Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 11

• 2 669
  • 31
  •   1
Отговори
Виждам, че все още няма активна тема и си позволих да направя такава.... Или поне да се опитам.
Идвам с питане за този продукт. Дали сте го ползвали, дали е имал ефект върху петната, дали наистина предпазва от слънцето?
https://galen.bg/sinhrolayn-tiospot-ultra-spf50-30ml

# 1
Благодаря за новата тема.

Не съм ползвала продукта.

Записах си в to do list за есента IPL фото подмладяване, за своето научих в съседната тема за козметични процедури. Едно момиче сподели чудесен ефект върху нейни петна, въпреки че не е правено с такава цел.

Направих трета серия иглена мезотерапия и трети път набодох пустите петна. Надявам се поне да не потъмнеят повече през лятото.

# 2
Верчето, и аз я четох потребителката. Ще чакам и ти да се похвалиш. В нашия провинциален град все още не се предлага тази процедура, но ако и ти си доволна- ще се пътува.

# 3
Тя ми писа на лично за цена и място, да не излезе като реклама.  По принцип мен ме е страх,  да не ме окепазят,  та дано събера смелост.
Основно мисля да заложа на три фейс крема, още от септември,  ако не е много горещо.  Това е единственото нещо, което ми помогна. Съчетано с пилинги при лекар.

# 4
  • на дъното
От моите наблюдения за сега не съм открила крем за премахване на пигментни петна (стари).
Единствения серум заличаващ, но хванати на време новопоявили се е този

# 5
Дали ще подейства на петна, появили се преди година в следствие на бременност?

# 6
И аз издирвам продукти срещу петна след бременност.. за съжаление сега не може ретинол, нито процедури..

# 7
Мен ретинол изобщо не ми помогна.

Ужасни са тези петна, имам чувството,  че се разрастват все повече и повече.

# 8
Моите направо ме превзеха.

# 9
Затова се мажа с каквото мога и си живея живота без да им обръщам особено внимание . С петна, без петна ...Отидох на плаж даже, като предварително знам какъв ще е резултатът ...цяла зима усилия напразно..: )

# 10
С парите, които потроших за тези петна можех да отида на почивка, коледен базар например за 3-4 дни.

# 11
  • загубено
Благодаря за новата тема!

Дали мога да разкарам слънцезащитата  да ползвам само този крем? Обясниха ми ,че е дневен крем + защит.фактор.
Благодаря.

# 12
По принцип може. Но ти склонна ли си към пигментни петна? Мислиш ли, че ще нанесеш достатъчно количество от този крем, за да бъдеш добре защитена?

# 13
  • загубено
Склонна съм към петна,имам си 2 големи .
Колкото и да ги третирам те си изсветляват и после пак избиват. Та за сега се опитвам да задържа положението. Целогодишно фактор 50+ ,но без крем. Сега в жегата ми се вижда множко и двете неща. Взех си този крем и ми обясниха че не е необходимо друго. Обаче да не объркам нещо и да се окаже че не е ок.

# 14
Нали слънцезащита трябва да се подновява на 2ч?

Общи условия

Активация на акаунт