Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 633
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 590
Какво мислите за това, не е ли подигравка с болен човек? Участва и небезизвестния веган Никола Донев

Преди години я гледах в X factor... Горкото момиче. До какво водят тези семинари за личностно развитие.
И аз не съм сигурна доколко е правилно да се възползват от такъв човек...

Коя е тази така и не разбрах.

# 4 591
Ох, как се натоварвам само като чета писаниците на Емпирина. Ужасно досадна и дразнеща!

# 4 592
# 4 593
Здравейте, аз отдавна ви чета, но вече реших да се включвам в коментарите. Гледах видеото на Теа и Наум, нищо интересно, сладки са, но доста скучни. Прави ми впечатление, че много често казват "пак сме на път", "пак сме в колата", а реално пътуват от апартамента си до някой мол или "по задачки". "Много обичаме да пътуваме" също често казват, но аз освен лятото до Гърция и един път в Берлин при сестрата на Наум не се сещам къде толкова са пътували. И уж казаха, че няма да снимат много бебето и влоговете им няма да се превърнат в бебешки, но целия им инстаграм е пълен само със снимки с Амайчето. Явно просто няма какво да покажат друго.

# 4 594
Теа и Наум са пример за това как в стремежа им да са постоянно интересни с готино ежедневие, те стават скучни и еднообразни. Нормално е в рамките на 6 месеца да са пътували 2 пъти извън страната, да ходят на 2-3 почивки, да си гледат детенцето вкъщи и т.н., НО нали трябва да се покажат на готини - ще повтарят във всяко видео как все са на път и все нещо им се случва. При Ивана е същото - "днес ми предстои много интересен ден" и после маникюр, среща с момичетата, в мола с мъжа й и малко игра с животните. Просто се опитват да заблудят хората, че живеят интересно, а до голяма степен не е така. Всъщност те могат да го направят - да посещават някакви курсове, уроци, преживявания, да си купуват интересни неща, да си намерят хоби, което да ни споделят как развиват, ама нали парите са в ядрото на всичко... Затова и аз смятам, че тотално се изчерпват, добре че на Валката мъжът е в турагенция да пообиколи екзотични места, иначе тя пък съвсем щеше да е забравена вече сред пластмасовите играчки.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 12:54 от Мари72

# 4 595
Тихо, тихо, че Пирина пак ще ни емне в Инстаграм, че страдаме от някаква патология, щом я коментираме.
Инфлуенцърките все ни поставят някакви диагнози, аз къде да се оплача, че ме коментират хора, които не ме познават? 😂 Да пиша едно писмо до Хелзинкски комитет, викам..

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 13:35 от Анонимен

# 4 596
  • Някъде там
Ама моля ви се...
Добре че Матей тръгна на градина и тя на работа че иначе # ни заливаше от всякъде...
Финансова култура и спестявания...
До вчера казваше, че за къщата за която говори от поне две години че са в процес на търсене, е спестила само за дограмата...сега за финансова култура говори..
#пиринаслънцетовживотанамилена и още и още..
А беше слънчево момиче..

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 13:01 от daviz

# 4 597
Тихо, тихо, че Пирина пак ще ни емне във Инстаграм, че страдаме от някаква патология, щом я коментираме.
Инфлуенцърките все ни поставят някакви диагнози, аз къде да се оплача, че ме коментират хора, които не ме познават? 😂 Да пиша едно писмо до Хелзинкия комитет, викам..
Стани инфлуенсър и се оплаквай в инстаграм, тагвайки поне 10 колежки.

Ама, моля ви се, не се научихте как се прави! Joy

# 4 598
Ти да видиш.... Grinning

# 4 599
После нищо не били прихващали децата от инфлуенсърите. Как му е хрумнало да иска такива неща? Надали майка му му е пускала вкъщи клипче от нейното раждане. 😒

# 4 600
Зорница сега и в англоезичен канал ли ще качва? Може ли линк,че не го откривам?
Бях останала с впичатление,че изобщо не го поддържа. Преди време бях попадала на нейно видео на английски.

# 4 601
Пириня имам усещането, че е от онези досадни, контролиращи женички, които с мек гласец пилят на мъжете си, за да стане на тяхното.
Блогпостът за финансовата култура не е лош като идея, като изпълнение ми е доста хъммм и отгоре-отгоре.
Аз лично просто оставам с впечатлението, че новооткритата финансова култура се дължи на дохода на мъжа ѝ и вече осигуреното (не от тях) жилище.
Това ме втрещи:
"Разказвала съм в социалните си канали, че в нашето семейство финансите са 100% общи. Аз нямам тайна сметка със скрити лични пари, Кирил също няма такава (или поне аз не знам, но се надявам да няма, защото ще съм доста прецакана"
Не толкова частта с общите финанси, колкото, че тя щяла да се чувства прецакана. 😳😳😳 Не обидена, че има някаква тайна, а вероятно защото няма да има думата какво да прави човекът с заделените си пари. (вярвам, че всеки има право на такива, ако не ощетяват общия ви бюджет)
Също и това:
"Страшно освобождаващо е чувството да разбереш на практика колко много всъщност зависи от теб. Да разбереш, че пътят към финансовата независимост всъщност е под краката ти"
Мхм, особено като имаш подсигурен покрив и мъж да ти върви по акъла.
Ще го кажа на приятелките ми, които отглеждат децата си сами, коооолко много зависи от тях. То зависи на 100%, но фантасмагориите как само с дисциплина и желание става... Айде нЕма нужда.

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 13:07 от tuali

# 4 602
[какво работи тая Пирина?
С какво се занимава? Щото е лесно до говори за финансофи независимост когато жилището е поднесено на тепсия. Да изплаща 100 и отгоре хилки за 20 години пак ще си говарим. Много ми е смешно подобни хора да ми раздават съвети за финанси. Такива бих приела само от успели хора или с специалисти в бранша или хора с опит. Ама наляво и надясно се раздават от знайни и незнайни влогърки съвети за бюджет и финанси. Грозно е да кажеш, че се чувстваш прецакан ако мъжа ти крие пари(не от постапката и лъжата,а щото няма на можеш и да се възползваш от тях).
Плоска работа. Много е важна финансовата култура(на мен ми куца). Ама баш Пирина да ме съвтева,точно от позицията на каква?

# 4 603
Пирина в момента ми е като Пепе с оня влог за раждането...ама едно към едно.

Децата откога се интересуват от раждане!?!?! Боже, накъде върви тоя свят?

# 4 604
Ютюб е голям и влогъри дебнат от всякъде...😁 Вижте на какво попаднах. Споделям линк към видеото  на Neboslkone Studio. Човека е мега щур! Според мен си е един вид Плюшкин, нищо, че според него всъщност "спасява" стара техника...В това видео,  конкретно показва телевизор  Електрон 51. Имахме точно такъв и си спомням с голяма носталгия как все ме караха да отивам и да местя каналите, защото бях най-малка.😬
  https://youtu.be/02jq6VWCKD0

Да ви кажа честно, като се абстрахирах от диалекта и дългия маникюр, добре се посмях с някои от клипчетата. Личи си, че канала е just for fun.

Направих си един Ютюб детокс, както е модерно да се казва...😁  То и на мен ми писна от авокадо, яйца, целина, грим колекции и лексикони...упс "планери". На фона на всичко това, Георги ми се стори нормален...😁🙃

Общи условия

Активация на акаунт