Лидл 135 - Свежо януарско начало на новото 20 ;)

• 121 080
  • 2 175
  •   1
Отговори
# 2 070
  • София
Здравейте дали някъде в Русе сте виждали маша за коса, с автоматично навиване на кичури?
Сега се връщам към това мнение/този въпрос в темата и със съжаление виждам, че питате за Русе... Исках да споделя, че в София - магазинът на ул. "Екзарх Йосиф", до Халите има от тези маши, при това са намалени в момента.
Скрит текст:

# 2 071
Това не скубе ли много Blush

# 2 072
  • София
Joy  Ххахах, ще ме умОриш, ей! Ако се ползва според указанията, не скубе. Има си шаблон, с който се "взима" определено количество коса.

# 2 073
Здравейте дали някъде в Русе сте виждали маша за коса, с автоматично навиване на кичури?
Сега се връщам към това мнение/този въпрос в темата и със съжаление виждам, че питате за Русе... Исках да споделя, че в София - магазинът на ул. "Екзарх Йосиф", до Халите има от тези маши, при това са намалени в момента.
Скрит текст:
Тази наша я видях днес в Лидл на болницата
Това не скубе ли много Blush
Моята коса се заплете и дори рязах кичур...

# 2 074
При нас бейби спанака беше на редовна цена днес. И портокалите бяха микс.

# 2 075
В два магазина ходих, никакви разпродажби не видях... Ама каква лудница беше... Мале, няма място на паркингите

# 2 076
Благодаря, момичета. Като се знам колко съм сръчна, без коса ще остана Joy

# 2 077
Някой пробва ли вече портокалите, стават ли за фреш?
Хубави са - сочни и сладки.
За кои портокали говорите, в мрежа или насипните?

# 2 078
Някой пробва ли вече портокалите, стават ли за фреш?
Хубави са - сочни и сладки.
За кои портокали говорите, в мрежа или насипните?
насипните, по 0.99
И не са за фреш според мен.

# 2 079
Да питам и в тази тема,търся този вълшебен парцал,купих го но не помня от къде.Съхранява се мокър в тази кутия.
Дали е лидълски?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 080
Мерси Лъки, уцелила съм ги значи.

# 2 081
Имаше преди време такива кърпи в кутии в Лидъл. Два вида като че ли бяха. Но не купих, а интересни ми се сториха. Много подобни бяха.

# 2 082
Имаше преди време такива кърпи в кутии в Лидъл. Два вида като че ли бяха. Но не купих, а интересни ми се сториха. Много подобни бяха.
Кърпата чисти уникално,затова търся още ,но убий ме не знам от къде я купих.Дано някое от момичетата,които работят там да пише.
В тая кутия се продава,имаше найлонов етикет отгоре,цена не помня.За автомобил,баня и кухня пише че е.Аз чистя бели подметки отстрани и маратонки ,като нови стават,направо светват.
Мерси ,dolche miele!

# 2 083
Да, точно- поне единият вид  (ако не и двата) се водеше, че е за коли! Може би е пускана заедно с други неща за автомобили или в Акция Блясък. Като ги оглеждах  и някакъв  мъж ги гледаше с голям интерес Grinning

# 2 084
  • София
От Лидл е със сигурност кърпата, но не мога да се сетя в каква седмица я купих.

Общи условия

Активация на акаунт