🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 243
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Ние ще чакаме ФМ за да разберем пола, тайничко си се надявам че е момиченце и има едно име, което ми трепва като се замисля.. но ще видим какво е след около 2-3 седмици, търпението ми много се изчерпва, има ли някоя като мен? Grinning

Относно имената, според мен ако звучи добре защо не, но напоследък модата с Агуая, Амая и Алегра ме шокира...

# 631
  • Варна
На мен също са ми изписали Биозин мама по 2 на ден, 30 мин преди храна. Simple Smile

Привет,момичета ! Simple Smile
Днес мина и моят преглед.Въпреки,пе не спах почти цяла нош от притеснение,всичко е наред Simple Smile Отговаря си точно на дните и седмиците ,250 грама е бебето Simple Smile Този път не можах да гледам на монитора,защото беше обърнат доста към нея,ММ гледаше Simple Smile
И най-хубавото,което ни каза е "На мен ми прилича на момче!" Много сме щастливи и дано на ФМ се потвърди пола и да си имаме сини гащички Simple Smile

Резултатите от миналия път,когато ми взимаха кръв и урина са идеални,само хемоглобина ми е нисък,но каза,че е нормално и изобщо не е притеснително.Преписа ми Биозин Мама по 2 на ден и нещо друго,което не мога да разпита пак за фемоглобина .Купих си само Биозин,защото другото го нямаше в момента в аптеката ,в която отидох.Попитях аптекарката кога се пие,тв ми каза след ядене,но после прочетох ,че пише вътре ПРЕДи хранене и малко съм объркана.Мислв обаче да се доверя на опаковката,а не на жената .Другото,което ме интересува езпе пипше,че не се препоръчва приема на повече от 1 таблетка дневно,а на мен лекарката ми изписа по 2 ,но на едно място пак в бележката към хапчетата пък пише,че се пие по колкото лекаря е предписал.Ще си пия по 2 ,пък не вярвам да ми навреди.
Не съм пускала пак кръв и урина,каза другият път ,което е след месец.

Сега нямам търпение да дойде 06.02 за ФМ и да мога да си погледам бебенцето на монитора и да му се радвам .След това мисля вече и нещичко да почна да купувам Simple Smile

Приятен следобяд на всички! Simple Smile

# 632
  • Варна
Според мен, като се избира името, трябва да се комбинира задължително с бащиното и фамилното, за да се усети дали звучи добре. Има наистина потресаващи и абсурдни имена. Много пъти съм се чудила как е възможно даже да си кръстят така децата, ама... Simple Smile Бременния ми мозък сега не може да даде пример, но предполагам се сещате какво имам предвид. Grinning

# 633
Brayda аз ще отида, но миналата година нейният коментар беше че тази мутация в световен мащаб не се зачита като рискова, даже ми показва някакви доклади от конференции, където е била.
И самата тя каза, че не би ми изписала терапия, но сега ще отида още веднъж и ще видим Simple Smile
Дано всичко е наред...
Иначе вчера лекарката каза, че съм със задна и висока плацента, само се притеснявам, че не го усещам това бебе и това си е

# 634
Някоя мама беше споменала че е 18та седмица , да мисля че това са побутвания от беби, защото моята бебка от както влезнах в 18та е активна и усещам леки потупвания едно след друго обикновенно са около 2 с лек интервал от време и после спира , но да това е бебчето.

# 635
Dream, аз съм с 4g/5g + тази за усвояването на фолиева и Б12 MTHFR. Сигридов се чудеше, защо на първо време сме почнали терапия, че и с инжекции. Но в крайна сметка ми остави да се боцкам през ден. При теб той какво коментира?
Като цяло, на световно ниво, приемат само Лайден и Протромбин като опасни мутации. PAI не го отразяват, защото е масова мутация. Според мен Паскалева ще ти каже, че щом си я добътала до 20-21гс без терапия не ти трябва такава. Често този и отговор се коментира в темата за тромбофилия. Стискам ти палци! Simple Smile

Bryda, при теб какво налага терапия с Клексан, ако може да питам?

# 636
На мен също са ми изписали Биозин мама по 2 на ден, 30 мин преди храна. Simple Smile

Привет,момичета ! Simple Smile
Днес мина и моят преглед.Въпреки,пе не спах почти цяла нош от притеснение,всичко е наред Simple Smile Отговаря си точно на дните и седмиците ,250 грама е бебето Simple Smile Този път не можах да гледам на монитора,защото беше обърнат доста към нея,ММ гледаше Simple Smile
И най-хубавото,което ни каза е "На мен ми прилича на момче!" Много сме щастливи и дано на ФМ се потвърди пола и да си имаме сини гащички Simple Smile

Резултатите от миналия път,когато ми взимаха кръв и урина са идеални,само хемоглобина ми е нисък,но каза,че е нормално и изобщо не е притеснително.Преписа ми Биозин Мама по 2 на ден и нещо друго,което не мога да разпита пак за фемоглобина .Купих си само Биозин,защото другото го нямаше в момента в аптеката ,в която отидох.Попитях аптекарката кога се пие,тв ми каза след ядене,но после прочетох ,че пише вътре ПРЕДи хранене и малко съм объркана.Мислв обаче да се доверя на опаковката,а не на жената .Другото,което ме интересува езпе пипше,че не се препоръчва приема на повече от 1 таблетка дневно,а на мен лекарката ми изписа по 2 ,но на едно място пак в бележката към хапчетата пък пише,че се пие по колкото лекаря е предписал.Ще си пия по 2 ,пък не вярвам да ми навреди.
Не съм пускала пак кръв и урина,каза другият път ,което е след месец.

Сега нямам търпение да дойде 06.02 за ФМ и да мога да си погледам бебенцето на монитора и да му се радвам .След това мисля вече и нещичко да почна да купувам Simple Smile

Приятен следобяд на всички! Simple Smile

Благодаря за включването към питането ми. Simple Smile Вече ми е по-спокойно и аз като теб тогава 30 Мин преди хранене ще ги пия.Аз по принцип изобщо не пия лекарства и това ми е много ново и затова чета всичко подробно Simple Smile Поне ми каза вече да спра фолиевата киселина.

Относно имената ние не сме мислили,аз съм си измислила де и преди споделях,но не сме коментирали с ММ,по скоро още не съм му го казала,нали чакам потвърждение за пола.Даже женски имена изобщо не са ми се въртели из главата.Но и аз няма да кръщам детето си с абсурдните имена,които са тоооолкова на мода.
Единственото,което сме си говорили с ММе ,че не искам да е на никого кръстено ,даже и с първите букви на всички роднини.И името,което си харесвам е точно такова.
А ММ по никакъв начин няма да го огрее да се казва като него и имената му да са Петко Петков Петков хахаха пълен абсурд,които няма как да се случи Simple Smile Казала съм му да си търси тогава друга жена и да си направи друго дете и да го кръсти така Simple Smile Wink ;P Пък и последната дума ще си е моя,ние нямаме и брак,та имената и фалимивта може и да са си моите,макар,че чак така няма да постъпя ,сърце не ми дава ,въпреки,че моите имена си ги харесвам повече Simple Smile

# 637
Galeona Аз все забравям дали хомозиготен или хетерозиготен 4g/4g, но пускахме антифосфолипиден панел подробен и тя като го видя... общо взето каза, че не се налага.
Но АГ-то иска да се презастрахова и общо взето сега ще съм в пълна дилема дали да се бода или не...
Доктор Сигридов ми знае историята и аз му казах, че предпочитам без терапия ако всичко е наред (каквото по доплер излиза) и той каза добре..
Всички терапии, с които съм била предишните множество неуспешни бременности ме доведоха до никъде и някак тази си бях решила да се приема за жена без проблеми и да гледам с високо вдигната глава...
Сега АГ-то изписа хемостаза - фибриноген, АППТ, антиха и там още някакви неща и каза проф. Паскалева да ги види и тогава да даде пак коментар и така ще си чакам часа за 28 януари.
Иначе феталната ми я записаха за 13 февруари Simple Smile

# 638
Dream, на мен Сигридов ми каза, че най-важни са кръвотока и Д-Димера.
Но той като цяло не харесва Паскалева майче и не праща при нея. Няколко момичета писаха, че чак при завишен Д-Димер ги е пращал за Анти-Ха тест и то в Токуда.
Но ти си направи прегледа, за да ти е спокойно. Дори да трябва да се бодеш, повярвай ми, не е болка за умиране. Аз засега съм през ден на Фраксипарин/Клексан. Клексана дори не усещам как влиза иглата. Simple Smile
Казаха ли ти какви са стойностите на кръвотока в двете артерии?

# 639
Galeona мен др. Богданова ме изпрати при нея.
Д-димер не са ми дали да изследвам и ако трябва да съм честна.. не искам и нищо да изследвам.

Стойностите на кръвопотока са под 1 - 0,7 и 0,8 нещо такова видях.
Аз съм се бола преди.. знам как е, засега нямам коремче и лесно ще влиза ама по-нататък сигурно няма да е много лесно.
Все пак ще отида, да чуем коментарът й, но е много деликатна ситуация ако един ти казва - боди се, а другият няма нужда...

# 640
Супер са ти стойностите.
Моите още са над 1, но се доближаваме до целта. В 21гс вече ще гледаме да са слезнали под.
Знам как ти е. Просто трябва да се довериш на един лекар и да слушаш него. Друг е въпросът как да избереш кой.
Аз засега слушам следящия АГ. Той гледа кръвотока и е съгласен с терапията на Сигридов. Пък и вижда дали бебока се развива добре.
 Все още изпращам изследванията си и на Конова, но ще видим как ще р за напред. Simple Smile

# 641
Дам, така е. Трябва да имам доверие на един доктор... Така ми се ще Сигридов да е тук и него да си го питам, но нека мине прегледа на 28, да видим Паскалева какво ще коментира и тогава ще решим Simple Smile
Все си мисля, че едно време като не са знаели за тези инжекции и терапии, пак жените са стигали до финал и все ми се иска просто да не се изследвам постоянно, но явно няма как.
Стискам зъби и каквото ми подкаже шестото чувство Simple Smile

# 642
Аз преди малко официално си записах час за фетална морфология, но чак за началото на фервуари. Тогава ще съм в 21гс.
И не знам как ще изтрая 3 седмици.
Иначе, и аз се сдобих с фетално доплерче, но гледам да го ползвам по-рядко. Засега уж веднъж в седмицата съм се зарекла, ама да видим. 😄

# 643
А така, ахаха и аз така се заричах, но откакто доктора ми каза, че не е вредно си се проверявам всеки ден и много се радвам като се проверя, защото се успокоявам Grinning
Ооооо и аз не знам как ще издържа до 13 февруари, но смятам началото на февруари да направя едно прегледче при доктор Ташков в частния кабинет, защото 4 седмици са ми непосилни за чакане Laughing

# 644
Някоя мама беше споменала че е 18та седмица , да мисля че това са побутвания от беби, защото моята бебка от както влезнах в 18та е активна и усещам леки потупвания едно след друго обикновенно са около 2 с лек интервал от време и после спира , но да това е бебчето.

Откакто и аз влязох в 18 седмица усещам точно такива потупвания, трептене, повечето пъти вечер точно когато реша да заспивам Grin та и аз предполагам, че е бебчето, явно движенията му се засилиха напоследък

Общи условия

Активация на акаунт