Джулката е рЕдко тъпо същество, а откакто е с тоя едноклетъчен организъм е станала и още по-злобна и със самочувствие до небето. Тя няма кой знае какво тЕло, че да се коси толкова за тия въглехидрати. По-скоро той й набива филма, че е топ моделка, мега секси и тн, ама просто е като една надуваема секс кукла, нищо особено. Виж, Алекс Петканова може да не блести с интелект, ама поне на визия е супер. Естествена, има много хубаво тяло, и там гена е фактор, но поне е по-натурална на външен вид, ако и да има силикон. Нищо прекалено не е.
Тодор какъвто и да е (бил) не заслужава такова отношение. Не мисля, че Пепе е въобще на положение, че да прави такива коментарчета.
Това че готвела почти всеки ден за двете си момичета няма да го коментирам, тук всички сме наясно с битието й.
Стана ми тъпо и за Ф3. Някой каза, че не било мястото да си обявят връзката в Черешката, ама реално той я обяви преди поне месец в Инста, даже си изтри повечето постове и сега от 11 поста в акаунта му, 2 са с нея, в интимна близост. Не разбрах защо се държеше сякаш си търси мъж, като явно си го има, защото от доста време ги засичаха заедно, много преди предаването, което е снимано в средата на декември, както стана ясно.
Иначе нека, всеки иска да осигури хубав живот за децата си, но трябва да имаш реалистична представа за себе си.
Не знам дали ми се иска да го гледам.