Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 581
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 665
  • София
Бате Любо е сипал с големия черпак! Браво! Еднодневка е и Чоко, или какъвто е там. Май някъв музикант-рапър- безделник го раздаваше, явно се преориентирал. Дънооооо, дъно.

# 4 666
Тъпотиите на Чоко ме подсетиха за това видео на Кристиян Танев -  https://www.youtube.com/watch?v=6lEKBVLI7YM (КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ХОРАТА ЗА ПАРИ), в което основно се подиграва на Юли Тонкин. По-смешното е, че във видеото участва и Чоко, който имитира Тонкин. Grinning

# 4 667
https://www.youtube.com/watch?v=PsykbZ78_Fc&t=629s гледахте ли новия клип на Господарите  в началото започват с инфлуенсърката  от Милано Елена

Тази кака пък кога стана инфлуенсърка?

Знам, че обича да пуска стриймове във Фейсбук, обикновено по бельо, но това прави ли я инфлуенсър? Stuck Out Tongue

Е, мъжете сигурно ги инфлуенсва. Laughing

# 4 668
Какво е направил Чоко, че Любо да му сипва? Дайте скийншот, ако е коментар някъде.

# 4 669
Какво е направил Чоко, че Любо да му сипва? Дайте скийншот, ако е коментар някъде.

Направил е клип за Коби Брайънт - преразказ от Уикипедия общо - взето. Сипва му, защото сигурно не е знаел кой е преди да стане инцидентът с хеликоптера, а сега чак историята му разказва за лайкове.

# 4 670
Коментарът е за това видео. Надолу в коментарите се вижда и се е заформила дискусия.
https://m.youtube.com/watch?v=uBRfJu3lNpI

Цитат от описанието:
"Той е най-младото от трите деца на бившия NBA играч Joe Bryant и жена му Pamela."

# 4 671

# 4 672
Любо го "открих" покрай драмата с Мтел. Обаче много ме кефи като външност и изказ. Simple Smile Факт е, че доста грамотен отговор е дал.

# 4 673
Ми, прав е Любо. Яхнал е вълната на модерното, да прави мотивационни видеа, крадени впрочем едно към едно от чужди влогъри. Ето тук можете да видите за какво става на въпрос: https://youtu.be/S3Nb9-y_rOI от 17:40 натам. Доскоро пееше "искам да те мачкам, искам да те стискам", сега вече е много духовно извисен 😆 Айде, айде, няма нужда.
Сега е модерно да се коментира смъртта на Коби Брайънт, и той се е възползвал, ама дали изобщо го интересува, или го прави щото е модерно... По-скоро второто.

# 4 674
  • Някъде там
Аман вече..Понеже искрено изпитвам мъка от смъртта на Коби и много добре знам кой е, и до сега не си позволих дори едно rip да споделя някъде, полудявам като гледам, как дори такива които за първи път чуват името му, се правят на опечалени 😠
Важното е да са на гребена на вълната.
Браво на Любо.
И тоя като оная майка която продължава да монетизира смъртта на детето си.
Не спря да пише и рекламира разни неща около смъртта му.

# 4 675
Любо го "открих" покрай драмата с Мтел. Обаче много ме кефи като външност и изказ. Simple Smile Факт е, че доста грамотен отговор е дал.

Любо е бивш баскетболист май, та сигурно още повече го е ядосало.

# 4 676
Daviz, моя мъж е фен на Коби и Лейкърс от дете, следи му кариерата от 2000 година, идол му е, можеш да си представиш мъката, която изпитва. Никъде не е публикувал, както ти казваш, RIP, снимки, или нещо от тоя сорт, обаче как го изживява - само той си знае. Аз го виждам, че страда много.
И идват някакви, дето са чували за NBA само от новините, като този Чоко, и вече много скърбят....стига вече.
И аз се сетих за онази влогърка, която монетизира смъртта на детето си, и тогава пак се намериха оправдания за нея. Аз все още чакам съпругата на Коби да напише нещо за него и за дъщеря им, обаче скоро няма да е, и съм убедена в това, защото при такива трагедии, едва ли на някой му е до социални мрежи. Е освен на тези, които си монетизират човешката драма, де.

# 4 677
  • Някъде там
Tinkerbell, абсолютно същото се отнася и за мен.
Едва ли ще напише нещо скоро Ванеса,трябва да се съвземе, че деца има за спасяване от мъката...Поне така си мисля аз.
Но, те не са по темата и спирам да ги коментирам.

За майката нищо повече няма да кажа, че ще съм груба, а тук се появяват и чувствителни, раними потребителки на които не им понася.😉

Любо е страхотен, откакто тук споделихте за него е един от тези които следя редовно.

# 4 678
Благодаря за пояснението, нормално да го жегне Любо. За Коби сега ридаят милиони фенове, но най-страшно е, че три деца няма да пораснат и пет семействата ще страдат цял живот. Личната трагедия е много по-голяма от спортната в случая и мисля много хора скърбят толкова и заради това.

# 4 679
Баба ми имаше като на Гането чинийте
Скрит текст:
Усмивка за милиони
Скрит текст:
Тая Ая как проси не е истина...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт