Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 581
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 650
А, забравяш дамата дето рева , че купила леща в найлонов плик и дето орева орталъка за чифт скъсани чорапи

# 4 651
Константина ми е анти в почти всичко.
Много неприятна мома.
Не я гледам.

# 4 652
А, забравяш дамата дето рева , че купила леща в найлонов плик и дето орева орталъка за чифт скъсани чорапи
Е чак такива крайности не са нужни никому... да има някакъв баланс, но уви 😂

# 4 653
  • Варна
Голяма скука от началото на годината... с леко раздвижване около Черешката само. Пепе много тиха, Ели само готви... другите не ги следя, от вас научавам за тях.

# 4 654
Толкова ли е модерно вече майките с новородени да стават влогъри? Christina Yan качи видео, в средата на което увещава приятелка да става влогърка, за да сподели раждането на детето си. И докато още забелвах очи в досада, в края на видеото на Кристина приятелката й вече снимаше видео и го качи Grinning Grinning никнат като гъби, но защо...

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 19:02 от Мари72

# 4 655
Здравейте, не съм чела, но видяхте ли снимките от рд на Никола Гочев?
Коца е с потресаващо зле коса... 🤦‍♀️

# 4 656
Този рожден ден е бил пълна демонстрация. Все мами влогърки са се събрали

# 4 657
Аз нещо не останах очарована от снимките от РД на Никола Гочев. Обстановката хич не ми изглежда като подходяща за детски рожден ден. Много помпозно ми идва, и тези черни балони.. Абе, не е моето нещо.

# 4 658
Гледам Габроелчо още тогава е бил с червени бузи и явно е имал температура още тогава

# 4 659
Да, Пийк, някой беше споделил снимка на Габриелчо и Никола от рождения ден, още тогава хич не ми се видя добре детето.

# 4 660
Предпочитам да не уважа нечий рожден ден, отколкото да изложа детето си на болести. И сега вместо да си празнува рождения ден , боледува. Много ми е мъчно за детенцето.

# 4 661
Отивайте да харесате коментара на Любо Жечев под новото видео на Чоко... мотиватора. Grinning Ето коментара - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217644985930496&se … ype=3&theater

# 4 662
Мари, намерих го този Чоко (не фо бях чувала), намееих видео за Кобе, но не видях коментара на Любо. Може да е изтрит

# 4 663
Мари, намерих го този Чоко (не фо бях чувала), намееих видео за Кобе, но не видях коментара на Любо. Може да е изтрит

Там е, скролни надолу.

Чокича май не ни е бил в профила още, май си заслужи място там.

Той редовно ги прави тия неща, впрочем. Събира разни факти на английски, превежда буквално и после декламира, четейки от скрипт. Същият като оня очилатко с глас като на четеца от "Бразди".

Да се възползваш от нечия смърт, за да трупаш лайкове и гледания, не знам, не знам....

# 4 664
https://www.youtube.com/watch?v=PsykbZ78_Fc&t=629s гледахте ли новия клип на Господарите  в началото започват с инфлуенсърката  от Милано Елена

Общи условия

Активация на акаунт