Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 064
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 2 100
Фани, ами зачудих се онзи мъж какво толкова се е загледал...по някакви кърпи за чистене Joy

# 2 101
Долче, така де. Видяла мъжа и загледала, кърпите не взела и подминала)) Ясна ми е работата)))) Па мен не видя, а??? ))))))

# 2 102
Странни са ми тези кърпи, как стоят мокри без да мухлясат. Имам гюдерия от телешка кожа, чистя, пера я и после изсушавам. Да, твърда става, преди чистене я мокря и става отново мека и готова за ползване.

# 2 103
Фани, дущицо, далечко си ми, как да те видя? Ами ние сме в различни градове. То нали и ти си оплакнала оченца в Борово Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 104
  • shumen
Такава кърпа и аз гледах тогава,но се чудих за какво е и не взех.
Аз нещо не мога да отворя брошурите на сайта им.Защо така?

# 2 105
Аз пак с питане за чопъра. Разбрах, че сте доволни от него, но някой назад беше писал, че този със стъклената купа, който пускат е по-мощен и става за смилане на месо. Така ли е наистина? Трябва да реша дали да взема този сега или да почакам да пуснат другия.

# 2 106
Леми го има този със стъклената купа...тя може да разясни. Ползва го за мелене на пилешко месо-за пилешки кюфтенца, това помня.
За свинско не знам ще става ли...не помня да сме коментирали.

"Пластмасовия" имам от 4 години - мели ядки/бадими и орехи съм пробвала/, без проблем, до ситно.
Лук и моркови без проблем за супи и ястия.
Кисело мляко с плодови също-за десерти.
Карфиол, вкл.и замразен, разбивам на трохи за пълнени чушки с кайма и карфиол.
Аз май за това го ползвам. За друго не се сещам...

# 2 107
  • Сливен
Аз също имам чопъра със стъклената купа,много съм доволна,мели на кайма пилешко,пуешко и свинско,много добре и бързо,ако не се лъжа началото на декември ги пуснаха за последно,40лв като цена ако не греша.

# 2 108
  • София
Аз също имам чопъра със стъклената купа,много съм доволна,мели на кайма пилешко,пуешко и свинско,много добре и бързо,ако не се лъжа началото на декември ги пуснаха за последно,40лв като цена ако не греша.
И аз го имам, и тахан правя също, цената беше 29.99лв

# 2 109
Кафе може ли да се мели в чопър от Лидл, имам и блендер от лидл със стъклена купа, а кафе ще меля за първи път и да не стане беля.

# 2 110
А сокоизстисквачки не предлагат ли Лидл?

# 2 111
Аз не бих мелила кафе в чопъра. После няма отмирисване. Има специални мелачки за кафе в Лидл

# 2 112
  • Мадрид / София
Малко off : прозорци се чистят бързо и лесно с амоняк чрез спрай. Напръскваш и обираш след това с кухненска хартия. Ако са по-замърсени се повтаря процедурата. Важи и за мазнотии, но не много напластени, че тогава по-добре е обезмаслител.

# 2 113
Фани, дущицо, далечко си ми, как да те видя? Ами ние сме в различни градове. То нали и ти си оплакнала оченца в Борово Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, ама моето се не зачита. Аз по принцип си заглеждам мъжете в магазините, че и ги заговарвам)) Моля, без конкуренция, така де))
За чопърите , май стъкления е по-тумбест писаха и не става много за лук, морков и т.н. , по-удобен е за месо. Пласмосовата купа е по-малка и е за ядки, лук, магданоз, такива неща.
Зависи за какво ти трябва повече. Аз имам само, като втория пласмасовия и съм доволна. Блендера така и не можах да му свикна, не ми харесва какво става в него, не се яде и така си стои почетно у нас, прахосъбирач.
ПП. Не съм виждала амоняк на спрей, откъде се купува, извинявам се , ама... не съм се заглеждала и знаела.

# 2 114
  • София
С малкия чопър съм правила всичко изброено до тук - незаменим ми е, наистина.
За съжаление обаче, не ми се получи с магданоза. Има ли някаква особеност, препоръка, тайна? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт