🌞Слънчеви юнски късметчета🌞 2020👶- ТЕМА 5

• 25 244
  • 728
  •   1
Отговори
# 615
Lemons, ти обикновенна милробиология ли пуска? От вагинален секрет?
Или прави от тези ДНК (PCR) изследвания с цервикален секрет?

# 616
Лимонче, нищо не пише. На всичко е "не се изолират" само тия левкоцити ме хвърлиха в тъча. Влагалищен секрет ми взе, не е с урина. Ще пробвам дс говоря с нея по тел поне, че аз съм ужасна паника Flushed

# 617
  • Варна
Галеона, честно да ти кажа нямам идея. Не съм запозната толкова.

# 618
Не се шашкай душа аз пих антибиотик за е.коли в урината и сега ще видим как е , и слагах вагинални свещи за кандида , няма страшно само не се паникьосвайте нормални са тия неща . Имен са ме навъдили едни бактерии и пъпки и грозотии направо да се разреве човек

# 619
Здравейте момичета, и аз съм в клуба с пъпките по лицето и суха кожа навсякъде другаде.
За килограмите съм добре, даже 2 надолу, но пък и това не е добре, да не можеш да си хапнеш като хората.

# 620
Завиждам ви за килограмите. Моите са вече +9. В началото ме гонеше зверски глад. Сега са по-добре нещата, но щетите от първите месеци вече са нанесени Laughing
Преди забременяването ограничавах всякакви въглехидрати, включително картофи и ориз. Наблягах на месо и салата. А откакто съм бременна месото го избягвам и налитам точно на картофи и ориз, естствено и на тесто и сладко. Та не е чудно защо качих толкова бързо.
За стриите аз също се мазах първата бременност с какво ли не - от свинска мас, през масла на Икаров и Юсерин, до едни ампули дето бяха по 100 лв и не стигаха за месец дори. Нищо не ми помогна. Сега използвах на палмърс пръскалото за стрии, а като свърши минах на Кокона и майка крема против стрии. Също така прочетох за някакво олио за къпане, което се използва за лечение на суха кожа и било подходящо и за бременни, та и него взех. Но не очаквам чудеса.
За имената мислим активно. Трябва ни женско име с М, но трудно постигаме консенсус с ММ по темата. Искам да е женствено и да е хубаво, както цялото име, така и галеното Thinking

# 621
  • Варна
Мен ме е страх, да помисля за име... А като помисля, че предстои да избираме такова с ММ направо не знам... Grinning С предната бременност бяхме се спрели на име, щяхме да го кръстим на свекъра, но като родих, казах, че няма да се казва така и не искам да е кръстено на никой! Grinning Стигнахме до консенсус, на 3-я ден /на изписването/. Simple Smile По стечение на обстоятелствата името на дъщеря ни, започва с моята буква, но сме си казали, че не е кръстена на никой. Сега отново искам момиченцето ни да не е кръстено на никой, но съм склонна примерно името да започва с първата буква на ММ. Simple Smile Та... страх ме е още да повдигна въпроса за иметo и не знам кога ще се престраша.. Grinning

# 622
Скрит текст:
Момичета аз поднових фитнеса . Само на пътеката един час вървя колкото да не се обездвижвам понеже нямам никакво движение само в къщи. Ако има и други които ходят да споделят какво правят.Малко ме заболя кръста , но предполагам ,че е нормално .
И аз днес бях за втори път. Само пътека с малко наклон и от сега усещам, че ще имам мускулна треска. Grinning Смятам да започна и упражнения. Ето един линк: https://m.youtube.com/watch?v=wwROi7ScNYg
За женско име с М аз харесвам Микаела.
Аз си бях измислила за женско, но явно ще трябва да мислим мъжко. Много по-трудно ми се вижда отколкото за момиченце. Харесвам 2-3 мъжки имена само. Grinning Ще си имаме спорове с ММ, който казва, че като се роди детето, като го видим и "ще си дойде с името" едва ли не.. Аз искам да си имам предварително избрано, искам да е нещо не толкова срещано като Иван и Александър, но в никакъв случай да не е шантаво като Себастиан например..

# 623
  • София
Върнах се днес и аз от ФМ (ранна или там не знам каква е) хаха Simple Smile
Всичко е прекрасно, кръвотока, бебето си отговаря, естествено беше с гръб. Обърна се само един път и си сложи двете ръце на лицето. Когато беше обърнато с гръб помахваше с ръка все едно казва - "Здравейтеее, няма да ме видитее" Simple Smile
Та расте си младежа, всичко си има и така Simple Smile

Име сме измислили, когато го казахме на каката тя се потресе и каза - "Как можахте такова тъпо име да измислите, аз искам да се казва Калоян и да му казваме Кики, Кико и тнт." хах

Утре съм и при проф. Паскалева да направим изследвания как съм с по-високата доза клексан, дано всичко мине ок.
Вече слагам инсулина, но нямах ефект от пърия път, явно ще трябва да нагласяме дозата.

Другата седмица нямам никакви ходения, прегледи, изследвания - ниииищо, направо си мисля че ще си почина Simple Smile

п.п. За мъжко име и на мен ми е трудно, абсолютно никое не ми харсва и да не ми е идеално, така че просто няма шанс да ми хареса, но ще свикна Simple Smile

# 624
Ох аз вчера звънях за час при проф. Паскалева и записах чак за след 2 седмици... Казаха ми че няма нищо свободно и няма как да ме вмъкнат. Защото попринцип според АГ-тата трябва да съм на терапия, която аз не правя, а според проф. Паскалева преди година като ходих - ми беше казала че според нея не трябва, въпреки че съм с 4г 4г. Разгледа ми антифосфолидния панел и това заключи.
Само че АГ-то иска да отида пак с една хемостаза и пак да чуем нейното мнение.
Иначе и аз бях вчера на ранна ФМ и кръвопотока е супер... Без никакви терапии.
Само ме притеснява, че бебата е с дупето напред...

# 625
mystic193, Микаела е хубаво,но галеното Мики или Мика....не ми допада. По-склонна съм за Михаела да е Миша (не че е идеално и това съкращение) Laughing

# 626
Момичета аз съм 18 г.с и мисля ,че днес почвам да го усещам ,но не съм сигурна дали е то или червата защото ми къркорят често.  Усещам много странно като придърпване и потупване под пъпа и също все едно ми пулсира пак там , дали е бебчето не мога да разбера .

# 627
  • София
Ох аз вчера звънях за час при проф. Паскалева и записах чак за след 2 седмици... Казаха ми че няма нищо свободно и няма как да ме вмъкнат. Защото попринцип според АГ-тата трябва да съм на терапия, която аз не правя, а според проф. Паскалева преди година като ходих - ми беше казала че според нея не трябва, въпреки че съм с 4г 4г. Разгледа ми антифосфолидния панел и това заключи.
Само че АГ-то иска да отида пак с една хемостаза и пак да чуем нейното мнение.
Иначе и аз бях вчера на ранна ФМ и кръвопотока е супер... Без никакви терапии.
Само ме притеснява, че бебата е с дупето напред...

Отиди задължително. Аз нямам и това, но се налага поради други причини. За твоята мутация се изписват инжекции. Занеси каквото имаш, нека ти пусне и тя изследвания.
Аз като отида и като ми каже кога пак, записвам на място Simple Smile

# 628
Привет,момичета ! Simple Smile
Днес мина и моят преглед.Въпреки,пе не спах почти цяла нош от притеснение,всичко е наред Simple Smile Отговаря си точно на дните и седмиците ,250 грама е бебето Simple Smile Този път не можах да гледам на монитора,защото беше обърнат доста към нея,ММ гледаше Simple Smile
И най-хубавото,което ни каза е "На мен ми прилича на момче!" Много сме щастливи и дано на ФМ се потвърди пола и да си имаме сини гащички Simple Smile

Резултатите от миналия път,когато ми взимаха кръв и урина са идеални,само хемоглобина ми е нисък,но каза,че е нормално и изобщо не е притеснително.Преписа ми Биозин Мама по 2 на ден и нещо друго,което не мога да разпита пак за фемоглобина .Купих си само Биозин,защото другото го нямаше в момента в аптеката ,в която отидох.Попитях аптекарката кога се пие,тв ми каза след ядене,но после прочетох ,че пише вътре ПРЕДи хранене и малко съм объркана.Мислв обаче да се доверя на опаковката,а не на жената .Другото,което ме интересува езпе пипше,че не се препоръчва приема на повече от 1 таблетка дневно,а на мен лекарката ми изписа по 2 ,но на едно място пак в бележката към хапчетата пък пише,че се пие по колкото лекаря е предписал.Ще си пия по 2 ,пък не вярвам да ми навреди.
Не съм пускала пак кръв и урина,каза другият път ,което е след месец.

Сега нямам търпение да дойде 06.02 за ФМ и да мога да си погледам бебенцето на монитора и да му се радвам .След това мисля вече и нещичко да почна да купувам Simple Smile

Приятен следобяд на всички! Simple Smile

# 629
Здравейте, включвам се и аз. От София съм, с термин 14.06 с момченце Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт