Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 590
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 635
Като стана дума за семинари за личностно развитие - много искам да науча нещо повече за един конкретен, ама са много потайни тия хора, damn it...нищо не казват, само - запиши се. Thinking
Кой е? Simple Smile

Инсайт семинари се казват. И ходилите се поздравяват постоянно с "4444" - не мога да намеря информация какво е това, а много ме гложди JoyJoy

# 4 636
Като стана дума за семинари за личностно развитие - много искам да науча нещо повече за един конкретен, ама са много потайни тия хора, damn it...нищо не казват, само - запиши се. Thinking
Кой е? Simple Smile

Инсайт семинари се казват. И ходилите се поздравяват постоянно с "4444" - не мога да намеря информация какво е това, а много ме гложди JoyJoy

Ох... направо ме е срам да си кажа, ама майка ми ме завлече преди 4 години... 10/10 would not recommend.

4444 означава прегръдка, защото едно от упражненията включваше 4 степени на откриване пред другите и максималното беше 4 - прегръдка.

Като цяло съжалявам, че се вързах на майка ми и отидох (поне тя плати, а не аз, защото още не работех тогава).

Спомените ми са малко лимитирани, защото активно ги избутвам от съзнанието си. Защо са толкова потайни така и не разбрах, явно за да гълтат пари.

# 4 637
Зорница говори по-бързо на английски, отколкото на български. Даже и назидателният тон го няма 😆
Ууу, вярно бе! Къде отиде оная противна, натъртена, насечена, тип учителката-повтаря-за-неразбралите-идиоти интонация??? 😂
Как е английският й канал?

# 4 638
Кой е? Simple Smile

Била съм на Инсайт 1 и 2. Препоръчвам. Ще опознаеш себе си и премахнеш ненужното в живота. Няма информация за семинара, защото всичко е свързано процеси, които са индивидуални за самия теб. Аз останах доволна. Извън темата беше, сори.

Може ли линк за английския канал на Зорница, този уред ми е познат. Бяха ми правили на лицето нещо подобно с уред от Amway. Grinning Grinning

# 4 639
Скрит текст:
Кой е? Simple Smile

Ох... направо ме е срам да си кажа, ама майка ми ме завлече преди 4 години... 10/10 would not recommend.

4444 означава прегръдка, защото едно от упражненията включваше 4 степени на откриване пред другите и максималното беше 4 - прегръдка.

Като цяло съжалявам, че се вързах на майка ми и отидох (поне тя плати, а не аз, защото още не работех тогава).

Спомените ми са малко лимитирани, защото активно ги избутвам от съзнанието си. Защо са толкова потайни така и не разбрах, явно за да гълтат пари.
Ееееее, алелуя, най-после някой да ми каже!
Благодаря!
На мен тази потайност ми изглеждаше много съмнително

# 4 640
Скрит текст:
Кой е? Simple Smile

Ееееее, алелуя, най-после някой да ми каже!
Благодаря!
На мен тази потайност ми изглеждаше много съмнително, но сигурно наистина е, за да будят интерес.

Със сигурност парите, които съм вложила в психолог в последните години са ми били по-добра "инвестиция" от тези семинари. Просто не са "моята чаша чай"...

По принцип не съм фен на груповите активности, още повече, когато говорим за индивидуално развитие.

Понеже стана много оффтопик, ако някой иска да поговрим за това, на разположение съм на ЛС.

# 4 641
  • София
Леля Коци пак блести в кухнята. Купила си мини зелена салата от Лидл и вика "ще сложа и този бейби спанак" 😂

# 4 642
Леля Коци пак блести в кухнята. Купила си мини зелена салата от Лидл и вика "ще сложа и този бейби спанак" 😂

Eeeee, Коци, защо ме изпревари днес? (пазаруваме от един и същ Лидл). Пак щяхме да се засечем, даже можеше да ти дам съвети за бейби спанака.

Не ми излиза звук на сторитата и не мога да я чуя. Не е за първи път, случва ли се често и при вас?

# 4 643
Не съм върл био фен, но вместо тези найлонови торби, можеше да вземе една много голяма за многократна употреба за 3 лв. С две многократни торби не съм купувала такива найлонови от месеци.
Скрит текст:

# 4 644
Аз пък идвам с Александра, нали изсипаха куп пари да си направят домашен фитнес. Как да разбираме тогава този пост?

# 4 645
Гледам сега Зейнеп Маджурова, влог от Истанбул и 13 факти за нея. Приятна е, видимо променена ми е, посастарена, но е симпатична. Има приятен глас, усмихна и позитивна ми е. Не знам в момента къде е, още ли е в Гала, омъжена ли е, роди ли, отдавна не съм я гледала, понеже търсех видеа за Истанбул попаднах на едно нейно и реших да я видя. Ми не е лоша.

# 4 646
Прехвърлих поста на Пирина. Ами хубаво е това да си следиш разходите и да си разпределяш месечния бюджет. Но в крайна сметка не се разкрива тайната как аджеба да спестяваш. Защото то не е като да е открила топлата вода. Всеки знае, че е хубаво да се спестява. Ако имаш пари - спестяваш, ама като нямаш? Доста безполезен пост. По-добре да беше разказала повече как точно са си оптимизирали разходите, че то ако ти стигат парите за всичко разпределянето е лесно Grinning А иначе не чувствам нужда да посещавам финансов консултат, за да ми каже това, което го пише в every single book за лични финанси.

# 4 647
Поста на Ал. Петканова го разбирай като реклама на Сами.
Гледах видеото на Теа и Наум, хареса ми, лежерни са ми и не ме напрягат. Направи ми впечатление, че Теа вече се вози отпред, явно си чете тук Simple Smile
Пирина ми е но комент..

# 4 648
Тя и друг път се вози отпред Тейчето.
В момента няма как да покажат колко колоритни клипове Попово, предвид, че детето е малко и ежедневието е еднообразно. Даже се изненадах, че са отишли на почивка толкова скоро. Като се постопли, като се очовечи детето ще е по- интересно

# 4 649
Не следя Константина, защото ме е гнус от нечистоплътни хора, но се информирам за нея от постовете ви.
Наистина не разбирам тези инфлуенсърки.... как цял свят търси какви ли не начини да опази природата, а те само се перчат с подаръците си.
Ми направете нещо, с което наистина да инфлуеснете. Аз отдавна не купувам найлонови торбички. Ползвам метални сламки. Пия вода от бутилка с филтър и не купувам пластмасови бутилки. Както и се придвижвам с градски транспорт, в редки случаи с таксита.
Как една не даде подобен пример...
Освен злобното джудже с оная рекламна гривна.

Общи условия

Активация на акаунт