Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 058
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 080
Пепа, вярно, че не блести с интелект, но все пак вярвам, че колко за толкова има нещо между ушите, че да бъде дискретна, ако ѝ беше само тъпкач.
Най-вероятно нищо нямаше да видим и чуем за него, ако беше така.

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 18:11 от bubanka

# 4 081
Ванилия, това, че са били 2 пъти на почивка, 5 пъти на кафе, 3 пъти на гости на родители (не приемайте цифрите буквално), ЗА МЕН не значи, че са във връзка. 😉
Пак повтарям - за мен.
Поставяйки се на мястото на Пепе, майка с 2 деца.

# 4 082
Те като нищо ще обявят бременност скоро така, както нямат връзка в нейния профил...
От месеци са заедно, заедно на българското море, заедно в Египет, заедно в Бургас, заедно по празници...

# 4 083
Диди, никой не визирах.

И аз съм имала "приятел с екстри", който си имаше дете. Не сме го обявявали никъде, не съм се срещала с детето му - беше просто секс. Виж, ако си бяхме качили снимки заедно онлайн или бях излизала с него и сина му, вече щяхме да излезем от категорията "приятели".

Не мисля и че Фети са просто такива "приятели", щом го води при майка си и баща си, излизат на публични места заедно, ходят по почивки заедно и въобще са си двойка, но не и в онлайн пространството. Даже може да се е уплашила и сега да следва мантрата, че "щастието обича тишината"

# 4 084
Не знам.
Аз, ако бях на нейно място, определено щях да изчакам с обявяването. 😜
И без да съм влогър.
И определено бих търсила стабилност у един мъж. Защото този ми изглежда несериозен. 😊😁
И на мен ми е интересно - колко от вас са с деца? Тези, които мислят, че имат връзка двамата? 🤔
Освен Лана - за теб знам. 🤗

# 4 085
Не знам.
И без да съм влогър.
И определено бих търсила стабилност у един мъж. Защото този ми изглежда несериозен. 😊😁
И на мен ми е интересно - колко от вас са с деца? Тези, които мислят, че имат връзка двамата? 🤔

Сега разбрах. Ако тя го обяви в тубата или инста, тогава ще стане връзка. Мерси 😂

# 4 086
Диди, точно от позицията на майка с две деца би трябвало да разбираш кога говорим за приятелски секс и връзка, щом са намесени роднини и деца. Първото обикновено си остава между двамата и не го демонстрираш пред всички (макар и офлайн).
Пепа ходи у тях в Бургас, Филяка се разнася у баба ѝ и в Рударци - дали щеше да е така, ако нямаха връзка?

Аз съм на точно обратното мнение - ако тя нямаше деца и ходеха заедно по кафета и хотели, бих приела, че са свободни хора, които просто си правят кефа без обвързвания и ангажименти.
Когато обаче децата и цялата рода участва в тия развлечения, то нещата са нещо повече от кекс по приятелски. 😉

# 4 087
Не знам.
И без да съм влогър.

Сега разбрах. Ако тя го обяви в тубата или инста, тогава ще стане връзка. Мерси 😂
Ми не си разбрала. Явно искаш да се заяждаш - днес съм в друго настроение, та ще пропусна.
Благодаря за вниманието.
Ванилия - нямам идея къде го е водила, колко пъти са правили секс, с кои роднини се познават. 😜
Разсъжденията ми са обвързани с моя опит и моите евентуални действия в същото положение.
Аз първо бих търсила друг тип мъж, бих тествала преди да запознавам с когото и да е и т. н.

# 4 088
Тогава да попитаме така - какво трябва да направят, за да имат връзка?
Да пуснат клип в ютюб за структурирането на новото семейство Joy

# 4 089
Момичета, дали може да ми препоръчате кулинарни канали?

# 4 090
Не се заяждам, Didis, но просто имам чувството, че съм няква изостанала монахиня с тия разбирания, че секс+запознаване с родата+децата+тегели до м@йната си за срещи+ваканции и излизания с приятели+прекарване на празници, значат връзка. Може да не е с идеята за "завинаги заедно" или да е само за разтуха, но за мен си е връзка. Ама.. модерни времена, знам ли и аз 😂

# 4 091

Тамън два броя. 🙃

Че и в определението млада майка се вписвам, щот съм набор на Пепка. 😉

# 4 092
Ама коментирате Пепе все пак, жената, която след като се раздели с Ф1 се запознава с Ф2 в бар и още първата седмица заживяват заедно и създават семейство. Същата не знаем точно кога е започнала "не връзка" с Ф3, дали е била в брак или не. Излишен е спора, а това не променя нещата, които коментираме. Пък един мъж да си качи пред аудиторията "не връзката" на няколко пъти точно с жена с деца..е хайде..И на двамата не им е угодно чисто кариерно да казват каквото й да било. Въртят трафик от интереса околко това дали Е или НЕ е ...

Скрит текст:
Коментар под видеото във Vbox

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 15:44 от Tual

# 4 093
И аз, ако бях на мястото на Пепе, бих изчакала преди да обявя нещо. Най-малкото, бих споделила само, ако имам сериозни намерения и виждам връзката в дългосрочен план. Това, че се виждат от време на време и са прекарали няколко празника заедно, не означава нищо.

И думата тъпкач е грозна. Така звучи, все едно е срамно и гадно една разведена жена с деца да се вижда с друг мъж - било то сериозно или несериозно. Все едно като има 2 деца, да седи затворена у тях и да не се вижда с никого. Предполагам ще е приемливо да има отношения с други хора, само ако децата й станат пълнолетни, дотогава монахиня.

За Полина аз го казах, защото в последните седмици често седим маса до маса в заведенията. Имайки предвид, че сега казва на приятелите си, ще я изчакам да каже след няколко седмици и в инстаграм. Ако съм й приятелка, ще се обидя да прочета първо в бг мама, после тя да каже какви са им плановете и къде ще живеят.

# 4 094

Тамън два броя. 🙃

Че и в определението млада майка се вписвам, щот съм набор на Пепка. 😉
Значи си се инфлуенснала все пак от нея. А се преструваш, че не я харесваш. 😜 😂

Туали - пак ще кажа - нямам идея колко пъти са излизали, с кои роднини се познават, дали въобще спят заедно.
Но от това, което АЗ съм видяла от тях - не ми прилича на нищо сериозно.
Ама, ако се обичат двамата - да се взимат. 😜

Общи условия

Активация на акаунт