Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 14 / Януари 2020

• 296 593
  • 5 108
  •   1
Отговори
# 4 800
За Валери написах 'споделяше', а не ' рекламираше ' . И е лекарство, не кремче. Не смятам, че трябва да се разнасят от уста на уста подобни ' лекове ' .

# 4 801
Видяхте ли Ели как имаше един уж пълен работен ден и си поръчаха храна , понеже нямала време да сготви?Ами то всеки , който си стои вкъщи и пощраква някакви снимки от време на време ,  ще има време да се вихри в кухнята.После как да не омаловажаваме това , което правят?!

# 4 802
Рекламата на Фуудпанда, идваща от Стефи, далеч не е толкова агресивна и натрапваща се.
Моите виждания да, че е важно съотношението качествено съдържание - реклами. Стефи си води блогърския живот с далеч повече класа и достойнството от Пепе, на която само фронтален кадър не видяхме, за да стане известна.

# 4 803
Следя Валери и никога не съм чула да рекламира лекарство. Показвала е понякога какво са й изписали, но винаги е подчертавала, че всеки има индивидуални нужди и трябва да се консултира с дерматолог.
Аз смятам, че човек е длъжен да е отговорен към здравето си. Да купуваш лекарства, за които си чул/чел по форуми или другаде, си е откровена простотия, както и да го погледнеш.

Това, че Елица не е на работа в офис всеки ден от 9 до 6, означава, че не може да й се случи да има натоварен пълен работен ден ли?

Едит: Британи открих наскоро и щях да я поствам тук, защото знам, че много дами харесват такъа тип видеа, които тя прави. Снощи разбрах, че е бременна и много се зарадвах, особено имайки предвид болезнените неуспешни опити за второ бебче досега.

Преди да разбера за бг влогърите, гледах Наоми Смарт непрекъснато. Бях поспряла и я следях само в иг, като разбрах за Индия, хвърлих едно око. Първоначалните ми впечатления са, че или се самоуспокоява и самоубеждава по някакъв начин, или не си дава сметка за реалността. Времето ще покаже, но това си е стресова коренна промяна, така че дано си заслужава. Съвпадна и с годеж, въобще доста интензивни събития за кратко време. Дано това ги сплоти с Джо и наистина да е ползотворно за кариерата му. Предполагам стандартът им позволява да живеят доста добре там и да не се сблъскат с неприятната част, затова и засега виждат предимно позитивната страна на нещата.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 10:50 от Анонимен

# 4 804

Това, че Елица не е на работа в офис всеки ден от 9 до 6, означава, че не може да й се случи да има натоварен пълен работен ден ли?

Да , може да се случи , но не се хвана да готви и оправя като всяка нормално работеща жена.Понеже сигурно днес ще има възможност да го направи.Както и да е , не се заяждам , но няма как да приема влогърството или там с каквото тя се занимава за сериозно.

# 4 805
Ами аз смятам, че и „нормалните работещи жени” биха поръчали храна ако, не им се готви или нямат време. Или да оставят къщната работа за другия ден. Аз също не се заяждам, просто смятам че прекалено се прувеличава. Никога не се е изтъквала колко сериозна и натоварена професия има.

Голям спад във видеата от всички. Тук-там се появява някакъв пълнеж, ама много слабо засега. Поизчерпаха се масово.

# 4 806
Искам да споделя един мой любим канал в YouTube, казва се WIRED: https://www.youtube.com/user/wired
Имат много интересни видеа, като пример за това са "Доктор разбива медицински митове", "ФБР агент обяснява как да различим, когато разпитваните лъжат" и др., като моята любима поредица от канала е 5Levels: https://www.youtube.com/playlist?list=PLibNZv5Zd0dyCoQ6f4pdXUFnpAIlKgm3N
Един учен обяснява на 5 различни души (дете, ученик, college student, grad student и експерт) едно и също нещо (например гравитацията) по начин, по който всеки един да го разбере.

Също така, от доста време следя един канал, там имат поредица "makeup breakup", и често мерят какво количество се съдържа в даден продукт:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbMTl3xygnXYQZgAmb1c-NS8PdrFZTxyW

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 14:00 от Анонимен

# 4 807
Коя е Британи?
Аз чакам видео от Зорница да видя какво ще е този път и дали ще ме изненада с нещо.
Тази Никол ат Варна я пусвях за малко. Не е лоша. Добре говори. Но ня ми се гледа друго мами влогър. А и момента с раждането вече съм го минала и не ми е интересно. Пуснах за я 5 мин.

# 4 808
Ивана нали качваше сряда и неделя ? Какво стана с графика й, няма видео?

# 4 809
То е ясно, че на Ели ежедневието е по-малко натоварено отколкото на жени с деца и пълен работен ден, но не разбирам и какво се очаква от нея - да пише дисклеймър на всеки пост/стори - знам, че ми е по-лесно от на други! Тя готви в 97% от случаите, ако не правеше нищо по цял ден и поръчваше храна щях отчасти да разбера критиката.

# 4 810
Ивана нали качваше сряда и неделя ? Какво стана с графика й, няма видео?

Имаше стори по-рано тази седмица, че видеото остава за петък.

# 4 811
Каналът на Британи е Brittany Vasseur.
Аз също я харесвам. Прави видеа за чистене, подредба, организация. Снима и семейни влогове, но не са завзели канала.
Има момченце на 3г. От известно време опитваха за второ дете. За съжаление преживя две ранни загуби. Дано тази бременност е успешна, май сега е в трети месец. Много се зарадвах, като видях видеото.

# 4 812
  • Някъде там
Споделих канала на Британи на предната страница.
Много я харесвам и дано този път успее да задържи бебчето.

# 4 813
Аз, като й видях големия корем в такава ранна седмица, си мисля, че е бременна с момиче. Със сина ми коремът ми пролича по- късно, а сега с момиченцето съм като в шести месец. Не знам има ли някаква закономерност, но така съм чувала.

# 4 814
Сега се замислих,има ли наша блогърка или блогърка без нито една реклама освен пи-ар пратки? Май няма такава.

Инес Субашка.
Но не е от "популярните", защото няма розов филтър, рекламира единствено собствения си бизнес /или поне аз не съм попадала на спонсорирани видеа/, не се старае да се впише в някакви стандарти и норми, следва собствените такива.
https://www.youtube.com/channel/UCi5TeGLXGym4hpp166S5oYA/videos

Общи условия

Активация на акаунт