Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 631
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 605
Видеото на Зорница е ревю на уред, който е шпатула за механично ексфолиране на лицето, от Алиекспрес за  $16, който казва, че действа.
Виждам, че ползва и продукт на ТО, радвам се, че е намерила нещо да я хидратира, без да запушва пустите пори Sweat Smile

Не разбирам идеята на канала да е на английски обаче. Държи да се показва пред камера, но не иска да бъде критикувана ли ? С какво допринася чуждия език, отсява "простите" ли не разбирам ?

# 4 606
Пирина са под наем в къща с мъжа й и Матей, майка й и баща й и май брат й и приятелката му. Тя е графичен дизайнер, мъжът й е програмист или нещо подобно в IT сферата. Преди работеше на 2 места от вкъщи и изкарваше доста пари, та не ме учудва, че заделят, но е тъпа стратегия да нямаш пари отделени, колкото и голяма да е любовта. Всичко се случва, дори и да не се разделите, а да излезе непредвиден спешен разход е добре да си имаш някой лев. Баба ми ме е учила така, та се опитвам да го правя.

А и точно тя защитаваше еманципираните, независими феминистки, не знам за каква независимост иде реч при 100% общи сметки.

# 4 607
Ние с приятели преведохме cards against humanity и голям смях пада, когато играем. Ама такива лични игри не си представям да играем
Пирина ме напряга да я чета. Мразя това месене на английски и български

# 4 608
Ютюб е голям и влогъри дебнат от всякъде...😁 Вижте на какво попаднах. Споделям линк към видеото  на Neboslkone Studio. Човека е мега щур! Според мен си е един вид Плюшкин, нищо, че според него всъщност "спасява" стара техника...В това видео,  конкретно показва телевизор  Електрон 51. Имахме точно такъв и си спомням с голяма носталгия как все ме караха да отивам и да местя каналите, защото бях най-малка.😬
  https://youtu.be/02jq6VWCKD0

Да ви кажа честно, като се абстрахирах от диалекта и дългия маникюр, добре се посмях с някои от клипчетата. Личи си, че канала е just for fun.

Направих си един Ютюб детокс, както е модерно да се казва...😁  То и на мен ми писна от авокадо, яйца, целина, грим колекции и лексикони...упс "планери". На фона на всичко това, Георги ми се стори нормален...😁🙃

Ех, "Електрон", къде ме върна ти! Laughing С какво нетърпение чаках поредния епизод на "Робинята Изаура" като дете на телевизорите ни "Електрон", а после и на "Велико Търново".

И аз бях открила една такава рускиня, която спасява неща от боклука, реставрира ги или ги използва за направата на други предмети и после ги пуска в Етси и други подобни платформи. Ще се опитам да я намеря и ще ви я споделя.

# 4 609
Ту тингс:Щях да прочета писаниците  на Емпирина за фемили бюджета,но ме отказахте.Ей,мн обичат някои пийпъл да дават адвайсес за неща,които не ъндърстендват,или да си говорят на прима виста.,даже малко да преиначават.
Секънд тинг: Като видях Тейчето с каква стръв птваря пр пратката...усети мекото на хляба и почна да "мами"- влогва.
Нямам деца още,не ми е интересно да ме заливат с бебешки влогове.Или ще са бебоци,или дамата с котките/животните Ивана,скууукаааа.
Сал една Валери ми допадна с последния си влог,беше окей.

# 4 610
Видеото на Зорница е ревю на уред, който е шпатула за механично ексфолиране на лицето, от Алиекспрес за  $16, който казва, че действа.
Виждам, че ползва и продукт на ТО, радвам се, че е намерила нещо да я хидратира, без да запушва пустите пори Sweat Smile

Не разбирам идеята на канала да е на английски обаче. Държи да се показва пред камера, но не иска да бъде критикувана ли ? С какво допринася чуждия език, отсява "простите" ли не разбирам ?
Освен амбиции за световна слава не виждам друг смисъл на такъв канал. А тя ни качва там така че явно не й е цел това. Взе да качва и тя напосоки. Кога както й дойде.

# 4 611
Скрит текст:

Освен амбиции за световна слава не виждам друг смисъл на такъв канал. А тя ни качва там така че явно не й е цел това. Взе да качва и тя напосоки. Кога както й дойде.

Е как да не качва, доста редовна си е вече.

# 4 612
Ох, не бях подготвена в канала на тейчето, Наумчето и Амайчето постоянно да чувам "мами това", "мамо онова"...

# 4 613
Зорница говори по-бързо на английски, отколкото на български. Даже и назидателният тон го няма 😆

# 4 614
  • Някъде там
Пирина са под наем в къща с мъжа й и Матей, майка й и баща й и май брат й и приятелката му. Тя е графичен дизайнер, мъжът й е програмист или нещо подобно в IT сферата. Преди работеше на 2 места от вкъщи и изкарваше доста пари, та не ме учудва, че заделят, но е тъпа стратегия да нямаш пари отделени, колкото и голяма да е любовта. Всичко се случва, дори и да не се разделите, а да излезе непредвиден спешен разход е добре да си имаш някой лев. Баба ми ме е учила така, та се опитвам да го правя.

А и точно тя защитаваше еманципираните, независими феминистки, не знам за каква независимост иде реч при 100% общи сметки.
Лана те заделят от скоро,откакто Матей порасна и от скоро е тази финансова култура...
И вече е готова да дава съвети.
И уж събират за къща...

Този канал и е, откогато са и другите..
Май някъде 4-5 години.
Откакто спря хаотичния канал, започна да качва много по често  там.
Явно в него си мисли, че няма да има толкова деца и критики, които тя не понася.

# 4 615
  • софия
Емпирина прекалява с това изтъкване как разбира от всичко ,от родителство до семеен бюджет..Щяла да учи двегодишният си син за важността на парите...Що си вярва така тази жена?!

# 4 616
Не го бях поглеждала този канал на Зорница. Възможно е това да е вид отвъщение на бг публиката. Или имено заради критиките да е решила да го развива повече. Не ми харесва това. Никак не ми харесва. Редовна ама с видеа за рецепти по 3 минути. Колко да е редовна. Нали е заета.

# 4 617
  • Някъде там
Емпирина прекалява с това изтъкване как разбира от всичко ,от родителство до семеен бюджет..Щяла да учи двегодишният си син за важността на парите...Що си вярва така тази жена?!
Ще го научи и още как 😉😆. Поне като започне от малък, докато порасне ще е спестил достатъчно, да купи на майка му къща.😀
Шегувам се, но много ме забавлява Пиринка.

# 4 618
Ние не сме достойна публика за Зорница.Нито оценихме нейният капацитет ,даже проявихме наглостта да я критикуваме и върха-да спорим по теми,в които тя е/се смята за светило!ШЕЙМ! Trollface

# 4 619
Скрит текст:
Пириня имам усещането, че е от онези досадни, контролиращи женички, които с мек гласец пилят на мъжете си, за да стане на тяхното.
Блогпостът за финансовата култура не е лош като идея, като изпълнение ми е доста хъммм и отгоре-отгоре.
Аз лично просто оставам с впечатлението, че новооткритата финансова култура се дължи на дохода на мъжа ѝ и вече осигуреното (не от тях) жилище.
Това ме втрещи:
"Разказвала съм в социалните си канали, че в нашето семейство финансите са 100% общи. Аз нямам тайна сметка със скрити лични пари, Кирил също няма такава (или поне аз не знам, но се надявам да няма, защото ще съм доста прецакана"
Не толкова частта с общите финанси, колкото, че тя щяла да се чувства прецакана. 😳😳😳 Не обидена, че има някаква тайна, а вероятно защото няма да има думата какво да прави човекът с заделените си пари. (вярвам, че всеки има право на такива, ако не ощетяват общия ви бюджет)
Също и това:
"Страшно освобождаващо е чувството да разбереш на практика колко много всъщност зависи от теб. Да разбереш, че пътят към финансовата независимост всъщност е под краката ти"
Мхм, особено като имаш подсигурен покрив и мъж да ти върви по акъла.
Ще го кажа на приятелките ми, които отглеждат децата си сами, коооолко много зависи от тях. То зависи на 100%, но фантасмагориите как само с дисциплина и желание става... Айде нЕма нужда.
Пирина и мъжът й нито живеят в осигурено жилище, нито имат такова, което ги чака, под наем са, пестят за първоначална вноска за кредит и търсят активно. Това го знам не защото ми е лична приятелка (не е), а защото е многократно споменавано и в блога (например в поста за стаята на Матей, в поста за секцията в хола, в поста, в който разказва как заобичала София), и в Инстаграм.

Второ, тя доскоро беше в майчинство да, но преди това си имаше професия и странични проекти и си вади пари.
Мъжът й вади повече - което тя е отбелязвала в контекста на признателността си към него, че е бачкал като вол, за да може да се изнесат заедно, да сменят града и да имат някакви оборотни пари. Което съвсем не е иновативно и се среща при много семейства в този форум.

... да, естествено, че ще се чувства прецакана, ако се окаже, че тя си е влагала всички лични средства в семейния бюджет, а мъжът й си е отделял настрана. Това веднага щеше да се съобрази, ако се пишеше в раздел "лични отношения". За блогърки обаче - тцъ, защо да сме обективни и минимално човечни?

Последна редакция: ср, 29 яну 2020, 14:26 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт