Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 476
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 755
Деса ще профилактира, ЖДНБ. И с нейните методи ще оправя генетични предразположености, що за самонадеяност! 😱

Ооо нищо не знаете вие.На мен ми каза,че с нейната програма за гладолечение и клизми ще си излекувам ДНКто.

# 4 756
  • Някъде там
Е тя тая новата е приятелката на Кристина Ян , която ѝ трябваше 5 Мин да бъде убедена да стане влогър. Поредната с дете , готвеща гранола
Не знаех коя е и каква е историята. Кристина не следя в иг. Тя ли я е убеждавала  5 минути 😀?
Честно казано пуснах я и ми стои по добре от Христина пред камера. Говори гладко и очеизваден диалект не чух,спокойно и приятно беше според мен. Но не съм я слушала много, че се налагаше да прекъсна.
Пак ли някоя здравословна зелена на гребена на вълната ще е?

# 4 757
Кристина Ян и приятелката ѝ Никол са от родния ми град.Познавам Никол задочно от общи познати. Не е лошо момиче, но ми се струва да е поредната която ще показва розов живот, а действителността далеч не е такава.  Дано да покаже нещо по-различно от био-веган-зелен-розов гранола живот.

# 4 758
Сигурно съм единствения човек на света, който не е ял гранола. Заслужава ли си? Joy
Полата на Елица от последните и сторита ми избоде очите. Не мога да приема нищо змийско, тигрово, леопардово, зеброво. Консерва съм.

# 4 759
Защо да е излъгала? 27 пише на рецептата.

# 4 760
Гергана болна с ангина, ходи сред хора... Много безотговорно ми се видя:
Скрит текст:

# 4 761
  • Някъде там
Сигурно съм единствения човек на света, който не е ял гранола. Заслужава ли си? Joy
Полата на Елица от последните и сторита ми избоде очите. Не мога да приема нищо змийско, тигрово, леопардово, зеброво. Консерва съм.
На мен ми е супер вкусна а не съм еко био веган здравословна и прочие.Обичам да си правя и домашна защото харесвам аромата на препечени карамелени ядки (нездравословна е моята).

Гергана май си е на 27...

Никога не бих се доверила на хора изглеждащи като Деса, за нищо , най вече за здравето си. Само като видиш детенцето и ти става ясно...Дано родителите и спасят и него.

# 4 762
Всичките обяснения на Деси топчиту ми звучат като бягане на отговорност. Тоест, ако да не дава господ стане нещо с някой от нейните "пациенти", веднага може да си измие ръцете с "аз никой не съм карала, аз само консултирам." "съвети ръся".
Имала хиляди "излекувани" и доволни, не знам как да ги нарека - клиенти.....пациенти? А несполучливите "опити"? А неизлекуваните?
Защото ако тя едни глупави коментари трие, то какво остава за " недоволните пациенти"? Те къде са? Защото те и светилата в медицината имат недоволни пациенти, само на доктор Деси и е практиката "цветя и рози"

# 4 763
Гергана е на 25 години. Май днес имаше тест за ниво, ако не се лъжа, така че нормално да се опита да се стегне и да отиде.

Аз не съм запозната с Деси, защото от това, което съм видяла, няма как да я следвам, ще си спестя наблюденията и възприятията.
Обаче сериозно ме притеснява фактът, че най-спокойно и нерегулирано се продават добавки, изготвят се режими, разпространяват се диети и лечения, от хора без или със съмнителни квалификация, образование, опит. Смятам това за огромен проблем, който надскача провокираните шеги и клюки.

# 4 764
Не знам коя от вас е petya.k, но много ми допада общуването й с Деси-коуч. Simple Smile

# 4 765
Не знам коя от вас е petya.k, но много ми допада общуването й с Деси-коуч. Simple Smile
Къде се случва това?

# 4 766
Къде се случва това?

В Инстаграма на темата.

# 4 767
Новоизлюпена мами влогърка на хоризонта.
Току що ми излезе и не съм я пускала още.
Първото видео е за второто и раждане.
Споделям я тук и я пускам да видим поредната скучна ли ще е.
https://youtu.be/Bf4S0RkL50A   
Вчера го изгледах това видео, Кристина я беше споделила, явно са приятелки.
Симпстична е. Ще я видим за напред.

# 4 768
Гергана е на 25 години. Май днес имаше тест за ниво, ако не се лъжа, така че нормално да се опита да се стегне и да отиде.
Напротив, Гергана е 93-ти набор.

# 4 769
Спете спокойно, Ая се е снабдила със синята чанта Прада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт