нещо от буркан - незнам.
И аз така мисля. Нахут може би? 🤔

# 3 688

Водата спряба, нали техните са у Перник.

Ама голяма драма трябва да е за това trendy семейство, които вероятно си имат цял диспенсър с вода или поне няколко бутилки минерална в хладилника.

Хората в Перник, милите, как се измъчиха толкова месеци, наша Пепе мамина веднага зарева.

Това с водата ми се струва, че е отделно, след първата драма.

# 3 689
Що годе сдържана е, това ми харесва, но и си личи, че не е в свои води. И на мен може би единственото, което не ми хареса и ми се наби на очи е отношението към Тодор. Да човека пие, стана ни ясно на всички, но и Ети и останалите много въртят разговора около това. Окей нямате какво интересно да кажете, но не си правете цялата вечер върху гърба на някой, особено като се вижда, че този някой не се чувства удобно от някой теми, които засягате за личният му живот.

Ми, и тя самата пие и ми се струва повече отколкото трябва. Тук й съчувствам и няма да я обвинявам - след всичко,  през което премина. Имам болезнени наблюдения от първа ръка с това, но поне не се подигравай на другите с такъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт