Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 107
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 2 025
Броколи целенасочено търсех и затова ми направи впечатление, че са много големи (по 500 гр, на мен ми трябваха около 200 гр).
Шипков мармалад съм вземала за майка, бива, но естествено не е като домашно произведен (че с такъв сравняваше).

# 2 026
  • Варна
Тази леща бързо увира (правих я в кукър под налягане) и е вкусна.

# 2 027
  • София
Купували ли сте шипков мармалад на Родна стряха и какво ви е мнението?
Харесва ми.

# 2 028

мисля, че беше с глюкозо-фруктозен сироп.

# 2 029
Големите намаления при нас бяха в 3-4 кошчета и толкоз.
Морковите бяба по 44 ст., но не изглеждаха хич добре.
Загледах белгийските вафли, но ми се видяха скъпи и ги оставих.
Взех си круши, боровинки, целина, дресинг за салата цезар, филе херинга и един шпек Клийн лейбъл.
А всъщност отскочих само да хвърля едно око на големите намаления.

# 2 030
  • София
Единственият хубав шипков мармалад е на Хармоника, всичко друго е със пюре от ябълки, и то преобладаващо.

# 2 031
Ето състава на шипковия мармалад:
Скрит текст:

# 2 032
Вкъщи се одобрява шипковия мармалад, но ние купуваме много рядко по принцип.
Лещата увира бързо в обикновена тенджера, а в херметик всяка става бързо... Grinning

# 2 033
Моля, някъде ако има робот-прахосмукачка да ми кажете. В София.

# 2 034
Купешкият шипков мармалад на която и да е марка не е никакъв шипков мармалад. Купувам си от една жена, която го прави, жесток е! По 5 лв бурканчето е.

# 2 035
  • Варна

Лещата увира бързо в обикновена тенджера, а в херметик всяка става бързо... Grinning

Аа, не е баш тъй. Рядко правя леща, защото все попаднах на твърда и трудно сваряема, че и с дебели люспи. Тази беше на промоция наскоро, затова я взех Joy Но ще повторя със сигурност. Даже злоядата щерка я яде.

# 2 036
Киса, коментарът ми беше точно за показаната от теб леща- никакъв проблем, увира си и в обикновена тенджера. А иначе в мултикукъра херметик не ми се е случвало която и да е марка леща да не се свари добре. Вече за люспите наистина има някои по-люспести и гледам да не купувам различни марки Grinning

# 2 037
  • Варна
Доообрем, няма поглеждам друга леща. Тази ни хареса Grinning
Рядко готвя в тенджера, само в кукър.

# 2 038
В тенджери готвя  аз...ще погледна и тези от др.седмица в този ред на мисли. Веднъж ги пускаха, чудих им се и не взех.

Да се чуди човек как не сме умрели от глад :Stuck Out Tongue Winking Eye:...като сме само с тенЖери..

# 2 039
Купувах по Коледа за сладките линдери да намажа. Не ми хареса, но за тях стана, защото после се печеше с него. Много рядък беше , не ми хареса и на вкус, не бих го купила повече. Но, това в малките бурканчета, не знам имат ли и друг вид, но на Родна стряха .

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 17:45 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт