Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 458
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 770
Не става въпрос да се стегне или не Гергана, а че в това грипозно време е напълно безотговорно от нейна страна да ходи в затворени помещения и да разболее и други хора. Това е глупост и егоизъм.

# 4 771
Скрит текст:
много ми хареса този отговор и като цяло много харесвам тази жена, вдъхновявала ме е да сготвя даже, когато не ми е било до готвене.

# 4 772
Полина ми е доста странна. Косата ѝ е доста странен цвят и с това червило....

# 4 773
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не ми изглежда добре стената на Попова.Какво е това,райграс ли,подова настилка,която тя е лепнала на стената,килим? И тази линия в средата е черешката на карикатурата.
Може да изглежда ок за филтрите,с които си снима видеата,но на живо ще е някакъв абсурд.
Не ми харесва чантата на Прада,но и аз не харесвам такива миниатюрни,шушляков тип чанта.Ако не е етикета,бих казала,че е чантичка за 10лв от кварталното магазинче за китайски стоки.И цвета,дори модерен,не ми допада.Много претенциозен за носене.

# 4 774
Мима сладкиша чисти - жива да не бях -защо си мисли, че някой се интересува как си оправя леглото...

# 4 775
Спете спокойно, Ая се е снабдила със синята чанта Прада Simple Smile

Ая има много добри попадения с аутфитчета (не тези по анцуг), но тази чанта, съвсем откровено, е най-грозното дизайнерско нещо, което съм виждала напоследък. Даже мисля, че бие на Гергуца ватенката от Бърбери. Ужасна форма има тая бохча, че и кофти се мачка, изглежда. Евтинее доста на вид.

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 22:33 от tuali

# 4 776
най-НЕ практичната чанта евър!

# 4 777
Полина ми е доста странна. Косата ѝ е доста странен цвят и с това червило....
Скрит текст:

Прилича на Сашка Васева

# 4 778
Чантата е грозна, ама сигурно някоя нейна любима блогърка я има и тя държи също! Няма такива уона-би. Има де. Гера.

# 4 779
  • София
Чантата е меко казано грозна пък нека да е Прада!

# 4 780
Какво разбирате вий от Прада, завиждачки, мусаджийки! Само можете да мечтаете да се докоснете до този истински дизайнерски шедьовър, носете си долнопробните чанти от пазара и не се изказвайте по теми, които са твърде далече от вас!
Сега сериозно, по-грозна чанта никога не съм виждала в живота си. Портмонето ми е по-голямо от нея. Но, както Ванила каза, сигурно Киара Ферани или някоя друга подобна има същата кесия, та да не остане и нашата по-назад.

# 4 781
  • Някъде там
По смешно и грозно нещо не бях виждала, това чудо от някакъв плат ли е?
Пет лева не бих дала за нея...
Тинкърбел ,Ванеса е писала.

Новата мами ми хареса. Има приятен глас и ще и дам шанс.

Пепа е сготвила пица 😉

Ако може да се отложи изпита на Гера,защо не го е направила се чудя.
Ако може и не го е направила, ще е поредната и нелепица.

# 4 782
Сготвила била Пепа...
Обичайните заподозрени рекламират едни доставчици на храна... Досадничко е малко, ако не сте го разбрали до сега. Едни набиват фрий пица, други фрий бисквити .

# 4 783
ех, тази Пепе и пиците... Но никой не казва, че Адри има абсолютно същите снимки - розовия филтър, двете дечица как хапват от фуудпанда, как се отваря кутията, как голямото дете е гушнало малкото. 1:1 със същите снимки, за които Пете отнася яко хейт месеци наред. Доста двоен аршин Simple Smile

И двете имат договор с фуудпанда, всичко е нормално. Дори според мен и двете готвят вкъщи повече отколкото изглежда, но за да се впишат в образа на лице на фуудпанда качват по-малко домашна храна. въпреки, че не ги харесвам - си вършат добре работата. Всички тук правим бързо препратка с бранда на фуудпанда като се сетим за Пепе. А това е целта на кампанията Simple Smile Пък и за разлика от други влогърки е консистентна що се отнася до храната и й прилягат естествено кампании с ресторанти, фуудпанда и тн. Една нейна колежка по Коледа качваше в няколко поредни дни хем рекламни снимки на висок калс пижами, хем такива на нейните от среден клас - това е непрофесионално и смешно

# 4 784
Бях в София и успях да се насладя на образа на Пепе и семейство (вече преструктурирано) на метрото. Тя изглежда доста добре там за разлика от Стефи на Стан примерно, която не прилича на себе си.
На Адри последните снимки наистина са твърде захаросани, но аз нея не я следя и спорадично отварям. Снимката с тениската на Инфлуентика е с толкова филтри, розова и замазана, че Адри не прилича на себе си, а на анимационен герой.

Общи условия

Активация на акаунт