Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 040
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 065
Изключвам че е Пепе, просто ще си коментирам епизода (тоест ще се опитам да не съм субективна) - изключително преувеличена реакция за бурканите и консервите, особено предвид факта че беше за боб и царевица, които както видяхме могат да се намерят и под друга форма, не като на Гери каперсите примерно. Рецептите не ми харесаха, бих опитала салатите от любопитство, основните, разядките и десерта са голямо бляк за мен. Отношението към гостите беше сравнително нормално, но това "малкия Тошко да замълчи" си показва липса на възпитание. Изненадата беше ок, но пак "инспайърната" от някой друг (Гергана). Не ми допада, че цяла седмица се въртят тиква, патладжан и народни песни, танци, инструменти. Престилките, които им подари, бяха готин подарък, бих се зарадвала.
Джулката е рЕдко тъпо същество, а откакто е с тоя едноклетъчен организъм е станала и още по-злобна и със самочувствие до небето. Тя няма кой знае какво тЕло, че да се коси толкова за тия въглехидрати. По-скоро той й набива филма, че е топ моделка, мега секси и тн, ама просто е като една надуваема секс кукла, нищо особено. Виж, Алекс Петканова може да не блести с интелект, ама поне на визия е супер. Естествена, има много хубаво тяло, и там гена е фактор, но поне е по-натурална на външен вид, ако и да има силикон. Нищо прекалено не е.
Тодор какъвто и да е (бил) не заслужава такова отношение. Не мисля, че Пепе е въобще на положение, че да прави такива коментарчета.

Това че готвела почти всеки ден за двете си момичета няма да го коментирам, тук всички сме наясно с битието й.
Стана ми тъпо и за Ф3. Някой каза, че не било мястото да си обявят връзката в Черешката, ама реално той я обяви преди поне месец в Инста, даже си изтри повечето постове и сега от 11 поста в акаунта му, 2 са с нея, в интимна близост. Не разбрах защо се държеше сякаш си търси мъж, като явно си го има, защото от доста време ги засичаха заедно, много преди предаването, което е снимано в средата на декември, както стана ясно.

# 4 066
И преди съм имала съмнение дали Пепка наистина е напуснала работата си тук, за да си следва мечтите и да се отдаде на блога, но след представянето ѝ тази седмица, още повече се убеждавам, че причината не е била това и явно ѝ е дошло трудничко да се справи.

Нямам съмнение, че и сега ако поиска мама и тати ще уредят някоя службичка, но предполагам тя не се чувства на място там и затова предпочита дебилно лендзене в ЮТ и тик ток.

# 4 067
Лана - ако визираш моя пост за Пепе и Филип 3-не съм казала, че не е там мястото да обявява връзка.
Казах, че може би НЯМА какво да обяви. Т. е. - това, че евентуално правят секс, не значи, че имат връзка. 😉

# 4 068
Знаете ли, нямам против хора, чиито родители много им помагат, които дори всичко получават наготово - щом може, ок. НО! Нека същите такива хора не се бият в гърдите да си приписват заслуги за всичко, което имат.
Точно това е дразнещото в доста такива хора. Но съм забелязала и че си вярват, че всичко сами са постигнали. Confused Иначе нека, всеки иска да осигури хубав живот за децата си, но трябва да имаш реалистична представа за себе си.
Полина емигрира ли? Не виждам нищо в профила й?

# 4 069
LinaStyle публикува осмо видео в рамките на месец, свързано с бременността. Да почват да й пращат пратки вече, че се оля...

Ееее, тъкмо щях да ви питам кога ще има ново видео. Stuck Out Tongue Closed Eyes  Не знам дали ми се иска да го гледам.

Нека позная - показва първият видеозон на лелята, учинайката, вуйната, кучето, котката, жената от плод и зеленчука...

Знаете ли, нямам против хора, чиито родители много им помагат, които дори всичко получават наготово - щом може, ок. НО! Нека същите такива хора не се бият в гърдите да си приписват заслуги за всичко, което имат.
Точно това е дразнещото в доста такива хора. Но съм забелязала и че си вярват, че всичко сами са постигнали. Confused Иначе нека, всеки иска да осигури хубав живот за децата си, но трябва да имаш реалистична представа за себе си.
Полина емигрира ли? Не виждам нищо в профила й?

Една дама сподели, че е подочула, че в следващите седмици ще стане това.

Аз сега почвам да си мисля, че може и да е Хонг Конг. Главното седалище на фирмата е точно там. Спекулации са това, ама...

# 4 070
Ако видя още едно видео “Любими продукти за 2019”, ще си тегля куршума.

# 4 071
Лана - ако визираш моя пост за Пепе и Филип 3-не съм казала, че не е там мястото да обявява връзка.
Казах, че може би НЯМА какво да обяви. Т. е. - това, че евентуално правят секс, не значи, че имат връзка. 😉

Абе тия дето евентуално правят само секс, не дундуркат чуждите деца. 😉

# 4 072
Ако видя още едно видео “Любими продукти за 2019”, ще си тегля куршума.
  то проблема е, че всички са получили едни и същи пр пратки миналата година и дъвчат едно и също.

# 4 073
daviz, много мерси за последния канал, който сподели, зарибих се малко 😁

# 4 074
  • Варна
Знаете ли, нямам против хора, чиито родители много им помагат, които дори всичко получават наготово - щом може, ок. НО! Нека същите такива хора не се бият в гърдите да си приписват заслуги за всичко, което имат. Особено ако са инфлуенцъри. Сред подрастващите се създават нереалистични очаквания към тях самите и е много много гадно постоянно да си мислиш, че нищо не си направил и не можеш, щото видиш ли еди-кой си няма и 30 и има прекрасен живот.
Стоян Михалев, горкият, и той какво се бута да обяснява Пепе колко била западноевропейско мислеща, ерудирана, с модерни разбирания и т.н.

То проблем според мен е, че хора като Пепе, над 25 примерно, които разчитат на чужда помощ изцяло, се държат точно така, без значение дали са инфлуенсъри, или не. Имат самочувствие, базирано на чужди успехи и заслуги. И се чудя защо нон стоп й се съчувства за ситуацията, като има къде къде по-зле от нея. То и родителите й не й правят добра услуга като не я оставят да се оправя сама. Баба й колко е помагала с децата също. Ами няма как да порасне човек като от всички страни го дундуркат. Не казвам, че разводът и разпадането на едно семейство са хубави неща, но все си мисля, че Филип датски се е махнал и така като й гледам държанието, май с право. Бях казала, че не съм гледала нейни клипове, но от това, което сте писали тук, сега си вадя тези изводи. А и мои примери имам за такива с прекалената родителска помощ.

# 4 075
Линчето обяснява какво я е изненадало в първи триместър. Защо по дяволите правят такива видеа сякаш само те са богопомазани да имат деца. Сега ако и тя си пусне ражданет в тубата ще припадна.

Забелязвам,че Лина винаги взима някакви пратки и казва да тествам. Все едно са и ги пратили после се поправя и казва аз си я поръчах.
и сега чух туториали или тутуряли нещо подобно. падам

Последна редакция: пт, 24 яну 2020, 14:31 от Blonddie

# 4 076
  • Някъде там
daviz, много мерси за последния канал, който сподели, зарибих се малко 😁
И аз та за това и си мълча,заета съм да гледам красоти.
Видях че и друга дама го гледа.
Благодаря и на нея за инфото.

Сериозно ли, мъж който ползва само за секс ще води в дома на родителите си за поне два дни, ще си направят общ канал в тикток, ще качва сторита като двойка (видяхме ги с Полина и Патрик), той ще пуска две снимки които говорят друго, децата и ще гушка и разнася из моловете ?

# 4 077

Абе тия дето евентуално правят само секс, не дундуркат чуждите деца. 😉
Не знам дали имаш деца, но моето дете е било "дондуркано" от колега, когато е било с мен на работа. И не - не съм спала с него. 😉
Когато дойде да ми го дондурка у дома като е кисела или болна - може да обявя, че имам извънбрачна връзка.😜😂

# 4 078
Вкъщи снощи всички се втрещиха от факта, че Пепе е качила в тубата видео за раждането си. И аз някаква доволна... “Е, не съм ли ви казвала!?” Не съм го гледала, но съм се информирала от бг-мамите. Очаквах и Ганито да има подобен клип. Нали мъжо и присъствал. А да... и забравих да кажа имаше стори в инстаграма на мъжа и за конфликта с тортата. Малко, лично мен, ме подразни това изказване “адвокатът ми това, адвокатът ми онова...” все едно само хайлайфа си назначават адвокати, малко високомерно ми идва. Дори не го изгледах.
Очаквам Полина да се похвали. Поне като емигрира дано да освежи видеата си. Сега прави монтаж за захранване на бебета.

# 4 079
Ивана все повече ме разочарова. И проблемът не в дългите видеа. Напротив - благодарение на тях човек може да я види как се излага все повече. Не била виждала  до сега по магазините да продават пушен червен пипер...🙄🙄🙄добре, че отиде в Зоя да си купи едно бурканче за 10 лева...
Много и харесали блузите на точки, които ги имало по магазините/в мола/, ама явно не и се е свидяло да даде 50 лева от джоба си, затова си ги поръчала от ШиИн...Хмх...нали там са на аванта.
Подготовката за фотосесията на сушито...направо ме втрещи...Чудя се как изобщо т.нар."клиенти" одобряват и една снимка...🤷
Както вече една съфорумка отбеляза, искането за препоръка от къде да си купи незнам си каква шапка...е покъртително...
Пиенето на чай в някаква огромна чаша с герой от сериал...какво да го коментирам...И после - продажбите на чашите ми не оправдаха очакванията ми...
Еми то не става само с повтаряне на префърцунени мантри в огледалото от сутрин до вечер...
Що ли са си трошили хората пръстите да пишат учебници по продажби и маркетинг...'земи едно огледало и всичко ще е точно...
Преди време в едно видео показа един стар тефтер от ученическите си години, с цитати от книги. Там имаше цитати от любимата ми Блага Димитрова. В частност от "Пътуване към себе си". Младата Ивана е имала по-добър вкус при избора на книги...
И да, Ивана, както сама отбеляза, би било добре да я препрочетеш сега, ще ти е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт