Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 11

• 1 689
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
На 41 години съм с кожа склонна към акне и с белези от него съм. От около година след излагане на слънце, ми излязоха и пигментни петна. Бели белези от акне и кафяви от слънце е ужас 😁.
Препоръчайте ми крем или серум за справяне с петната. Благодаря.

# 16
  • над кукувичето гнездо
Имах малко отклонение в един от мъжките хормони, който с помощта на аг-то побутнах да влезе в граница. Смятахме, че акнето може да е от това. Използвах противозачатъчни няколко месеца и се опекох добре на плажа, избиха пигментни петна. Тях третирах на своя глава. На биодерма има една серия за справяне с пигментни петна. Дневен, нощен крем и мицеларна вода използвах. С по една опаковка се поизчистиха тъмните зони. Отне няколко месеца. Но изчакайте до октомври, примерно, когато слънцето не е толкова силно.
Накрая при дерматолог пак заради наново избило акне. Изписа ми авен комедомед, сутрин и епидуо вечер, след измиване с гернетик дерма. След това нанасях svr хидра. И слънцезащита със спрей антелиос на ла рош, от който се алергизирах след известно време и го спрях. После ползвах друг, от който също получих алергия, и сега само като ходя на плаж и планина ползвам слънцезащита, детския на бочко при това.

# 17
Да раздвижи малко темата Simple Smile идва есента и аз лично съм на нисък старт за борбата с петната.

Равносметката ми от лятото - слава Богу потъмняване няма, нови няма. Мазах се с фактор 100, сутрин рано или късен следобед с фактор 80, вече с 50.

Не видях подобрение от мезотерапията на пигментация и ги спирам.

Ще правя лазер и дерматолог ми препоръча да го комбинират с изцелващ крем. Стискам си палци да има ефект Blush

# 18
Кой крем е с фактор 100?

# 19
  • ВАРНА-морето,сините вълни.

От началото на август ползвам този продукт и определено съм доволна. Има изсветляване на петната.

# 20
# 21
Здравейте, какъв лазер ще правите?

Да раздвижи малко темата Simple Smile идва есента и аз лично съм на нисък старт за борбата с петната.

Равносметката ми от лятото - слава Богу потъмняване няма, нови няма. Мазах се с фактор 100, сутрин рано или късен следобед с фактор 80, вече с 50.

Не видях подобрение от мезотерапията на пигментация и ги спирам.

Ще правя лазер и дерматолог ми препоръча да го комбинират с изцелващ крем. Стискам си палци да има ефект Blush

# 22
Два са лазерите, единия е Picosure,  другият го забравих. Другата седмица ще правя първата процедура с Picosure.
И заедно с лазера ще ми дадат избелващ крем.

# 23
Здравейте, работата с лазар на процедура или на петно се заплаща?

# 24
Не знам,  честно казано,  не попитах.

Общи условия

Активация на акаунт