Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 297 073
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 050
Неведнъж е споделяла, че иска да е лайфко(у)чка....както и DJ Stuck Out Tongue Closed Eyes.

Каквооо!? Това съм го изпуснала GrinningGrinning Как така DJ Grinning

Така беше казала, че й е мечта и един ден - кой знае....

По спомен говоря, но аз поне това помня.

# 4 051
Мразя тиква ,не ми харесаха основните ,но се представи прилично.

# 4 052

Разбира се, че Пепка е най-зареждащата Инстаграм личност, другите какво изобщо правят там?

# 4 053
В Пепе ми харесва,че дава избор на децата си какво да ядат,а не ги ограничава от месо,защото тя не го яде. Това с гена беше смешно,все едно ние българите не ядем месо.
Не разбирам защо крие Филияка. Това ми показва,че не го приема сериозно и е просто за утеха да забрави предния Филип.

# 4 054
Another day, another пост с еднакви снимки от Ивана...

Е, Джулката как преподава, може пък да си станат колежки Grinning

# 4 055
Пепа и да иска да ги направи вегетарианци и да има още една сюжетна линия за влоговете си, добрата новина е, че там бабата и дядото имат тежката дума.

# 4 056
Скрит текст:

Разбира се, че Пепка е най-зареждащата Инстаграм личност, другите какво изобщо правят там?

Това е на Сана страница, тя нали го раздава някаква йога там. Близка е с Хикен Щикен.

Него и Пепе ги разпознах, кои са останалите трима?

# 4 057
Вие се шегувате, но аз съвсем ясно я виждам след време, да топли стола в някоя институция, и съвсем не говоря за позиция тип младши експерт за 500 лева. Техните няма да я оставят.
Не мога да коментирам епизода все още, но с това съм съгласна. Като се свършат рекламите, пандата, фурлите, на Пепе отново ще и осигурят някоя сладка позиция, която може би не заслужава. Подозирам, че веднъж е станало след завършването и, защо да не се случи пак?

# 4 058
Останалите трима от снимката са Янита Янчева (занимава се с фитнес, аз я харесвам), Стан (май беше влогър) и Дивна (певицата).

# 4 059
Останалите трима от снимката са Янита Янчева (занимава се с фитнес, аз я харесвам)
По-скоро провокира със снимки...

# 4 060
Знаете ли, нямам против хора, чиито родители много им помагат, които дори всичко получават наготово - щом може, ок. НО! Нека същите такива хора не се бият в гърдите да си приписват заслуги за всичко, което имат. Особено ако са инфлуенцъри. Сред подрастващите се създават нереалистични очаквания към тях самите и е много много гадно постоянно да си мислиш, че нищо не си направил и не можеш, щото видиш ли еди-кой си няма и 30 и има прекрасен живот.
Стоян Михалев, горкият, и той какво се бута да обяснява Пепе колко била западноевропейско мислеща, ерудирана, с модерни разбирания и т.н.
Полина последно накъде емигрира? Новината ме изненадва, но си представям на Полина как ще й порасне работата. Тя и без това й е пораснала вече.

# 4 061
Следя темата от дълго време и много се забавлявам тук, но понякога доста се преувеличава с писаниците. Конкретно за Пепе, която често и на мен ми е абсурдна. Ясно е, че каквото и да каже/извърши ще се направи от мухата слон.

# 4 062
Момичета, тези, които сте в чужбина, бихте ли прикачили линк, от където да гледаме черешката? Nova play не зарежда в чужбина 😔

# 4 063
Момичета, тези, които сте в чужбина, бихте ли прикачили линк, от където да гледаме черешката? Nova play не зарежда в чужбина 😔

Отиди в темата Черешката на тортата, на стр.49 има линк в коментарите Simple Smile

# 4 064
LinaStyle публикува осмо видео в рамките на месец, свързано с бременността. Да почват да й пращат пратки вече, че се оля...

Общи условия

Активация на акаунт